Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
03. December , 2024, 00:38:17
Strán: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 35 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Slash  (Prečítané 134347 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #315 kedy: 15. Január , 2009, 12:50:59 »

Ano,pred 20-25-tymi rokmi bolo meradlom kvality predajnost albumov

to nemyslis vazne, ze teraz to nie je meradlo? Fuuha zíram aspon dufam...

Tak, ako M. Jackson pozval svojho casu Van Halena na nahravanie Beat It malo hlavne za ciel zvysit predajnost (to solo je bez debaty spicove), tak to urobil napr. aj so Slashom o niekolko rokov neskor a ak by bola Jednoducha Maria prave v kurze ako najlepsia sopranistka na svete, tak som presvedceny o tom, ze neiktori "svetovi umelci" by si ju pozvali na nahravanie svojich albumov, lebo by to bola reklama ako hovado. Chlapci (ti 13 rocni a aj ti ostatni) uz si uvedomte, co je marketing a co je umenie. Su to dve rozne veci.

Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #316 kedy: 15. Január , 2009, 12:52:24 »

ja vidim na tomto fore hlavne obrovske deficity nadhladu u niektorych clenov.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #317 kedy: 15. Január , 2009, 12:57:05 »

Tak, ako M. Jackson pozval svojho casu Van Halena na nahravanie Beat It malo hlavne za ciel zvysit predajnost (to solo je bez debaty spicove), tak to urobil napr. aj so Slashom o niekolko rokov neskor

to nerobil jackson ale jeho manageri. jackson vedel akurat moonwalk a obchytavat malych chlapcov
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
udry
Hosť
« Odpoveď #318 kedy: 15. Január , 2009, 12:58:35 »

Tak, ako M. Jackson pozval svojho casu Van Halena na nahravanie Beat It malo hlavne za ciel zvysit predajnost (to solo je bez debaty spicove), tak to urobil napr. aj so Slashom o niekolko rokov neskor a ak by bola Jednoducha Maria prave v kurze ako najlepsia sopranistka na svete, tak som presvedceny o tom, ze neiktori "svetovi umelci" by si ju pozvali na nahravanie svojich albumov, lebo by to bola reklama ako hovado. Chlapci (ti 13 rocni a aj ti ostatni) uz si uvedomte, co je marketing a co je umenie. Su to dve rozne veci.

No nie som si isty,či je to dnes meradlo.
             A snad si nemysliš,že Halenovo solo v jednej skladbe malo rozhodujuci podiel na predajnosti toho albumu? / inač spieval tam aj Paul McCartney/.  Samozrejme,že marketing fungoval aj pred 30 rokmi,ale to se neda porovnat so sučasnym.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #319 kedy: 15. Január , 2009, 13:02:31 »

Predator by mohol tiez napisat
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #320 kedy: 15. Január , 2009, 13:05:23 »

No nie som si isty,či je to dnes meradlo.
             A snad si nemysliš,že Halenovo solo v jednej skladbe malo rozhodujuci podiel na predajnosti toho albumu? / inač spieval tam aj Paul McCartney/.  Samozrejme,že marketing fungoval aj pred 30 rokmi,ale to se neda porovnat so sučasnym.

no, kedze som to nejako nestudoval, tak neviem povedat, aky podiel to presne bol, ale bol urcite bohovsky (v tej dobe to podla novinovych sprav VH vynieslo nejakych 114.000 USD)... Tieto marketingove tahy maju v podstate iba tento ciel: zvysenie predajnosti albumov. Ako napr. okrajovo sledujem dianie, tak J. Timberlake rad hostuje na roznych albumoch, pricom tam ma vyslovene iba "steky". Prikladom za vsetky je skladba od Rihanny, vola sa Rehab, kde hostuje JT a povie (nespieva) asi 2 vety (ci verse), vystupuje v klipe a tot vsjo... Ale to len BTW. Tento chlapik robi vyslovene taketo a podobne tahy a ciel je vzdy ten isty...tak neviem, co chces touto debatou akoze povedat. Ide o sucasnych (svetovych ha ha ha) umelcov a triky na zvysenie predajnosti. AK ti ten priklad nestaci, tak si este spominam na stale hranu Promiscuos Girl, kde spieva Nelly Furtado, nieco rozprava Timbaland, Justin nic nehovori, nespieva (mozno v pozadi vokaly ha ha ha) a zas iba sa obcas mihne v klipe. Takychto postrehov by som asi mal cele tony, keby ze som bol nejakym skalnym fandom do hip-hopu-to aby si mal priklady zo sucasnosti, ale nechce sa mi...lebo nim nie som
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #321 kedy: 15. Január , 2009, 13:07:58 »

ja vidim na tomto fore hlavne obrovske deficity nadhladu u niektorych clenov.
nadhlad ako nadhlad, mne tu niekedy spravanie niektorych clenov pripomina to, co predvadzal dugo... mozno v mensom prevedeni, ale nema to od toho daleko..
Zaznamenané
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290

on a journey to become a musician...

