Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 03:45:10
Strán: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vlado Hudec - ukážky  (Prečítané 100003 krát)
0 užívateľov a 35 Hostí prehliada túto tému.
forgethat
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 94

som vlhka xixi

« Odpoveď #315 kedy: 04. Október , 2007, 21:31:52 »

dajme tomu že ako taký comp mám čo dalej od kial to zoženiem?
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #316 kedy: 04. Október , 2007, 21:35:12 »

aky comp mas?
Zaznamenané
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #317 kedy: 05. Október , 2007, 09:37:42 »

vlado, nenaťahuj ho...

forgethat , treba sa najprv aspoň teoreticky prelúskať problematikou MIDI...
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #318 kedy: 05. Október , 2007, 19:01:23 »

opposum - ved vravel,ze to vie :)..ale sak ty mu to vysvetli,ty to vies lepsie :)

inak poslal som ti PM,dostal si?
Zaznamenané
opossum
stály hosť

« Odpoveď #319 kedy: 06. Október , 2007, 08:37:36 »

opposum - ved vravel,ze to vie :)..ale sak ty mu to vysvetli,ty to vies lepsie :)

inak poslal som ti PM,dostal si?

si myslíš, že som učiteľ naturista altruista? Bavím sa skvele V práci som za 4 roky zaúčal sedem ľudí, v školstve som strávil 3 roky...ďakujem, neprosím...dokážem možno naučiť aj medveďa korčuľovať, ale to neznamená, že to budem aj robiť. Čas a energia sa nedá ničím zaplatiť ?§!.

ano, odpoveď máš v mejli
« Posledná zmena: 06. Október , 2007, 08:40:55 od opossum » Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #320 kedy: 31. December , 2007, 12:41:38 »

uz som sem davno nic nedaval,zasa to bude bez gitar,ale nabuduce uz budu aj gitary :)

* mix2.mp3 (3212.86 KB - stiahnuté 177 krát.)
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #321 kedy: 31. December , 2007, 12:56:30 »

nedas aj ukazku ako vyzeras v plavkach?  ha ha ha
Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #322 kedy: 31. December , 2007, 12:58:16 »

nedas aj ukazku ako vyzeras v plavkach?  ha ha ha

no keby sa toto forum volalo www.mladeflautistky.sk,tak by som o tom uvazoval  Bavím sa skvele
Zaznamenané
opossum
stály hosť

« Odpoveď #323 kedy: 03. Január , 2008, 12:38:10 »

vlado, daj ten skladbe aspoň nejaký názov :). Motív je to celkom pekný, snaha o rozpracovanú inštrumentáciu tu je. Čo mi opäť vadí, je použitie "moderných"analógových zvukov pred koncom skladby aj s echom. Neposúva to podža mňa skladbu nikam...ak teda použiť niečo také, tak vo väčšej miere a potom výrazne zmeniť štýl a zvuk skladby. Takto to pôsobí ako nežiadúca smietka na inak čistom žánrovom výraze.
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #324 kedy: 03. Január , 2008, 12:39:42 »

vlado, daj ten skladbe aspoň nejaký názov :). Motív je to celkom pekný, snaha o rozpracovanú inštrumentáciu tu je. Čo mi opäť vadí, je použitie "moderných"analógových zvukov pred koncom skladby aj s echom. Neposúva to podža mňa skladbu nikam...ak teda použiť niečo také, tak vo väčšej miere a potom výrazne zmeniť štýl a zvuk skladby. Takto to pôsobí ako nežiadúca smietka na inak čistom žánrovom výraze.

nechapes zrejme mojmu umeleckemu citeniu  Bavím sa skvele
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #325 kedy: 03. Január , 2008, 12:44:20 »

inak ja mam dost velky problem s nazvami..tak ak vas nieco napadne,napiste  :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #326 kedy: 03. Január , 2008, 12:44:44 »

Take ako z hollywoodskeho filmu/rozpravky to je -- aby si plne kino teraz zaslzilo az poplakalo, tak tam supneme takyto motiv k nejakej romantickej/rozchodovej/odchodovej scene. :) Ale je to mile, dobre sa to pocuva. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #327 kedy: 03. Január , 2008, 13:33:33 »

je to dobre, si sikovny, vsetci to o Tebe vedia.

a co mne vadi ? melodicky motiv je pekny, ale konci lacno. toto myslim: ide to nejak A F E H D E D. ta cast  D E D ci jak to je sa mi javi trochu skolkarska a ten inak pekny motiv prilis znaivnuje.

zvuk - v spodkoch je to velmi rozplizle, netlaci to, je to tam malo citatelne. tie perkusiovy ci aky podklad zneje divne, akoby bol skresleny, tie zvuky moc nezapadaju podla mna do ostatneho celku.

sample su porobene seriozne, ale Zimmer to este neni :) ako klobuk dole, ja takto sample asi vyskladat neviem, ale ako vravim - Zimmerovi to zneje o dost realistickejsie.
« Posledná zmena: 03. Január , 2008, 13:47:33 od rastis » Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #328 kedy: 03. Január , 2008, 13:43:08 »

ja viem,tusim som to prilis zhlasnil,tak tie spicky hlavne ten perkusivny loop asi uz trochu skresluje,aj ked tie zvuky su elektronicke,cize to zas podla mna az tak nevadi,aj ked je to trochu skreslene.

co sa tyka melodie,no neviem,castokrat pocujem vo filmoch uplne jednoduchy motiv typu D E D a za tym este tri noty..nejde o to,aby bolo vsetko zlozite podla mna.

Teraz si idem kupit repraky,sice ziadne hi end studio monitory to nebudu,ale zistil som,ze robit to cislo so sluchadlami je nahovno.

A mohli by ste tomu vymysliet este aj nejaky nazov :)..inak chcel som spravit nieco na styl Bjork,aj ked to uplne tak neznie,preto som tam dal aj tie umele zvuky.

no a co sa tyka Zimmera, to ako keby si porovnaval trabant s bugatti veyron :)..ja mam jeden priemerny komp,jeden stary syntak a nejake celkom slusne sample,aj ked su na trhu aj ovela lepsie. Zimmer ma svoje vlastne sample,ktore nikde nekupis. A jeho studio stalo niekolko milionov :)..no a tiez jeho vedomosti ohladne kompozicie su asi na vyssej urovni,ako moje  Popiskujem si...a to uz nehovorim,ze jemu to mixuju a mastruju profici.
« Posledná zmena: 03. Január , 2008, 13:47:13 od vlado hudec » Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #329 kedy: 04. Február , 2008, 01:02:23 »

konecne som uz aj nieco s gitarou nahral,sice solo je kratucke,ale viac sa nezmestilo :)

* The_Heavens_Fall.mp3 (2272.55 KB - stiahnuté 225 krát.)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.032 sekund, 22 otázok.