Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 18:31:28
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Silent Duo  (Prečítané 18559 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #15 kedy: 04. Február , 2005, 14:48:06 »

videl som koniec...akoze nahoda jak hovado zobudil som sa a nemohol zaspat tak som zapol a kukam pitu a riso...vravim si ...ty vole nepi tolko..ale potom som sa ustipol a fakt tam krstili CD...super akoze fakt popis ze ako tam bolo aky znami ludia tam boli co na vas vraveli a tak neaku pikosku alebo prihodu.....de to bolo a tak..sak sa trosku rozpis...
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #16 kedy: 04. Február , 2005, 15:21:16 »

Minulý týždeň v utorok sme pokrstili CD v BA v Študio cafe, krstný otec bol Juro Mokrý, podaril sa mi husársky kúsok - zavolať na krst TV Markíza :) , tí natočili záznam a ten bol dnes pustený. Najviac ma mrzí, že nepustili, čo sme tam hrali naživo - to, čo natáčali, bol Montiho čardáš. :) Inak Frakos, tá moja raketa už bola spomínaná, aj jej fotečky(síce ešte pred malou úpravou :) ) sú tu niekde na fóre. Našiel som - http://forum.gpcworld.sk/viewtopic.php?fid=22&tid=40&page=4 http://forum.gpcworld.sk/viewtopic.php?fid=22&tid=40&page=7 Teraz je ale ešte trošku upravená a zanedlho bude zas zmena. Ale väčšina na nej je rovnaká. :) Monti čardáš z krstu bude za chvížu medzi mojimi inými ukážkami - medzi gitaristami).
Zaznamenané

frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #17 kedy: 11. Február , 2005, 14:49:13 »

dnes idem vybrat na postu CD silent duo, celkom sa tesim. nekukajte, ta bola vyplata su si kúpev, né! :)
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #18 kedy: 11. Február , 2005, 14:55:45 »

Som rád, dúfam, že sa budú songy páčiť. :) Pravdu povediac, žiadne extra brutálne sóla nečakaj, celé je to hlavne o spevoch a pesničkách.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #19 kedy: 11. Február , 2005, 19:47:03 »

frakos - ocakavam fundovany zvukovy rozbor, lebo Pitu mi nepovie :)...
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #20 kedy: 11. Február , 2005, 22:30:19 »

Aj by som ti povedal, keby si sa opýtal. :)
Zaznamenané

frakos
stály hosť

« Odpoveď #21 kedy: 14. Február , 2005, 10:03:21 »

Pitu je to pekne, paci sa mi!!! Pesnicky, ktore by som za ""normalnych"" okolnosti nepocuval, mi hrali cez vikend niekolkokrat. Zvlastna atma, zvlastny prijemny pocit z toho mam, asi aj dost slusna anglictina.... nehovoriac o dalsich inych nastrojoch, na ktorych si hral, obzvlast husle... Zvuk je vyborny, tam nie je o com! PL home, je predpokladam Peter Luha doma :), takze si to nahraval ty? Nastroje a spevi zneju tak ako maju, su umiestnene tam kde maju a vtedy ked maju, nic nerusi. Netusil som, ze tu okrem rastisa je dalsi zdatny homerecorder, ze vy dvaja mate daco spolocne:)? Bolo by zaujimave, vypocut si v Tvojom podani skladbu s bicimi a skreslenymi gitarami atd, kde je mastering predpokladam o kus zlozitejsi.... Pekne zdvojovane, miestami az strojovane(?) gitary, dobre zaspievane, zvokalovane, proste o.k. Co mi trocha vadilo, bol v prvych dvoch songoch myslim, zdvojeny solovy spev, tam by mi viac pasoval jeden spevak. Klavir mal v pohode zvuk na to aranzma, ktore tam je....proste taky skromnejsi-stihlejsi, ako keby midi..... chcem povedat, ze v pesnickach kde hral klavir by som viac zriedil gitary a klavir viac zhutnil a kus ho dal dopredsie, vec pohladu. Pesnicka cislo 5 od gilberta, keby som bol vami, tak tu necham spievat toho druheho chalana, ma taky kus drzejsi hlas. Preco ste v poslednom songu neurobili bicie??? Uz uz uz uz uz uz, som chcel pocut, ze zacnu :) A basa bolo posunuta kus do prava, ci mam posahanu panoramu??? Tu by som asi nechal v strede. Podciarknute-scitane, hudobne aj zvukovo je jasne, ze mame docinenia s Muzikantmi! Kedy bude CD s vlastnymi skladbami?
Zaznamenané

Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #22 kedy: 14. Február , 2005, 15:04:13 »

Pitu, CD je super. :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #23 kedy: 14. Február , 2005, 21:58:25 »

frakos - nechcel by som porovnavat moje nahravky s Petrovymi. Ja to mam ako konicka a hrajkam sa tak, Pituove CD ma byt prezentacia ""produktu"", ktory ho zivi, takze tak urcite pristupoval aj k realizacii. Aj ked som to CD nepocul (nenajde sa niekto, kto mi ho ""upirati"" ? - pred Pitum psssst :) ), predpokladam, ze by malo byt po vsetkych strankach na urovni - koniec-koncov Pitu ma do svojho homestudia aj nieco nainvestovane... Inak dobre nahravky tu nechaval aj dr.karpathorky...
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #24 kedy: 19. Február , 2005, 21:12:22 »

Čaute žudia. Práve som sa vrátil z lyžovačky. Celý, nedolámaný, takže je to fajn. Dokonca som tam cvičil aj na gitare každý deň - dal som si totiž tesne pred odchodom spraviť taký malý trenažér na cvičenie. :) Díky za pozitívnu kritiku CD :), som rád, že sa páčilo. Snažím sa to robiť čo najprofesionálnejšie - v rámci možností. Stále sa je ale čo učiť v rámci zvuku, nastavenia parametrov efektov, masteringu a pod. Pomery nástrojov sú subjektívna záležitosť, chcel som, aby bolo všetko počuť, tak ako si predstavujem, že by to malo byť. frakos - PL HOME je vlastne moja obývačka :) V prvej veci určite nie je zdvojený spev, len v Cecilii, kde sú všetky hlasy nie len zdvojené - aby to bolo hutnejšie, v podstate tak je to aj v origináli. Basa bola nahrávaná cez môj gitbas, takže som sa hral s pomerom piezo a magnetické snímače. Všade je to inak, podža typu skladby. Niekde vôbec nie je piezo, niekde je to dané do panorámy. Výsledok by mal byť v strede, uchu sa občasne môže zdať, že je viac nažavo alebo napravo. S Rastisom sa poznáme veeeža rokov, ale o nahrávaní sme sa zatiaž bavili len málo. Viac debaty na túto tému padlo asi cez fórum. :)
Zaznamenané

frakos
stály hosť

« Odpoveď #25 kedy: 21. Február , 2005, 13:13:07 »

Citácia
Originally posted by Pitu ... dal som si totiž tesne pred odchodom spraviť taký malý trenažér na cvičenie....
what the fuck is ""malý trenažér na cvičenie""??? :)
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #26 kedy: 22. Február , 2005, 01:22:51 »

Frakos - taká zmenšenina gitary, ktorú si budem môcť nosiť na dlhšie cesty, keď nebudem brať gitaru so sebou. Určite ju budem mávať so sebou aj napr. pri vzdialených koncertíkoch, lebo je vhodná aj na cvičenie v aute pri dlhej jazde. :) Teraz som si až všimol Majo-guitman, že nám na hlavičke robíš reklamu na stránku, díky, ani neviem, čím sme si to zaslúžili. :)
Zaznamenané

frakos
stály hosť

« Odpoveď #27 kedy: 22. Február , 2005, 08:55:32 »

foto dá sa?
Zaznamenané

guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #28 kedy: 22. Február , 2005, 14:22:53 »

Piťu: čím zdrojom inšpirácie, príkladom, prispievaním do fóra prístupom....Stačí? A keď reklamu tak neplatenú ale môžeš sa chváliť že mi platíš 200Sk mesačne HEHE. Rastis: ja ti dám psst to sa nehanbíš takéto reči no neviem neviem čo si mám myslieť. :no:
Zaznamenané

tatko fóra
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #29 kedy: 21. Apríl , 2005, 10:54:09 »

mno pocul som vas minule v radiu...fajne..to ste tam nazivo hrali???...lebo dobre to bolo..
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 23 otázok.