« Odpoveď #322 kedy: 15. Január , 2009, 13:08:57 »

Tymto padom ste akoze nieco viac od ostatnych? Skus poslat svoju hudbu niekde do vyspeleho a civilizovaneho sveta,kde je 100krat vacsia konkurencia ako tu a ked ti za nu niekto bude ochotny zaplatit aspon 100euro,tak potom ti poviem, ze si aj nejaky umelec.
Vidis tu si napisal, ze umelec je podla teba niekto kto sa dokaze presadit v tom civilizovanom svete  ha ha ha Nie je to nahodou Slashov pripad?  :) A hned potom si v druhej casti protirecis tym padom.

Vy hodnotite muzikantov podla toho,kto kolko cdciek predal,co je uplne chore. Za predajnostou je X inych faktorov ovela dolezitejsich,ako je kvalita konkretneho umelca,to plati kdekolvek,nie len v hudbe. Ak si myslite, ze ti najznamejsi su automaticky najsikovnejsi a najtalentovanejsi,tak to je strasny omyl a cim skor sa z toho zobudite, tym lepsie pre vas. Za uspechom umelcov stoji vo vacsine pripadov velka davka stastia,nahod a tomu, co sa hovori byt v spravnom case na spravnom mieste, talent a schopnosti nie su VOBEC prvorade kriterium. Keby hendrix neskupil sam svoje platne a tym umelo zvysil svoju predajnost,tak dneska ani neviete,ze nejaky hendrix niekedy chodil po tejto zemeguli.
S tymto suhlasim  :)

si napisal,ze van halen povedal, ze slash je super gitarista, tak to tak je. A ked van halen povie, ze si kazdy den pcha zubnu kefku do riti,tak to zacnes robit aj ty? naozaj tu niektori argumentuju ako keby mali 14rokov.
Neviem ci je dobry van Halen v pchani zubnej kefky do riti, ale myslim si, ze hra na gitaru mu ide tak, ze mi jeho nazor pride ako vcelku smerodajny pri otazke kto je dobry a kto zly gitarista:)

A podobne argumenty typu,ze slash nahraval s tym a hentym a tamtym. Ved je uplne logicke,ze si nezavolaju na album nejakeho neznameho cloveka z hornej dolnej,ale si zavolaju slavne meno. Pretoze im ide o predajnost.
Takisto si nezavolaju na picu gitaristu, aby tu piesen dojebal, ze?

Cele je to len o tom,ze vy co sa tu zivite hranim,tak strasne zavidite tym svetovym gitaristom,ze tolko predavaju a vy neviete prerazit ani len na tomto malickom slovensku. Ja vam to prajem, aj ked si na 99% myslim,ze je to marna snaha a mali by ste sa na hudbu pozerat aj inym pohladom,nie len pohladom predajnosti a kto je aka velka hviezda...potom pridete mozno na mnohe veci, o ktorych ste doteraz netusili.

Ano, zavidia im lebo o nich povedia, ze su dobri  Žmurk.... paneboze  :)
Zaznamenané

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
And you are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #323 kedy: 15. Január , 2009, 13:15:15 »

Neviem ci je dobry van Halen v pchani zubnej kefky do riti, ale myslim si, ze hra na gitaru mu ide tak, ze mi jeho nazor pride ako vcelku smerodajny pri otazke kto je dobry a kto zly gitarista:)
na toto ti mozem dat jeden krasny priklad. napr Alexi Laiho z Children of Bodom,  Joe by povedal, ze hra kokotiny. ale napr taky Zakk Wylde, ktoreho Joe prehlasil za najlepsieho rokoveho gitaristu, o nom povedal, ze je to buduca hviezda. z toho mi automaticky vyplyva, ze Joe vlastne nevie co hovori, lebo tomu nerozumie...  Bavím sa skvele
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #324 kedy: 15. Január , 2009, 13:15:55 »

Yngwinier: Vzdavam to,končim.  Zdravíčko
Zaznamenané
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290

on a journey to become a musician...

« Odpoveď #325 kedy: 15. Január , 2009, 13:18:26 »

na toto ti mozem dat jeden krasny priklad. napr Alexi Laiho z Children of Bodom,  Joe by povedal, ze hra kokotiny. ale napr taky Zakk Wylde, ktoreho Joe prehlasil za najlepsieho rokoveho gitaristu, o nom povedal, ze je to buduca hviezda. z toho mi automaticky vyplyva, ze Joe vlastne nevie co hovori, lebo tomu nerozumie...  Bavím sa skvele
Ja neviem co by Joe povedal na alexiho laiha ha ha ha hovorim len, ze nieco na tom asi pravdy bude ked to o nom povie van halen a ak to mysli vazne, to ci sa mi jeho hudba paci alebo nie je druha vec, ale asi ma nieco ten ktory gitarista do seba ak to o nom povie niekto koho si osobne vazim ako dobreho hraca, minimalne sa nad tym zamyslim, ci?  :)
Zaznamenané

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
And you are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #326 kedy: 15. Január , 2009, 13:31:33 »

napisal som,aby si ma tu uz nespominal a zas len zacinas provokovat.

