rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #465 kedy: 10. Júl , 2009, 10:50:54 » |
|
ja ti predam ale moje za 12€ a kupim si tvoje 12 euro ? a hrate v triu ? si nenormalny zdierac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #466 kedy: 10. Júl , 2009, 10:52:09 » |
|
12 euro ? a hrate v triu ? si nenormalny zdierac 11,50€ že si to ty samozrejme plus DPH
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marowak
Hosť
|
|
« Odpoveď #467 kedy: 10. Júl , 2009, 10:54:32 » |
|
ska2tonics > Co je za tym (kto, to vidno z obrazka), ale ako sa to vlastne ma vyslovovat ten nazov? Po slovensky (skadvatonics), madarsky (škoketotonič) ci english? Rad by som to vedel. Dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #468 kedy: 10. Júl , 2009, 10:58:58 » |
|
ska2tonics > Co je za tym (kto, to vidno z obrazka), ale ako sa to vlastne ma vyslovovat ten nazov? Po slovensky (skadvatonics), madarsky (škoketotonič) ci english? Rad by som to vedel. Dakujem spravna otazka, s komolenim mame problem. dokonca mame v zmluvach za to sankciu, ale kazdy si s nou vytiera rit potrebujeme lepsieho pravnika takze: SKA-TU-TONIKS
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #469 kedy: 10. Júl , 2009, 11:12:24 » |
|
ja som si myslel že sa volate skaprasony
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #470 kedy: 10. Júl , 2009, 11:12:35 » |
|
spravna otazka, s komolenim mame problem. dokonca mame v zmluvach za to sankciu, ale kazdy si s nou vytiera rit potrebujeme lepsieho pravnika takze: SKA-TU-TONIKS aaaaa!!!!..ja som to furt cital skatotonics
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #471 kedy: 10. Júl , 2009, 11:13:46 » |
|
madarsky (škoketotonič)
ha.. Tak tento maďarský názov sa mi páči najviac..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #472 kedy: 10. Júl , 2009, 11:15:55 » |
|
ked sme pri nazve...ako vznikol ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #473 kedy: 10. Júl , 2009, 11:17:53 » |
|
Tričká Ska2tonics nemali lacnejšie? tie tam este vtedy neboli, skoda By som ich skupil a potom predaval za 12 euro
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #474 kedy: 10. Júl , 2009, 11:18:12 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
marowak
Hosť
|
|
« Odpoveď #475 kedy: 10. Júl , 2009, 11:32:37 » |
|
ked sme pri nazve...ako vznikol ? ...aj mna to zaujima. SKA mi je jasne, ale ten zvysok...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #476 kedy: 10. Júl , 2009, 11:49:22 » |
|
nazov vznikol nahodou a dodatocne sa dalsou nahodou zistilo, ze vlastne ma aj svoj vyznam... povodny nazov naposlednu chvilu pred prvym koncertom (ked sa neujala Obriezka - citaj Obrieska) bol Skatatonia. alternativna Skatotonia bola uz len predzvest dnesnaho Ska2tonics - citak skatutoniks. a teraz este co za tym moze byt vidno... SKA je prastary zaner, starsi ako reggae, pochadza z jamajky... malo svoje viacere modne vlny, kedy bolo vzdy trochu viac v kurze. jedna z takychto vln bola koncom 70tych rokov v Anglicku. kapely tohto zanru sa vyskytovali okolo vydavatelstva 2Tone records - kapely ako Madness, The Specials atd... tomuto typu SKA sa dodnes hovori aj ze 2tone SKA, akoze odkazuje sa hudobne viacej na tuto anglicku vlnu, ako starsie SKA z Jamajky... 2 Tone je este parafraza na 2 farby - cierna a biela, sachovnica - odtial pochadza obluba sachovnicovych motivov v identifikacii sa so stylom... my samozrejme nehrame ziadne 2 Tone SKA, ani neviem, ci na Slovensku niekto. hrame neviem aku dalsiu modernejsiu vlnu toho, mixnutu punkom, rokenrolom a slovenskym popikom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marowak
Hosť
|
|
« Odpoveď #477 kedy: 10. Júl , 2009, 13:31:49 » |
|
Pekne si to vysvetlil, obsirne, dokladne, presne. Vdaka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #478 kedy: 10. Júl , 2009, 16:14:29 » |
|
ja ti predam ale moje za 12€ a kupim si tvoje ked sa stretnete na nejako festaku, tak si mozte ako futbalisti vymenit tricka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|