heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534
aetheron.sk
|
|
« Odpoveď #270 kedy: 23. Máj , 2007, 14:29:28 » |
|
pockat pockat..to nebol yngwie..on tak nevyzera ne???
mna rozosmial lacrosse s tymto
|
|
|
Zaznamenané
|
AETHERON.SK
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #271 kedy: 23. Máj , 2007, 14:35:25 » |
|
lacrosse zabodoval,ale to video nema chybu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #272 kedy: 23. Máj , 2007, 15:08:39 » |
|
...Inak jak kukam tak Yngwie je dost casto tercom takychto parodii, asi za to ze je az "moc" dobry To bude mat za tie jeho mladicke "skromne" legendarne hlasky z 80-tych rokov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #273 kedy: 23. Máj , 2007, 15:44:25 » |
|
))) gratulujem, konecne ma niekto rozosmial, skoda ze som v robote, by som sa rehotal na plne kolo ) myslel si lacrossa ci "yngwieho"?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #274 kedy: 24. Máj , 2007, 20:08:12 » |
|
yngwie + symfonak ak to tu bolo,dajte echo,zmažem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #275 kedy: 21. Jún , 2007, 20:49:27 » |
|
Som sa pekne zasmial
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #276 kedy: 22. Jún , 2007, 09:42:13 » |
|
Som sa pekne zasmial
Som sa teraz skoro zadrhol orechovym zavinom, ked som to pozeral. Dost dobre...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #277 kedy: 11. September , 2007, 06:39:57 » |
|
yngwie je kral a mozeme vsetci dakovat bohu ze tu je ]:->aj ti co nanho kidaju ani nevedia kolko rifov a veci hraju zrovna od neho co maju naucene od niekoho ineho ;)a ze skladatel je taky priemer???pozri si ho s orchestrom ktory napisal cely sam!!!podla mna je to genius!
...,ze nieco napisal pre orchester "sam ! ! !" , este neznamena ,ze je to aj kvalitne .
|
|
« Posledná zmena: 11. September , 2007, 06:40:55 od Zvuk »
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534
aetheron.sk
|
|
« Odpoveď #278 kedy: 11. September , 2007, 08:49:05 » |
|
podla mna je to dost kvalitne a celkovo yngwieho hudba je dost dobra
|
|
|
Zaznamenané
|
AETHERON.SK
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #279 kedy: 11. September , 2007, 09:38:39 » |
|
Dneska som mal hneď zrána trochu na chuja náladu, tak som si povedal, že si ju zlepším a pustím si nejaké to "Yngwie super amazing guitar god lesson" video. Zistil som však, že ten švédsky zmrd nechal všetky paródie na seba z youtube odstrániť! Skúste si spätne poklikať na linky, na fóre ich bolo dosť. Originál Malmsteenove videá tam pritom zostali, zmizli iba paródie. A vraj "copyright claim". Moc sa nám Yngwie od tých osemdesiatych rokov nezmenil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #280 kedy: 11. September , 2007, 10:05:11 » |
|
...,ze nieco napisal pre orchester "sam ! ! !" , este neznamena ,ze je to aj kvalitne . ak je rec o tom koncerte s orchestrom, tak neviem, ci sa da hovorit o tom "ze napisal cely koncert pre orchester sam" - vsak to boli jeho klasicke "odrhovacky" z albumov, akurat rozaranzovane pre velke teleso. Co ani nemusel robit sam a predpokladam, ze ani nerobil - vsak na to su aranzeri, ktori to robia cely zivot a zmaknu to za 1 vecer...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #281 kedy: 11. September , 2007, 10:27:24 » |
|
Ak sa bavíme o jeho orchestrálnom albume so skromným názvom "Concerto Suite For Electric Guitar and Orchestra in E Flat Minor", tak tam naozaj bolo pekných pár motívov z jeho starších vecí. Čo sa týka aranžovania orchestrálnych partov, tak samotný Yngwie sa netají tým, že mu v tom výdatne pomáhal jeho dlhoročný klávesák Mats Olausson a neskôr aj štúdiový muzikant a klávesák David Rosenthal. Mimochodom, posielam sem link na celkom zaujímavé rozprávanie Davida Rosenthala o tom, ako sa na Yngwieho orchestrálnom albume namakal. Zaujímavý je aj rozhovor (link na konci článku) a sken úvodnej strany partitúry pre dirigenta. http://www.davidrosenthal.com/htdocs/cdpix18.htm
|
|
« Posledná zmena: 11. September , 2007, 11:14:13 od Altostratus »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #282 kedy: 11. September , 2007, 10:55:54 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #283 kedy: 11. September , 2007, 11:00:36 » |
|
Heh...zaujímavé je najmä keď v rozhovore spomína, aké ťažké bolo pracovať s človekom, ktorý nepozná noty, ladí sa o pol tóna nižšie a odmieta sa naladiť do štandardného ladenia a ešte by aj chcel aby orchester jamoval ako si on zmyslí.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #284 kedy: 11. September , 2007, 11:03:09 » |
|
hej to ma pobavilo tiez, ale toto je uplna pecka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|