Ste tu tusim traja ci kolki,co sa tu zivite hranim a to je prave ten kamen urazu. Strasne vela si totizto o sebe myslite. Ty si fakt myslis,ze sa teraz z toho poserem, ze chodis niekde do tramtarie imitovat queen,alebo ze mas nejaku kapelu,ktoru okrem clenov tohto fora nikto iny nepozna a parkrat ju pustili na musicboxe? Alebo sa mam posrat z niekoho,kto hra covery elanu na recepciach pre zbohatlikov? Tymto padom ste akoze nieco viac od ostatnych? Skus poslat svoju hudbu niekde do vyspeleho a civilizovaneho sveta,kde je 100krat vacsia konkurencia ako tu a ked ti za nu niekto bude ochotny zaplatit aspon 100euro,tak potom ti poviem, ze si aj nejaky umelec.

Vy hodnotite muzikantov podla toho,kto kolko cdciek predal,co je uplne chore. Za predajnostou je X inych faktorov ovela dolezitejsich,ako je kvalita konkretneho umelca,to plati kdekolvek,nie len v hudbe. Ak si myslite, ze ti najznamejsi su automaticky najsikovnejsi a najtalentovanejsi,tak to je strasny omyl a cim skor sa z toho zobudite, tym lepsie pre vas. Za uspechom umelcov stoji vo vacsine pripadov velka davka stastia,nahod a tomu, co sa hovori byt v spravnom case na spravnom mieste, talent a schopnosti nie su VOBEC prvorade kriterium. Keby hendrix neskupil sam svoje platne a tym umelo zvysil svoju predajnost,tak dneska ani neviete,ze nejaky hendrix niekedy chodil po tejto zemeguli.

si napisal,ze van halen povedal, ze slash je super gitarista, tak to tak je. A ked van halen povie, ze si kazdy den pcha zubnu kefku do riti,tak to zacnes robit aj ty? naozaj tu niektori argumentuju ako keby mali 14rokov.

A podobne argumenty typu,ze slash nahraval s tym a hentym a tamtym. Ved je uplne logicke,ze si nezavolaju na album nejakeho neznameho cloveka z hornej dolnej,ale si zavolaju slavne meno. Pretoze im ide o predajnost.

Cele je to len o tom,ze vy co sa tu zivite hranim,tak strasne zavidite tym svetovym gitaristom,ze tolko predavaju a vy neviete prerazit ani len na tomto malickom slovensku. Ja vam to prajem, aj ked si na 99% myslim,ze je to marna snaha a mali by ste sa na hudbu pozerat aj inym pohladom,nie len pohladom predajnosti a kto je aka velka hviezda...potom pridete mozno na mnohe veci, o ktorych ste doteraz netusili.

A este na zaver...fora su na to,ze KTOKOLVEK moze vyjadrit slobodne svoj nazor. Tuna je to uz v takom stadiu,ze clovek je napadany uz len preto,ze vyjadril svoj nazor. Niektori clenovia si myslia,ze su nieco viac ako ostatni a tito by sa mali nad sebou zamysliet, lebo to tu pojde este viac do sraciek,ako to tu uz je.
hlavne vladko ja si nič nemyslim a čo tu zase splietaš ,čo sa stale rozčuluješ čo ti dočista.. a vyhražaš sa čo simysliš že sa ta niekto boji... Bavím sa skvele
a hlavne ako vieš ty mudrak prechytreli čo si kto mysli  :laugh:to vie tak on tak netrep za druhych..
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #327 kedy: 15. Január , 2009, 13:33:20 »

jtakac: vyborne napisane Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #328 kedy: 15. Január , 2009, 13:33:47 »

ty dilin čo by povedal Joe nechaj na Joa dalši čo hovori za niekoho ineho,hovor za seba  Na zdravie! chlapci moji čo je nejake zle postavenie planet?Huh!
Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #329 kedy: 15. Január , 2009, 13:34:44 »

KOMPLEXY,ZÁVISŤ,NEDOSTATOK HUMORU A NADHĽADU!!! Si píš!!! Si píš!!!
SPAMATAJTE SA  RÝCHLO Si píš!!!  Bavím sa skvele..................... Bavím sa skvele....................... Bavím sa skvele
NETREBA TEORETIZOVAŤ ALE HRAŤ LEBO ZOSTARNETE A BUDE TO V p*či CELÉ Si píš!!!   Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 15. Január , 2009, 13:35:47 od temo » Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Strán: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 35 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.077 sekund, 23 otázok.