joe
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 10. Marec , 2009, 00:01:19 » |
|
tak si vybehni večer s iriskou na balkon v trenkach a budu aj tie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 10. Marec , 2009, 00:05:22 » |
|
Kuknime sa na neho a že prečo mu stačia lacné gitary, ale trenky chce vždy značkové...
|
|
« Posledná zmena: 10. Marec , 2009, 00:06:59 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 10. Marec , 2009, 20:30:51 » |
|
Kuknime sa na neho a že prečo mu stačia lacné gitary, ale trenky chce vždy značkové... na ved chce bit sexi :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mates.123
okukávač
Príspevkov: 4
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 31. Júl , 2009, 07:54:49 » |
|
Tak toto sa už zlepšilo hlavne pokiaľ ide o obsluhu v predajni. Aspoň v bazár muzikeri. Ochotne mi odpovedali na e-mail a umožnili vyskúšať všetky gitarky, ktoré som si vybral. Bol som prekvapený kvalitou gitár, ktoré tu majú. Sú to opravované modely a môžem povedať, že vcelku dobre. Hľadal som Takaminu G330 S a napokon som vybral podceňovanú značku SX (model SX35-NV). Je to Jumbo, má predný delený smrekový masív, vzadu celomasív mahagon a hlavne krásny sýty zvuk. Tá gitarka znie o triedu vyššie a nič jej nechýbalo. Pražce sú opravené veľmi dobre, žiadne drnčanie, krk je bezchybný. Takže nepodceňujme SX-ky ani bazár muzikeru. Chce to len najsť si čas a vyskúšať. Za tú cenu tam môžete celkom dobré gitarky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
John
okukávač
Príspevkov: 3
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 22. Október , 2010, 10:37:25 » |
|
ako iba elektricke gitary SX nesu dobre??...akusticke su jake? dobre ci naprd?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
werticalx
nováčik
Príspevkov: 23
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 15. Január , 2011, 13:37:54 » |
|
ja osobne mám akustiku SX a má pekný zvuk ale na ten hmatník je kus blbý =/ =D dosť ťažko sa mi hrá
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mesiah
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 08. Február , 2011, 19:37:34 » |
|
Časom podám recenziu na Stratocaster SX, podarilo sa mi ho kúpiť za 50,-Eur. Mám ho doma, zatiaľ môžem povedať, že gitara (okrem elektriky) je spracovaná ozaj super. Hmatník ladí, žiadne vlky, krásny rovný a neuveriteľne nízky dohmat, napriek tomu žiadne pazvuky. Ladiace mechaniky nič moc, ale majú ťažký chod, takže uvidíme, možno budú držať, vintage tremolo totálny odjebok, meniť ho nebudem, len ho zablokujem. Krk je javor, hmatník javor, klasický tchorí pás. Telo (sunburst) má byť jeľša, neviem. Drevo to je. Možno budete poznať, keď pridám fotky. Rozmery viac-menej štandartné. Picquard strašný jednovrstvý biely osadený strašnými vecami, ale s tým sa musí rátať. Takže pokukáme po šuflíkoch, čo sa mi tam vála a trošku vytuníme, mám ciťák, že to bude dobrý nástroj. Inak jedna vec, nultý pražec od výroby osadený umelou kosťou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 08. Február , 2011, 19:48:25 » |
|
Ja som svojho času mal sx strat, dokonca vyššej rady. prva gitara... To ti bola katastrofa aku som doteraz ešte v ruke nemal. Jedine pozitivum bolo že to bolo zo skutočneho "dreva"... Bolo to hluche totalne, neladilo to absolutne (kobylka na dreve nepomohla), tremolo nepoužitelne lebo pri jednom zatiahnuti paky bolo šecko totalne roztrtane. Ked som to predaval za par šupov, tak prišiel jeden chlap, poskušal a že neberie lebo to nehrá
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 08. Február , 2011, 20:33:52 » |
|
ja som mal basu od SX a bola v pohode...až som bol prekvapeny, v skušobni kde sme hrali cez powermix som ju seriozne porovnaval z fenderkou, samozrejme že tam bol rozdiel ale tak čakal som niečo viac... spracovanie uplne v pohode bolo..a neviem či nehrala hlasnejšie jak ten fender , a ked som porovnal vzhladovo.. tak fender vizeral ako gitara.. a ten sx ako hračka.. nasilu vintage, krk a hlavu mal doslova až taky silno žlty a napis " Sx jazzbass Custom handmade " kebyže to bolo zapojene do dačoho seriozneho rozdiel by bol určite obrovsky... ale tak tam skutočne nebol
|
|
« Posledná zmena: 08. Február , 2011, 20:35:20 od Duger »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mesiah
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 08. Február , 2011, 20:49:06 » |
|
Ja túto kategóriu gitár beriem ako úplný spodok. Ale oproti firmám, ktoré priznajú úplný spodok (squier bullet, affinity) je toto pocitovo kráľovský nástroj. Okrem toho, stále živým myšlienku, že pokiaľ je to z dreva a správne sa to dá dokopy a osadí len trochen lepším hardwarom, nemôže to nehrať. Dokonca teraz najradšej hrávam na tom preglejkovom teleti, čo som si spravil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lava_ruka_boha
náhodný pocestný
Príspevkov: 70
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 08. Február , 2011, 21:47:57 » |
|
som v rukach mal ked dobre pocitam 7 gitar od SX a mozno tak s dvoma by sa dalo nieco spravit. z akustickej gitary som mal pocit ze sa mi kazdu chvilu v rukach zlozi na polovicu, u 12-strunovej som mal ten pocit este raz taky silny ja by som to nekupil ani za 50,-€ teda urcite nie na slepo a určite by som to nekupil nove z obchodu za cca 150€
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mesiah
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 08. Február , 2011, 21:50:44 » |
|
Never tomu, že by som vykotil 150,-E. A toto bol risk, kupoval som naslepo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 08. Február , 2011, 22:27:54 » |
|
som v rukach mal ked dobre pocitam 7 gitar od SX a mozno tak s dvoma by sa dalo nieco spravit. z akustickej gitary som mal pocit ze sa mi kazdu chvilu v rukach zlozi na polovicu, u 12-strunovej som mal ten pocit este raz taky silny ja by som to nekupil ani za 50,-€ teda urcite nie na slepo a určite by som to nekupil nove z obchodu za cca 150€ na 12-stke som aj ja hral od sx ...a nevyjadrujem sa.. :D a za tu basu som dal 85€ tušim a bola nova(muziker bazar), a predal som ju za 80€ , taže nelutujem .. a ta važne nebola zla.. neverim že keby som teraz kupil este raz sx že bude taky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mesiah
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 12. Február , 2011, 18:59:32 » |