Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 21:48:23
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kobylka  (Prečítané 13515 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #30 kedy: 30. Október , 2007, 19:51:27 »

ten zavit sa casom rezhegla a paka ma mrtvy chod. + treba k tomu fajnovy nulty prazec, najlepsie valceky. nema zdaleka taky zaber, ako FR a dozadu ide len do tej miery, kolko ma rit zdvihnutu nad telom. mne sa to ako alternativa k FR moc nepozdava. okrem toho, fyzikalne je to na takych istych nozoch, ako FR, tak neviem, preco by sa FR mal vracat naspat horsie...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #31 kedy: 30. Október , 2007, 20:18:07 »

lerry: pokial je na gitare kvalitny, dobre zostelovany floyd tak nevidim dovod preco by po dvoch skladbach nemal ladit  :)
« Posledná zmena: 30. Október , 2007, 20:34:45 od styrioci » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #32 kedy: 30. Október , 2007, 20:23:17 »

hej - praveze on sa vyznacuje tym, ze ladi dobre. a nie chvilkovo
Zaznamenané

lerry
nováčik
*
Príspevkov: 65

Gwave

« Odpoveď #33 kedy: 31. Október , 2007, 20:50:07 »

to sú len skúsenost,ked je  konkretna gitka poriadne zoštelovaná tak je aj predpoklad že ten FR   bude stabilný,len otazka znela pri nadmernom pákovaní.ja som takú gitaru ešte v ruke nemal,
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #34 kedy: 31. Október , 2007, 22:50:47 »

a co myslis pod pojmom nadmerne pakovanie? to je dost relativny pojem :) ale hej - bezne uzivatelske podmienky, ziadne trhanie strun a floyd rose musi byt "stabilny".
Zaznamenané

lerry
nováčik
*
Príspevkov: 65

Gwave

« Odpoveď #35 kedy: 01. November , 2007, 12:04:31 »

neviem či to spomínal rastis ale skôr ide o kvalitu samotného tremola FR,tie čínske hovadiny za 2500,- stoja za hovno
originál FR stojí okolo 12000,- nejde o vzhlad ale o material,gotoh je tiež ok len neviem či robia lo pro edgeIII,to je patent ibanez a tie sú fakt dobré lenže sa nepredávajú ani ibanez mi ich nechce poslat !!
Zaznamenané
cutaj
pravidelný návštevník
Príspevkov: 175

« Odpoveď #36 kedy: 04. November , 2007, 09:36:26 »

lerry mas pravdu , v dnesnej dobe je aj dobry F.Rose zostelovat umenie ! ako original je uz dost pozadu ( ziaden vyvoj )a predbehli ho aj ine firmy !    No a  Ibanez Lo pro edge  - Prosim to nechcem ani vidiet a nechcem na tom ani hrat mozem povedat ze ak ladi do oboch stran tak iba 1% tremol  do jednej strany sa to da trpiet  ( nakolko je pekne natolko nespolahlive Si píš!!!! Smútim
mam teraz osadene vintage tremolo 510 Gotoh( a musim povedat ze ani Fender de luxe na to nema ) ladenie do oboch stran da sa povedat na 98% + pohotove doladzovanie na LOCK mechanikach , kdo neskusi neuveri ale za mojej 30rocnej praxe som skusil vela ked som robil aj v Neneckych servisoch gitar... neni este vyrobene tremolo co by ladilo na 100%  Nezahrávaj sa samozrejme su dolezite aj struny ,,,, ak si myslite za vase tremolo je to naj dajte si otestovat  Beeee
« Posledná zmena: 04. November , 2007, 09:38:47 od cutaj » Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #37 kedy: 04. November , 2007, 10:31:51 »

sak nic neladi na 100%
Zaznamenané
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

Melisko usko

« Odpoveď #38 kedy: 11. Február , 2009, 12:50:07 »

chcem sa spytat, nevie niekto o nejakej dobrej kobyle, nie zasa moc drahej, okolo 20€ cca, chcem si vytunit moj P-Bass a zhanam nejaku kobylku kde by som nemusel vrtat diery. ta stara kobylka je jak za korunu p*ca. dik
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #39 kedy: 11. Február , 2009, 15:30:26 »

a co vlastne mas za basu a co mas na nej za kobylu ?
Zaznamenané
endy
pravidelný návštevník

Melisko usko

« Odpoveď #40 kedy: 11. Február , 2009, 15:32:17 »

a co vlastne mas za basu a co mas na nej za kobylu ?

mexiko precision standard z '99. tu klasicku neohrabanu fender kobylu
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #41 kedy: 11. Február , 2009, 15:37:45 »

pre mna je ta klasicka neohrabana kobyla uplne dostacujuca na tom type basgitary... viem, ze si sa na to nepytal, ale porovnaval som moj stary japan JB s klasickou neohrabanou kobylou s americkym novym highway JB s menenou kobylou za nejaky od pohladu fajnovy masivny model. clovek by cakal, ze ten JB s masivnou kobylou musi hrat o triedu lepsie a ani nie...

ozaj - ty mas struny cez telo, ci nie ?
Zaznamenané
endy
pravidelný návštevník

Melisko usko

« Odpoveď #42 kedy: 11. Február , 2009, 16:07:21 »

pre mna je ta klasicka neohrabana kobyla uplne dostacujuca na tom type basgitary... viem, ze si sa na to nepytal, ale porovnaval som moj stary japan JB s klasickou neohrabanou kobylou s americkym novym highway JB s menenou kobylou za nejaky od pohladu fajnovy masivny model. clovek by cakal, ze ten JB s masivnou kobylou musi hrat o triedu lepsie a ani nie...

ozaj - ty mas struny cez telo, ci nie ?

nie, nejdu struny cez telo, je to standard obycajny. toto je on:

ta kobyla nie je dobra lebo sa hybu kamene, rozladuju sa oktavy, hlavne pri pope. musim to nastavovat stale. uz chce ist do dochodku  Som frajer
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #43 kedy: 11. Február , 2009, 16:20:57 »

...

ta kobyla nie je dobra lebo sa hybu kamene, rozladuju sa oktavy, hlavne pri pope. musim to nastavovat stale. uz chce ist do dochodku  Som frajer

to je nejaka blbost, nie ? preco by sa mala heglat alebo co ? to sa musi dat zestelovat, nie ? mam na JB (cca95) v podstate detto, tiez nie cez telo a je to uplne OK... hentaky typ sa osadza odjakziva a bezproblemov funguje...
Zaznamenané
endy
pravidelný návštevník

Melisko usko

« Odpoveď #44 kedy: 11. Február , 2009, 16:23:47 »

to je nejaka blbost, nie ? preco by sa mala heglat alebo co ? to sa musi dat zestelovat, nie ? mam na JB (cca95) v podstate detto, tiez nie cez telo a je to uplne OK... hentaky typ sa osadza odjakziva a bezproblemov funguje...

nefunguje, stoja za rit tie kobyly. struna drzi na jednom srobe a strunke ktora tancuje
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 22 otázok.