Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 04:56:42
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 26 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Basa snov  (Prečítané 114614 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #225 kedy: 22. Marec , 2009, 22:12:29 »

caute...pre mna je basa snov Jazz bass...a som rad, ze som si jednu taku nedavno doprial k narodkam   Na zdravie!

made in japan, Geddy Lee jazz bass...teraz sa uz len naucit hrat, kedze az dosial som bol ortodoxny gitarista  Bavím sa skvele

skvely nastroj, gratulujem  :)
Zaznamenané

o-yep sro
radyus
nováčik
*
Príspevkov: 23

« Odpoveď #226 kedy: 28. Marec , 2009, 18:26:53 »

Vcera som bol na koncerte a basak mal basu musicman stingray. Tak sa mi zapacila, ze k tym co som pisal v minule som pridal aj tuto. A ked raz bude zvysnych 1500 E, tak si urcite jednu kupim...
Zaznamenané
Myrro
nováčik
*
Príspevkov: 17

« Odpoveď #227 kedy: 22. Máj , 2009, 22:25:24 »

...určite keď sa podarý a keď budem stasší tak si kúpim toto http://sollerguitars.com/?art=galeria-view.php&pic=b1-1214745344.jpg
...je to niečo neskutočné....
Zaznamenané
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379

dilinožravec

« Odpoveď #228 kedy: 24. Máj , 2009, 20:08:42 »

...určite keď sa podarý a keď budem stasší tak si kúpim toto http://sollerguitars.com/?art=galeria-view.php&pic=b1-1214745344.jpg
...je to niečo neskutočné....

takato basa vyde u Ruda myslim tak okolo €2k ... opravte ma kto vie presnejsu cenu.

osobne mi taketo mnohostrunove 'lopaty' moc neimponuju ... 4 struny is enough  Na zdravie!

do tejto som momentalne ja zamilovany :

« Posledná zmena: 26. Máj , 2009, 21:34:16 od Jurinko » Zaznamenané

Respectable people do not write music or make love as a career.
javanne
pravidelný návštevník
Príspevkov: 227

« Odpoveď #229 kedy: 07. Júl , 2009, 13:41:01 »

ja mam na jb strasnu alergiu..neznasam ten zvuk a ani tvar..hruuza Bavím sa skvele

no tak sa k nim nepriblizuj a prezijes to Bavím sa skvele mozno  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #230 kedy: 31. Júl , 2009, 09:45:29 »

Sa pochvalim, vcera sme skusali na mojom ampe original Gibson EB3 basu z konca 60tych rokov (mahagonova v tvare SG s kratkou menzurou), este s takou kvazi spanielkovou hlavou. Celkom zabavne to bolo, ten ozrutny krkovy snimac co maju je stelesnenie huhlaveho zvuku, lezu z toho ozaj BASove tony. Bavím sa skvele Co ma ale prekvapilo, ze kobylkovy je celkom pouzitelny a citatelny, dokonca aj slapovat sa s tym trochu da. Celkovo podivna basa, ale ma istu charizmu, hlavne pri starych rockovinach.
« Posledná zmena: 31. Júl , 2009, 09:50:14 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #231 kedy: 03. August , 2009, 19:26:31 »

Sa pochvalim, vcera sme skusali na mojom ampe original Gibson EB3 basu z konca 60tych rokov (mahagonova v tvare SG s kratkou menzurou), este s takou kvazi spanielkovou hlavou. Celkom zabavne to bolo, ten ozrutny krkovy snimac co maju je stelesnenie huhlaveho zvuku, lezu z toho ozaj BASove tony. Bavím sa skvele Co ma ale prekvapilo, ze kobylkovy je celkom pouzitelny a citatelny, dokonca aj slapovat sa s tym trochu da. Celkovo podivna basa, ale ma istu charizmu, hlavne pri starych rockovinach.
Fuj ,kratka menzura  Bleee   ...ale mas pravdu ,je to zaujimavy nastroj.Aj ta moja EB350ka je tiez dost zaujimava i ked je to zapojene uplne inak ako tie EBcky,ale ta menzuza .E E ...keby som mal 450ku tak to by bol veci rockec  Bavím sa skvele
...som nevedel ze o cem je tento zvuk  ale ked som si kupil tuto SGkovu heligonku  Bavím sa skvele tak to tam bolo.Dokonca su tam aj podobne snimace,ale ta moja ,je celo javor.
.... ta uzazka zneje jak z cizmy ,tak to neberte za mernu mincu,treba si pusit origos nahravku.Na tejto ukazke je len vidiet tu opachu.
Tato hraje o nieco lepsie No hanbím sa..
« Posledná zmena: 03. August , 2009, 19:26:51 od brdo prvy » Zaznamenané
miss.flamboyant
nováčik
*
Príspevkov: 15

