Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Marian Fero a jeho gitary

Started by Majo Fero, 16. Február , 2006, 10:13:14

reeller_sk

gitarka je krásna, gratulujem, ale to brnkátko je des :)
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

kaolko

co robis sak jazz 3 uplne v pohode.. ja mam jedno uz 2 roky a este stale som ho nezodral :) inak nadherna gitara fakt ze luxus.. asi uz starnem kks

reeller_sk

Quote from: kaolko on 01. Január , 2011, 19:45:41
co robis sak jazz 3 uplne v pohode.. ja mam jedno uz 2 roky a este stale som ho nezodral :) inak nadherna gitara fakt ze luxus.. asi uz starnem kks
ja som zvyknutý na brnkátka s hrotom a odhadzujem alebo zabrusujem, keĎ je už trocha zbrúsený, s takým ako je na obrázku by som toho veľa nenahral :)
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

mn

Quote from: kaolko on 01. Január , 2011, 19:45:41

to mas ako imidzofku, alebo s tym aj hras ?  ;D
trsatko po 2 rokoch, sa vola PRST !
"Practice cures most tone issues" John Suhr

Branko

Jazz III mi zatial najdlhsie vydrzala asi dva mesiace.  ;D

mario bross

yiez som mal nachystanu odpoved vtipnu, ale ste mi to prekazili  :(

Majo Fero

to aby som este raz gitarku pofotil s novym trsatkom  :)

Branko

Mohol by si nejaku ukazku spravit v zmysle, ze porovnas straty, co mas. Cez jeden amp.

styrioci

pekne, ale aj tak si myslim, ze ta tvoja gitarova cesta znova zavedie niekam k PRS :)

Majo Fero

Quote from: Branko on 02. Január , 2011, 12:52:51
Mohol by si nejaku ukazku spravit v zmysle, ze porovnas straty, co mas. Cez jeden amp.
mozem

Majo Fero

tak som doplnil zbierku o dalsi CS56  :)

proghopik

Su v nich zvukovo velke rozdiely? Co si inak nekupis aj nejaky s palisandrovym hmatnikom? Naco tri podobne...  :)
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

bito

nadhera Majo, hlavne ten v strede  :zdar:

vikur

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com

MaTeS

FALLGRAPP