Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Marian Fero a jeho gitary

Started by Majo Fero, 16. Február , 2006, 10:13:14

Pitu

pelko

rastis

jednoznacne telecaster. hentie druhe dve su len take kravinky, co ma dnes uz kazdy  :evil:

cubo

aj mne sa veru najviac lubi to tele... musi to hrat fajnovo  :drink:

Stano

Quote from: Majo Fero on 15. November , 2013, 21:48:31
Nejake novinky, co som si vsimol ze som neuploadol :)

Fender CustomShop 1957 HeavyRelic (jasen/javor, vaha 3.0kg)

Majo tento tvoj strat by som rad pocul  :zdar:
Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808

Majo Fero

Na Katov podnet som vytiahol z nedavneho nahravania len gitarovy sound noveho telecastra.
Gitarka HandMade Tele od Kata (rozopinatelny Gibson 490T bridge pickup + Fender CS TwistedTele neck pickup).
Na skreslenie Plexitone Crunch + aparat Fender CS57 TwinAmp.
https://soundcloud.com/marian-fero/handmade-tele-sound-file

Pouzil som v tomto zostrihu vsetky kombinacie snimacov z gitarky (kobylkovy singel na CRUNCH Plexitone doprodovnu gitaru a uvodny U2 riff cez 2290 delay, medzipolohu na druhu doprovodnu gitaru, krkovy singel na vyhravku, kobylkovy humbucker na zaverecne vysoke tony na LEAD Plexitone kanale.

Majo Fero

Este ma napadlo doplnit. Na kombe som mal attenuator na -10dB. Mikrofony klasika SM57 + 1" kondik ako ROOM mic.
V mixe ziadne zasadne veci: jemne compressor, minimum EQ, decentne reverb+delay.
D-drop ladenie.

erny

..bude ako nebolo...

rastis

asi to bude zazracna gitara (kedze vsetci vieme, ake si drevo), lebo zneje super  :evil:

rastis

a taha to v tych vysokych tonoch, az sa mi vtak predlzuje  ;D

Majo Fero

matus

paci sa mi ten telekaster moc  :drink:
az by si chcel Majko, niekedy najblizsie mozme porovnat, poskusat..Mam teraz jeden telkac tiez pekny a idem brat voxika ac30.
Tak by sme mohli potestovat.
Inak Kato je pan  :zdar:

Majo Fero

Quote from: matus on 08. Apríl , 2014, 23:08:33
paci sa mi ten telekaster moc  :drink:
az by si chcel Majko, niekedy najblizsie mozme porovnat, poskusat..Mam teraz jeden telkac tiez pekny a idem brat voxika ac30.
Tak by sme mohli potestovat.
Inak Kato je pan  :zdar:
Jasne, nie je problem. Rad sa stretnem, aj poskusame+pokecame :) Vies kde ma najdes  ;)

matus

Quote from: Majo Fero on 08. Apríl , 2014, 23:10:58
Jasne, nie je problem. Rad sa stretnem, aj poskusame+pokecame :) Vies kde ma najdes  ;)

super  :)
jak sa mi podari ten vox , by som ho mozno dotrepal a vyskusame  :) ozvem sa