... cool as Kim Deal ...

« Odpoveď #232 kedy: 04. August , 2009, 12:05:26 »

ja som na bassy a gitary tak trochu fendrofil, čiže môj sen je - jazz bass fretless a vintage precision, ale okrem toho sa mi veľmi Gibson Les Paul - bassa ... je to také nezvyčajné, narozdiel od gitary ... tam LP nemusím ... :-D
Zaznamenané

"It is a very fine line between insanity and genius, for sure. I'm sure there's a lot of peole that already think I am totally insane. Not yet, not yet ..." NR
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #233 kedy: 04. August , 2009, 12:10:23 »

Takuto basu som este ani na zivo nevidel.Ked som bol na vojne,tak som hral na takej ciernej Jolane Diamantke ,ale Gibson  Smútim
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #234 kedy: 05. August , 2009, 10:57:09 »

Uz len cakam, kedy nas dojde Pista poucit, ake su to na p..u, dnes nepouzitelne nemoderne nekuul basy a pod.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #235 kedy: 05. August , 2009, 11:00:45 »

jaj buric. kul asi niesu, lebo vyzeraju vselijako. ale to je najmenej. su to pouzitelne nastroje presne do tej muziky, v ktorej vzdy fungovali, takze asi tak  :)
v ziadnom pripade to niesu napicu nastroje, ale treba to chapat v kontexte a neostat zabedneny v roku 69 a nahovarat si, ze jedina univerzalna pravda ktora na svete vznikla je ohuleny hiwatt  Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #236 kedy: 05. August , 2009, 11:01:35 »

a neostat zabedneny v roku 69 a nahovarat si

To si dost posunul dolu. Zas Ti to nejde pankac.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #237 kedy: 05. August , 2009, 11:04:06 »

rok som dal naschval, povodne som rozmyslal o 1921. to je presne ta tvoja pedancia ktoru vyzadujes a nakoniec sa nachytas sam pri tvrdeniach typu "hiwatty sa aj dnes vo velkom pouzivaju, napriklad oasis" potom "stary hiwatt je najlepsi" a zakoncis to s "oasis hra vlastne na reedicii". menis casto farby, ale to bude asi tym vplyvom psychedelickej doby v ktorej si nebol, ale chcel by si  Cmuk chlapci ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #238 kedy: 05. August , 2009, 11:05:09 »

Skoda reci, uz si kup ten stary Ampeg, nech nie si tak frustrovany.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #239 kedy: 05. August , 2009, 11:16:21 »

ja mam ine na ceste, ale daj lepsi argument  ha ha ha
tie stare ampegy su:
a) casto v dezolatnom stave
b) do prvych modelov zo 69 sa uz poriadne nedaju ani lampy zohnat pretoze sa nevyrabaju.
c) potreboval by som konvertor na trafo, pretoze cenovo to je este relativne rozumne iba v USA, v europe je to totalna rarita a vacsina z nich su poprerabane USA verzie
d) tvoje idoly hraju na reediciach
e) cena

tvoja hergott osveta je sice pekna, aj vseobecne tych starin, ale nie je to vzdy na mieste, pretoze treba rozmyslat v sirsom kontexte, len ako je vzdusna, objemna, magicka, plasticka, hutna, tucna a ziva nahravka  :) Na zdravie! ale mam ta rad
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 26 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.039 sekund, 22 otázok.