Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 13:28:12
Strán: 1 2 3 [4] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: interpretácia  (Prečítané 15742 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #45 kedy: 24. November , 2005, 17:33:51 »

Originalne songbooky ale taktiez nebyvaju 100% bez chybiciek. Co je samozrejme pochopitelne. Co sa tyka tabov, tak niektore, hlavne do GuitarPro (Symphony X napriklad), su brutalne premakane, ale bohuzial vacsina je taka, ako bolo uz spomenute - zle.
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #46 kedy: 24. November , 2005, 19:01:10 »

ano, www.mysongbook.com je archiv, tam najdete vsetko. Staci si vyberat podla hviezdiciek alebo podla poctu stiahnuti. Ja to vidim tak, ze guitarpro su 80% dobre. A magez to vystihol spravne. Taka zlozita bohata hudba co je symphony x a je to dobotky stiahnute v tom tabe, este aj tie nehratelne sola (ale to uz nedam ruku do ohna ci su presne, lebo to sa neda pri tych rychlostiach) ozaj nedavno vysiel novy Guitar Pro 5. Ja ho este nemam, ale cital som co to vsetko ma. Jednou z hlavnych veci je nejaky novy Realistic Sound Engine, vdaka ktoremu tie skladby zneju uz celkom slusne. Tu si mozete stiahnut ukazky No a su tam nejake nove funkcie, ze wah wah (staci vypocut z tych ukazok hendrixa - wood child), nejake nove efekty na vibrato, pakovanie a podobne. Uz sa tesim.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #47 kedy: 25. November , 2005, 00:37:05 »

no tak to som teda zvedavy, konecne to bude lepsie zniet :) Ja som vela tabov a mysongbook nenasiel Smútim Od King Diamond je tam toho zalostne malo a zalostne zle, tak musim to vsetko treba robit vlastnorucne :)
Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #48 kedy: 01. December , 2005, 20:02:47 »

alebo skor vlastnoušne :lol: :lol:

Naposledy upravil midnightstranger, : 01.12.2005 o 20:03
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Hosť
« Odpoveď #49 kedy: 01. December , 2005, 21:47:24 »

no ja uz tu novu vreziu GP mam ale zeby to bolo nejake uchvatne, hmmmm mozno na nejaky rock to znelo dobre ale na DimeLike sound to proste nieje :)
Zaznamenané
stagemaster
pravidelný návštevník
Príspevkov: 444

« Odpoveď #50 kedy: 01. December , 2005, 23:34:04 »

treba prejst na noty, tie su stokrat lepie ako nejake midi files, tam je jasne vsetko, od rytmiky az po dynamiku...:)
Zaznamenané

Thoron
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 118

« Odpoveď #51 kedy: 07. December , 2005, 20:11:56 »

Ja som si nainstaloval GP5 ale ked si pustim nejaku skladbu tak mi nic nehra v GP4 mi hrala nejaka banka teraz nehra nic ako tam dostanem nejaku midi banku?
Zaznamenané
Punisher
pravidelný návštevník
Príspevkov: 645

« Odpoveď #52 kedy: 07. December , 2005, 20:19:06 »

:unsure:nemyslim zeby boli noty az take dobre...

Naposledy upravil punisher, : 07.12.2005 o 20:19
Zaznamenané

As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
stagemaster
pravidelný návštevník
Príspevkov: 444

« Odpoveď #53 kedy: 07. December , 2005, 22:28:02 »

Punisher: preco nemyslis ze su noty lepsie?:)... taby su polopatisticky znazornene noty... noty su univerzalne, ak ich poznas nestratis sa, mozes si potom zahrat cokolvek od klasiky az po jazz:)
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #54 kedy: 07. December , 2005, 23:44:40 »

thoron v nastaveni midi. Si zvolis nejaky general midi alebo nieco obdobne co ponuka tvoja zvukovka.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Strán: 1 2 3 [4] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 23 otázok.