Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 23:02:04
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 43 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ska2tonics  (Prečítané 125412 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
rudy
Hosť
« Odpoveď #90 kedy: 21. Marec , 2007, 18:41:02 »

To by ma inak zaujimalo, ci niekto pochopil "dej" . Lebo namet sme si spravili sami, konkretny scenar dali chalani, ktori s nami tocili, pokecali sme o tom pri niekolkych pivach, ale musim povedat, ze keby som nevedel, ja so svojou vnimavostou ten "dej" asi neodhalim :)
Hlavne že si kšeftoval s ........  Bavím sa skvele
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #91 kedy: 21. Marec , 2007, 18:43:53 »

pekny a chytlavy song, a video je velmi podarene, mne sa to paci  Na zdravie!
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
rudy
Hosť
« Odpoveď #92 kedy: 21. Marec , 2007, 19:02:00 »

Jo,ten dej: Zatknuti mafici,par "spravnych" telefonatov a su vonku.Biznis ide dalej,konkurencia sa zlikviduje a boss je "ctihodny,slušny občan". Tak dako som to pochopil ja.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #93 kedy: 21. Marec , 2007, 19:07:54 »

Co ta postava so psom ?
Zaznamenané
rudy
Hosť
« Odpoveď #94 kedy: 21. Marec , 2007, 19:18:45 »

Co ta postava so psom ?
No,može to znamenat aj,že v tomto kšefte si vlastne ovladani inymi a ten obojok ta už  z toho kšeftu nepusti.Ale neviem..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #95 kedy: 21. Marec , 2007, 19:48:31 »

To uz hladas dalsi plan. Ja sa pytam na dej - viem, je zjavne malo pochopitelny, zato som tu otazku nadhodil :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #96 kedy: 21. Marec , 2007, 19:56:12 »

OK - vyvetlim :)

Sef gangu - Bobos Prochazka dostane svojich ludi von z lochu. Gang pokracuje vo svojej cinnosti, ksefty a tak. Prvy kseft, 3ja gangstri v aute, prebehne obchod, jeden z gangstrov si cosi uleje bokom. Pohlad cez dalekohlad, v dialke sa mihne postava so psom a s dalekohladom na krku. Zaber na zbran a ne prazdne sedadlo v aute. Druhy kseft, 2ja gangstri, prebehne obchod, jeden z gangstrov si cosi uleje bokom. Pohlad cez dalekohlad, v dialeke sa mihne postava so psom a s dalekohladom na krku, zaber na zbran, v aute zostali 2 prazdne miesta. Nakoniec vidime bosa sameho v aute s frajerkou, ma aj love, aj drogy... Vystupi s auta, kyvne si na pozdrav s okoloiducim chlapikom so psom a dalekohladom na krku, koniec.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #97 kedy: 21. Marec , 2007, 20:02:22 »

Hm hm. Co to je za klip, ked ho takto treba vysvetlovat? Nemohli ste tam radsej dat viac zivych zaberov? Tie su najlepsie :) + nieco, co  by vystihovalo zabavu na koncertoch a co ja viem co :) Mafia je klise :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #98 kedy: 21. Marec , 2007, 20:02:42 »

Ide o to, ze freeserver, kde mame domenu robi pri pokuse o stahovanie *.m3 suborov priekoty a vela ludom vobec *.mp3 neslo stiahnut. Rozmyslame, ze si nejaky web pristor kupime, potom bude vsetko OK.

webpriestor kupeny, takze multimedialna webova prezentacia bude mat uz len stupajucu tendenciu  Som frajer
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #99 kedy: 21. Marec , 2007, 20:05:07 »

Hm hm. Co to je za klip, ked ho takto treba vysvetlovat? Nemohli ste tam radsej dat viac zivych zaberov? Tie su najlepsie :) + nieco, co  by vystihovalo zabavu na koncertoch a co ja viem co :) Mafia je klise :)

Mame referencie, ze klip sa paci aj s neodhalenym dejom, takze ho netreba vysvetlovat. Spytal som sa so zvedavosti, ci trebars gitaristi.sk  nie su nejaka vnimavejsia vzorka obyvatelstva. Nie su  ha ha ha
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #100 kedy: 21. Marec , 2007, 20:05:56 »

Inak chystame dalsi klip, tentoraz iba o zabave na koncertoch  Popiskujem si
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #101 kedy: 21. Marec , 2007, 20:06:49 »

Teraz som si uvedomil, ze k piesni s nazvom Mafie by sa to nehodilo :)
Zaznamenané

rudy
Hosť
« Odpoveď #102 kedy: 21. Marec , 2007, 20:07:26 »

OK - vyvetlim :)

Sef gangu - Bobos Prochazka dostane svojich ludi von z lochu. Gang pokracuje vo svojej cinnosti, ksefty a tak. Prvy kseft, 3ja gangstri v aute, prebehne obchod, jeden z gangstrov si cosi uleje bokom. Pohlad cez dalekohlad, v dialke sa mihne postava so psom a s dalekohladom na krku. Zaber na zbran a ne prazdne sedadlo v aute. Druhy kseft, 2ja gangstri, prebehne obchod, jeden z gangstrov si cosi uleje bokom. Pohlad cez dalekohlad, v dialeke sa mihne postava so psom a s dalekohladom na krku, zaber na zbran, v aute zostali 2 prazdne miesta. Nakoniec vidime bosa sameho v aute s frajerkou, ma aj love, aj drogy... Vystupi s auta, kyvne si na pozdrav s okoloiducim chlapikom so psom a dalekohladom na krku, koniec.
Nekyvnu si na pozdrav s chlapikom ! Chlapik so psom si napravi okuliare a boss si pritlači lavu nosnu dierku. Som frajer
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #103 kedy: 31. Máj , 2007, 10:46:50 »

Klip sa mi paci, aj technicky a po vysvetleni aj dejovo. Len akurat nechapem par detailom. Ja chlapa so psom v dialke pri prvom deale nevidim. V druhom ho v dialke nevidim, vidim ho na zaciatku ako prejde pred kamerou.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #104 kedy: 03. Jún , 2007, 13:36:48 »

4.6.2007 je oficialne termin vydania

[img width= height=]http://www.ska2tonics.sk/pokusy/intro/pozadie.jpg[/img]
Zaznamenané
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 43 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 23 otázok.