Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

ICQ a podobné

Started by guitman, 19. Október , 2004, 08:30:56

Altostratus

Quote from: Kurt Cobain on 10. Júl , 2007, 19:09:09
Trilian a Miranda-prosím vás nemohol by to tu niekto ludsky vysvetlit lebo ten kto to nepozná to t tych odbornych vysvetleni nepochopi.DIK  :blush:

Trillian i Miranda sú klientské programy, ktoré umožňujú komunikáciu cez ICQ, ale aj MSN, AOL, Yahoo a pod. To, čo máš na počítači nainštalované ako "ICQ" je tiež vlastne klientský program, ktorý sprostredkúva komunikáciu. To isté robia aj Trilliana Miranda. Ich výhoda je v tom, že okrem ICQ dokážu komunikovať aj s ostatnými systémami, takže ak máš viacero kont, môžeš ich mať všetky v jednom programe. Nemusíš potom inštalovať zvlášť ICQ, zvlášť MSN a podobne.

mrtWosh

Quote from: shanike on 18. Jún , 2007, 15:32:00
kazdopadne pozor na nespravnu interpretaciu, skoro som ti uveril  ]:->

podľa všetkého máš právo na obavy, inak bližšie http://www.abclinuxu.cz/clanky/ruzne/nevyhody-icq

ja mám rád kopete, na telefóne jimma (práve v tejto chvíli hľadám niečo, čo bude podporovať jabber) no a po večeroch v posteli spriadam plány, ako všetkých ľudí z môjho icq zoznamu donútiť k alternatívam. musím sa pochváliť, že už až traja  :bravo: ľudia museli chtiac-nechtiac kvôli mne začať používať googletalk. som úspešný agitátor.