Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Live at budokan

Started by A.J., 14. Október , 2004, 23:18:27

rastis

Pri FM vysielani to ani az tak nevadi, pretoze to je tak skomprimovane, ze to aj tak nerozoznat. Horsie to vyznieva v televizii, TA3 ma dost nekvalitne kompresie na zvucky. A o niektorych reklamach skoda hovorit...

METALHAMMER

akoze ak si chces muziku vychutnat tak radio je uplne nepripustne.....akurat v aute sa to da vydrzat.....na domace pocuvanie pri kompe/diskoteka/telka...mp3 v kvalite nad 190 a celkom sa to da....pretoze vsade je to so sumom a hlukom ak samozrejme nemate dokonale odhlucneny komp...ale na kvalitnej aparature a odhlucnenej miestnosti je mp3 kompresiu v niektorych skladbach velmi pocut.....

A.J.

uz ste videli dakto aj dvd live at budokan?

Majo Fero

A.J.

jaktoze to uz v U.S. maju?:)

Majo Fero

Pre USA sa robia ine DVD. Nie je to to iste co u nas. Ine vysvetlenie pre to nemam. Alebo to je na ceste sem. ???

Spago

To aj pre japoncikov sa robia ine nie?

stagemaster

A.J., nestahujes to nahodou?
www.facebook.com/coloredpeoplemusic
www.bandzone.cz/coloredpeople
www.bandzone.cz/10dance

A.J.

pokusam sa,ale zatial to ma velmi malo uzivatelov

stagemaster

ja som to nasiel cez eDonkey, je to rozdelene na dve casti, kazda ma okolo 350 MB, takze sa mi to moc stahovat nechce...:laugh:
www.facebook.com/coloredpeoplemusic
www.bandzone.cz/coloredpeople
www.bandzone.cz/10dance

Majo Fero

Vacsinou sa robia DVD v 3 verziach: USA, EUROPA, JAPAN. Vsak, ked to tu bude, napisem.

A.J.

nooo,tak asi sa v USA neoplati kupovat dvd,pokial ich neprehras tu na prehravaci

Majo Fero

A.J.

co este robis v praci?:)padaj domov:)

rastis

Co viem, PC DVD mechaniky su dnes uz takmer vsetky ""multiregionalne"". Nie je tomu podobne aj u stolnych prehravacov ? Nevyznam sa v tom, len sa pytam :hm: ...