warwick
nováčik
Príspevkov: 26
|
|
« kedy: 21. Marec , 2006, 10:44:32 » |
|
Majster sveta v kultivovanej a presnej hre na basu. Dávam všetkým do pozornosti, skvelý hráč, skvelá kapela, spolupráca s napr. Dennisom Chambersom, Frankom Gambalem,a pod. www.alaincaron.com . Zaslúži si vašu pozornosť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 21. Marec , 2006, 14:01:32 » |
|
Mam jednu solovku, skvela nahravka. Velmi dobre sa to pocuva a pri tom je tam z kadeho kutika nieco. Jednoznance patri do sucasnej top elity bassgitaristov (je aj velmi zdatny kontrabasista). Videl som ho s Mike Sternom, no tam ma trosicka sklamal. No absolutne profesionalny pristup moze spocivat aj v tom, ze tam skutocne robil Sternovi \"len\" \"pozadie\". Kazdopadne patri medi tych, co uz nemusia nikmu nic dokazovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 21. Marec , 2006, 14:06:19 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
warwick
nováčik
Príspevkov: 26
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 21. Marec , 2006, 14:09:00 » |
|
S tým čo píšeš sa dá len súhlasiť. To, že z jeho hry necítiť tú onanistickú potrebu, tak typickú napr pre gitaristov mi vežmi imponuje. Ja mám tiež len jedno CD, Rhytm´n Jazz sa to volá a stojí to za vypočutie, resp za velmi vela vypočutí.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 21. Marec , 2006, 20:09:41 » |
|
No to je pekná ukážka. Na tento slap nemôže progrocker nič povedať, správne rytmicky šlape - radosť počúvať, s peknými melodickými vyhrávkami podporenými dychmi. Dobrá vec, dobrá basa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 21. Marec , 2006, 21:12:34 » |
|
Pitu napísal:Na tento slap nemôže progrocker nič povedať Hoci mi fakt tento styl muziky jednoducho nic nehovori, tak tu mi ten slap ozaj nevadil a dokonca sa mi jeho hra pacila.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Golev
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 21. Marec , 2006, 21:27:50 » |
|
Velmi pekne....dost zaujimava basa,taka nezvycajna..fakt super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 21. Marec , 2006, 21:50:49 » |
|
Hrava na natrojoch F Bass. Kanadska vyroba, nadherne kusky. Ale ta cena!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 21. Marec , 2006, 22:12:46 » |
|
Pekne, kultivovane a mato spravne gule B). Solicko je tiez velmi fajn, ale nieje to ani Larry Graham ani Victor Wooten Momentalne je moj favorit Larry Graham..
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 21. Marec , 2006, 22:28:32 » |
|
Alain hra nadherne. viac ale ako jeho slap sa mi paci ako hra na bezprazci. je az to neuveritelne ale podla mna ako dokaze par muzikantov ochotne hrat \"beklajt\" a pritom mat v rukach taky dynamit. ten ton...super typek:-)
larry je larry:-) a victor tiez
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 21. Marec , 2006, 22:45:06 » |
|
Larry je sympatak, groove master, zivocisny funk telom i dusou. Alain Caron je kultivovanejsi, uhladenejsi, jazzovejsi. Ine triefy hudobnikov, ale vsetko velmi fajn na pocuvanie i pozeranie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 11. Január , 2007, 11:48:52 » |
|
odporucam zohnat si DVD Alain Caron LIVE. hra tam s doprovodnou kapelou svoje veci, strieda bezprazcovu basu (famozne melodicke linky a sola) a prazcovu (na pesnicky so slapom). nieje to iba o nom, vela priestoru maju aj dalsi clenovia kapely, je to smrcnute elektronikou a efektami, celkovo hodnotim velmi kladne. niesu to ukazky z DVD, ale je to podobne obdobie a celkovo to takto znie (samozrejme zvuk je poriadny ) bezprazec prazec
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Class
nováčik
Príspevkov: 8
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 09. Apríl , 2007, 07:52:28 » |
|
Patri medzi mojich oblubenych hracov.mam akurat album s Mikom Sternom a tam odviedol profi robotu :whistle:Na koncerte som nebol ale nahravka je super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
waldo42
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 16. Máj , 2007, 10:58:27 » |
|
ja som vedel ze uz som ho niekde pocul.ved to je basak zo skupiny UZEB.to sme pocuvali este v rokoch okolo 1988 ked som sa schadzal s ludmi z konzervatoria.len sa to nedalo za svet nikde zohnat a myslim ze aj teraz to je problem
|
|
|
Zaznamenané
|
mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
|
|
|
alain_caron
nováčik
Príspevkov: 29
On Board Music Rožňavská 1
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 22. Október , 2007, 12:22:55 » |
|
Moj srdcovy milacik , toto je paaaan basak a paaaan skladatel.
|
|
|
Zaznamenané
|
ON-BOARD MUSIC
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 12. Február , 2009, 20:41:44 » |
|
super. paci sa mi to
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 12. Február , 2009, 23:50:16 » |
|
ja som v poslednej dobe tymito jazz/funk/fusion basakmi presyteny ale Alain Caron je predsa len nieco extra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vindo
nováčik
Príspevkov: 30
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 03. Február , 2010, 22:14:41 » |
|
pripajam sa...vysoko kvalitny hrac a skladatel....v poslednu dobu dost pocuvam jeho prvy album, v ktorom krasne vynika aj vtedajsi jeho gitarista Jerry De Villiers Jr. Obom sklanam .....inac ani neviem ci niekto pozna toho gitaristu, vobec o nom nikde nie su zaznamy, dokonca ani na youtube a google
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 04. Február , 2010, 09:09:00 » |
|
.....nie som fanúšikom takej hudby a zahrám, možno 5% toho čo dokáže on.....ale tá basa je tam totálne flat.....nuda akurát sólo od 4:36 do 7.35 v Slam the Clown....ma začínalo chytať.....ale aj to po mínute vôbec nebolo konštruktívne......hudba podľa mňa nemala spád...... .....možno tomu nerozumiem a preto ma oslovujú skratka konštruktívnejšie hrajúci hudobníci.....a prosím odpustite mi moje rúhanie .....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
|