Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 17:39:56
Strán: [1] 2 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Carlos Santana  (Prečítané 11369 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« kedy: 16. Október , 2004, 11:19:58 »

Po dlhej dobe som oprášil album Supernatural a je to parada mám toho od santanu viac cca vsetko od 69.teho a je to podla mna super.Ulpne iný štýl nálada muziky temperamentná skvelá nie je čo vytknúť.A Carlos myslím že mu to ide super.Svojský štýl,zvuk parádička.
Zaznamenané

tatko fóra
A.J.
pravidelný návštevník
Príspevkov: 441

« Odpoveď #1 kedy: 16. Október , 2004, 15:32:49 »

mna uz omrzel:)..hra vyborne,ale na jedno kopyto vsetko:)
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #2 kedy: 17. Október , 2004, 18:14:38 »

Supernatural je vyborny album. Carlos hra pekne, ale stale rovnako. Je super, ze v poslednych albumoch ma vynikajucich hosti a skvely zvuk.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #3 kedy: 18. Október , 2004, 00:01:11 »

Guitman - poslal som Ti (oprava - zajtra (vlastne dnes) poslem) zaznam vystupenia mladeho Santanu z Woodstocku... Len tak pre zaujimavost :) .
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #4 kedy: 18. Október , 2004, 07:44:41 »

aj mne
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #5 kedy: 18. Október , 2004, 10:00:31 »

Diki rastis si lepsi ako ja mne poslednu dobu sa darí akurát slubovať. Proste páči sa mi a je to na jedno kopyto je to pravda ale má to skvelý rytmus a pre zmenu je to super.
Zaznamenané

tatko fóra
Spago
stály hosť
Príspevkov: 783

« Odpoveď #6 kedy: 19. Október , 2004, 21:09:50 »

Santana? to nie len vytahovat sa.. :)
Zaznamenané
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #7 kedy: 21. Október , 2004, 10:34:24 »

santanu nemam rad. ja radsej steve morse,b.may,s.vai,nuno, karl logan,d.gilmour,p.stanley,j.batten..a mnohi dalsi zo slovenska f.griglag,m.durinda,duban,chodelka,..luha..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #8 kedy: 21. Október , 2004, 11:07:36 »

Nuz neviem. Porovnavat Santanu s P.Stanleyom ci D.Dubanom mi pride divne. Je pravda, ze hraju (li) na gitaru, ale povedal by som, ze akosi az v ""druhom plane"" :) . To je ako porovnat v speve napr. Brucea Dickinsona a trebars toho Briana Maya...
Zaznamenané
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #9 kedy: 22. Október , 2004, 14:57:55 »

vsak ja neporovnavam. ja pocuvam inozanrovych gitaristov nez je santana. napisal som zopar rockovych gitaristov ktory lahodia mojmu uchu,ktori ma vtedy napadli. dopisal by som tiez aj princa ktory sa tu spominal. santana mi teda vobec nelahodi.ked niekto vychvaluje santanu,tak proti tomu nic nemam iste v jeho hudobnom style je jednicka,ale ja ho nemozem teda pocuvat.a pocul som aj jeho stare veci aby som bol v obraze. co sa tyka porovnavania gitaristov ma o tom vyznam hovorit jedine v ramci jedneho hudobneho stylu ! (brianovi ide spievat balady a pomale tichsie veci.ma zoniekolko pekne zaspievanych veci v ramci tvorby queen a aj na solovke back to the light.avsak jeho spev na dalsom albume in another world,kde sa snazi o hardrockovy spev je miestami otrasny.)
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #10 kedy: 23. December , 2004, 15:05:56 »

ja santanu moc nemusim...mam rad inych gitaristov... a najviac ma stve ako je medializovany, ze je v telke a v radiu, a media su silne tak si 2/3 ludi na svete myslia teraz ze santana je najlepsi gitarista. Lebo nahra album kde si zavola komercnych hosti a je to popove tak to omielaju cely den na MTV a v radiu
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Hosť
« Odpoveď #11 kedy: 28. December , 2004, 22:53:40 »

imbus..to len znaci ze je sikovny a vie sa predat..co mnoho skutocne dobrých gitaristov nie je a preto zapadaju prachom..aj preto ho obdivujem..:cool:
Zaznamenané
vlado z kn
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 84

« Odpoveď #12 kedy: 10. Máj , 2006, 23:16:09 »

mne sa od santanu pacia tie starsie veci. Niekto tu spomenul komerciu.... to je skor tema na samostatnu diskusiu...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #13 kedy: 10. Máj , 2006, 23:21:04 »

vlado z kn napísal:
Citácia
mne sa od santanu pacia tie starsie veci.

Mne tiez, ako zvycajne. Tie jeho nove radiove odrhovacky mi strasne lezu na nervy.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Hosť
« Odpoveď #14 kedy: 11. Máj , 2006, 07:00:04 »

mne Santana nepride nicim zvlastny,akurat,ze hra latino hudbu...podla mna niekde v J.Amerike je takychto chlapikov viac a urcite aj lepsich..akurat,ze on je medialne znamy...co sa tyka techniky,je to podla mna uplne priemerny gitarista.Ale ma par skladieb,kt.ked idu v radiu,tak nepreladim..Žmurk
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 23 otázok.