Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Radyho domáci gear

Started by rady, 09. Február , 2006, 10:06:20

cubo

Quote from: rady on 29. Apríl , 2007, 20:56:59
cubo, keď cez to pustím napr. amplitube 2, nerozoznáš, že je to modeling a ak áno, tak klobúk dole...

tak jasne ze na nahravke to nerozoznas... lenze celkovy pocit z hry na lampaci a na modelingu je trocha iny... aspon ja to tak citim... proste vidim rozdiel v tom ked si na DigiTechu zapnem modeling Fender Deluxe a ked som si nedavno mal moznost zahrat na normalnom Fender Deluxe... proste ten lampac ma gule  :drink: samozrejme ze keby som uz ten lampac zaznamenal na nahravku uz sa to tazko rozoznava lebo ti uz tolko nevibruju vnutornosti  ;D

rady

ano, rozdiel vo feelingu pri hraní stále je. ale výsledný zvuk už neznie "modeligovo", hlavne pri zapnutí na lampový koniec. a potom je to už len voľba - super feeling alebo super variabilita. Samozrejme, čo aparát zahrá sám dobre, to treba využiť, ale keď človek chce zvuk, ktorý aparát neposkytuje, je jednoduchšie použiť modeling ako x nakopávacích krabičiek...

cubo

Quote from: rady on 29. Apríl , 2007, 22:54:44
ano, rozdiel vo feelingu pri hraní stále je. ale výsledný zvuk už neznie "modeligovo", hlavne pri zapnutí na lampový koniec. a potom je to už len voľba - super feeling alebo super variabilita. Samozrejme, čo aparát zahrá sám dobre, to treba využiť, ale keď človek chce zvuk, ktorý aparát neposkytuje, je jednoduchšie použiť modeling ako x nakopávacích krabičiek...

tak jasne co sa praktickosti tyka tak hej  :drink: mimochodom skvela lampova skatula na dofarbenie, nakopnutie alebo skreslenie zvuku je Ibanez TubeKing... to je fakt fajna masinka  :zdar: