Hosť
|
|
« kedy: 03. Február , 2006, 17:45:01 » |
|
Sme bratislavská ska kapela hrajúca pohodové skáčko. V obžube členov sú rôzne hudobné žánre, od metalu, cez rock, blues, country nejaký ten pop, ale hlavne čo nás všetkých spája je SKA. V sučastnosti sme ôsmi členovia, z toho prvý traja v zozname sú členmi tohto fóra, čiže menovite: vladan (jedna gitara, spev) rastis (druhá gitara) ramon esteves (basgitara, vokaly) mafo (bicie) tomáš (trúbka, vokaly) branči (jeden alt sax, vokaly) rado (druhý alt sax) a v neposlednom rade ozdoba našej kapely, ale nielen to, ale i skvelá hráčka katka (tenor sax, vokaly)Kedže je nás tak veža, náklady na dopravu sú vyššie, ako napr. pri triu, a tak i honorár je vyšší, ale vždy sa dá dohodnúť. Viac informácií nájdete i na našom webe www.ska2tonics.sk , kde v sekcii hudba sú k stiahnutiu naše mp3-ky. Ukážka z aktuálneho Dema 2006: http://www.rastopeteraj.sk/ftp2/my_baby_my_darling.mp3http://www.rastopeteraj.sk/ftp2/skanking.mp3
|
|
« Posledná zmena: 03. Január , 2007, 19:21:25 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 03. Február , 2006, 17:58:08 » |
|
noo pekne, to som netusil ze rastis tu na svojich spolupachatelov
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 06. Február , 2006, 16:35:45 » |
|
ska2tonics su super!!! ked som bol v lete prvy krat v propiku, ten vecer ste akurat hrali a bolo super pogoB) Nieco sa mi mari, ze akurat vtedy hovoril ten vas frontman, ze mate noveho gitaristu a bol to rastis co si tam sedel v kute s ciernym LP...teda pokial ma mamat neklame:P
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 06. Február , 2006, 17:53:53 » |
|
Ja som ich videl na jednom koncerte, kam dorazili priamo z ineho koncertu niekde v zahanici, sialene nevyspaty a unaveny, takze som si ich naplno nevychutnal. Je pravda, ze Rastik tam bol dost nenapadny, takze ked vas uvidim najblizsie, tak v plnej forme a chcem viac pocut Rastovu doprovodno-sólovú gitaru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Melvin
nováčik
Príspevkov: 60
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 08. Február , 2006, 18:41:18 » |
|
Bozzeee ty hras v tej kapele??? Nemali ste u nass v hlohovci teraz volakedy koncert?? lebo viem ze tam bol Ska3ix a este tusim vy a ja som zmeskal akuret :sick: :sick: ..Tak jak dobre tvrdim ze stee tam boli aj vy tak do hlohofca este naklusate oki?
|
|
|
Zaznamenané
|
DArk SiDE of my guitar
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 09. Marec , 2006, 10:24:40 » |
|
kedze tu s2t zapada prachom, a nudim sa tak vam tu idem odpisat, takze: tomi: jo, bol to rasto, a par hodin pred koncertom sa dozvedel ze bude hrat doprovodnu gitaru za spevaka, lebo on mal prave nejaky vyron na palci a nemohol hrat (na poziadanie uverejnim fotku toho vyronu, ci jak to nazvat, vyzeral hrozivo), a tak cvicil aby to v poho odohral..co odohral..chvala mu martinlm: ja mam zlu pamat a vela takych koncertov sme odohrali, takze nepamatam, ale moze byt...a rasto teraz uz s novym aparatom je stale viac prieraznejsi na podiu... Melvin: aj ked mam blbu pamat, hlohovec sme urcite nehrali a so ska3xom uz vobec nie...takze neboj nezmeskal si nas, ale ked budeme hrat niekde v okoli hlohovca, treba si nas dojst kuknut
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
5o
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 09. Marec , 2006, 17:09:20 » |
|
Bolo vežmo fajn ked ste hrali v TN v Klub Luc. Fak paradka! Na Rastisa by som to nikdy nepovedal. Dufam ,ze vasu muzicku nikde na slniecku pri vode vychutnam ,totok leto.
|
|
|
Zaznamenané
|
Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60 Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 16. Máj , 2006, 17:10:57 » |
|
inak , kto by nas chcel zadara vidiet, tak 3.6. sa kona JUNIALES v liscom udoli v karlovke, tak o osmej zaciname.
tak sa neondite a dojdite...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 16. Máj , 2006, 17:22:09 » |
|
A kto nevie, co s prachmi a ma okrem s2t rad Zuzku Smatanovu, podoho v sobotu do Bastionu A kto ma rad Prahu a nema co lepsie na praci, podho 27.5 do tamojsej psychiatrickej liecebne... A kto... ale ne, staci..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duri112
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 24. Júl , 2006, 17:10:33 » |
|
videl som celu kapelku na rudave...nepocul som moc dobre lebo som bol v backstage, ale znelo to fajn
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Golev
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 24. Júl , 2006, 17:22:03 » |
|
Na rudave bolo uplne super.Super zabava na Ska2tonics.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 24. Júl , 2006, 17:25:08 » |
|
ja som videl s2t na zakovici a po skonceni celeho festu som nadobudol pocit, ze ska2tonics a peter lipa mali asi najlepsie pocutelnu basu zo vsetkych interpretov. ci uz hex, polemic, para, le payaco...vsetci mali strasne nevyraznu basgitaru.neviem ci si zvukar sedel na usiach, pretoze celkove mavali kapely dostkvalitny zvuk. taktiez odozva ludi na s2t bola velmi prijemna, na to ze to bol uvodny koncert celeho festu. nuz a o tom ze po skonceni kapely le payaco som zrazu zapocul vykrik \"pistaaaaaaaaa\", (nahodny pokus do tmy) a zrazu sme sa ocitli s rastom, ramonom a vladanom tvarou v tvar...no nahoda jak rit:laugh:
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 24. Júl , 2006, 17:52:38 » |
|
pista58 napísal:... som zrazu zapocul vykrik \"pistaaaaaaaaa\", (nahodny pokus do tmy) a zrazu sme sa ocitli s rastom, ramonom a vladanom tvarou v tvar...no nahoda jak rit:laugh: Akurat som sa pytal Ramona, ze kde Ta to naposledy videl, a on, ze presne tu. Tak ze nech Ta zavola. Zavolal a bol si tam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 24. Júl , 2006, 19:28:39 » |
|
presne,stal som tak o 5 metrov inde ako ked som stretol ramona,cize takmer na tom istom mieste.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
matolf
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 24. Júl , 2006, 20:17:44 » |
|
rastis ty sa tam nenudis v tej kapele? videl som na zakovici a som cakal ze vypecies niake solo a nist
|
|
|
Zaznamenané
|
dal by som si palacinky
|
|
|
|