Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 12. Jún , 2012, 17:26:39 » |
|
Treba nastavit BIAS Skôr bude jedna z nich skratovaná - skús ich tam strkať po jednej (vždy do vypnutého zosíku !), ak len jedna vykúri poistku po zapnutí, je to jasné.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 12. Jún , 2012, 17:31:17 » |
|
To su dodrbane lampy koncove, tie vyhadzuju poistku, ak su vadne. To si kupil nove ci pouzite?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mikrocepi
nováčik
Príspevkov: 20
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 12. Jún , 2012, 18:57:46 » |
|
Kupoval som ich nove a menil som ich samozrejme pri vypnutom kombe...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 13. Jún , 2012, 12:04:22 » |
|
ak si z BA a okkolie ,tak ti tie lampy môzem zmerat a pripadne ak budu vadne ,ich vrat ,alebo ak su ok ti ich mozem slahnuto do toho ampu a zistit v com je problem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 13. Jún , 2012, 12:10:22 » |
|
Nechcem malovat certa na stenu, ale podla mna ti predal obohrate/dojebane lampy. Pockame na Brdove vyjadenie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 13. Jún , 2012, 12:32:27 » |
|
Kupoval som ich nove a menil som ich samozrejme pri vypnutom kombe...
takze si ich nekupoval nove ale z druhej ruky..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 13. Jún , 2012, 12:41:01 » |
|
Mne sa to stalo aj pri novych z JJ, no ked si ich kupoval z druhej ruky je tazke povedat ci boli ozaj nove..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mikrocepi
nováčik
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 13. Jún , 2012, 13:15:04 » |
|
hej vlastne je to z druhej ruky, ale bral som ich ako nove nakolko ten co ich predava stale ponuka tie elektronky. ...proste nejavyli znamky pouzitia... mozno nejake merania by odhalili pravdu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mikrocepi
nováčik
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 13. Jún , 2012, 13:19:06 » |
|
to brdo prvy: Dik za ochotu, ale nie som z blavy, dam to pozriet jednemu kamosovy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 17. September , 2013, 09:54:33 » |
|
Neviem, ci dobra tema, ale snad hej. Chcem skusit vymenit lampy v tom Voxe NT za nieco lepsie. Niezeby povodne boli zle, ale chcem skusit, co to spravi so zvukom. Viete mi poradit nejaky special par EL84 a dve male 12ax7? Vdaka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 17. September , 2013, 09:57:28 » |
|
Neviem, ci dobra tema, ale snad hej. Chcem skusit vymenit lampy v tom Voxe NT za nieco lepsie. Niezeby povodne boli zle, ale chcem skusit, co to spravi so zvukom. Viete mi poradit nejaky special par EL84 a dve male 12ax7? Vdaka Tesly EL84 stare su super, Milos mal (alebo este ma) Voxa a velmi si chvalil. Dokonca tusim este nejake mam. Do preampu najma V1 daj v klude tiez nejaku starinu, Mullard, Brimar, Tesly. Mam tusim tiez par volnych Tesiel E83CC, ktore nepotrebujem. http://www.tubemonger.com/TESLA_NOT_JJ_E83CC_Frame_Grid_Cross_Swords_MIL_p/261.htmTaketo akurat bez mecikov.
|
|
« Posledná zmena: 17. September , 2013, 09:57:46 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 17. September , 2013, 10:14:26 » |
|
tiež som mal takéto nutkanie, po tom ako som zistil že v tom TSAčku sú nejaké Electron made in China, lebo ten amp bol na začiatku úplne mŕtvy, ale po pár skúškach sa to nejako rozohralo a je to úplne super
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 17. September , 2013, 10:18:46 » |
|
No vsak jednoznacne chcem nejaku starinu, nech z toho aj dycha ten smrad, takze zato pisem "special". A ked mas, tak predas? ci mam zhanat sam? Ide mi o tucnejsi sound, ktory nebude velmi menit charakter skreslenia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 17. September , 2013, 10:21:22 » |
|
A ked mas, tak predas? ci mam zhanat sam? Ide mi o tucnejsi sound, ktory nebude velmi menit charakter skreslenia. Pozriem, kolko ich mam a poslem PM. Pri tych starych lampach to bude tlstejsie a citatelnejsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|