vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #375 kedy: 08. Február , 2008, 14:02:31 » |
|
nehovor mi otec nechcem platit dalšie alimenty,určite nechodiš do roboty nebudem ta ja živit alimenty nechcem,daj mi to VHTcko,co mas a na jeden rok nemusis platit nist
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #376 kedy: 13. Február , 2008, 12:11:40 » |
|
MIX
jednoduchý motív, ale dobrý. Celkovo dobré je to.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #379 kedy: 13. Február , 2008, 13:31:54 » |
|
to som musel dat už za inu suulož pocuj joe,kolkokrat do roka sulozis? lebo ako pozeram,je to dost nakladny sport v tvojom pripade
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #380 kedy: 13. Február , 2008, 18:00:34 » |
|
Vlado, zase , ale teraz mam trochu pripomienky, najma na ten zvuk mne znejuci trochu ako buchanie na hrniec, a ako tu uz bolo spomenute, ze trochu nedokoncene to vyzera byt, resp. chcelo by to urcite predlzit, a tu pompeznost zachovat , inak sa tesim uz teraz na dalsiu tvoju ppc tvorbu
|
|
|
Zaznamenané
|
... all life is future to past ...
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #381 kedy: 13. Február , 2008, 19:19:01 » |
|
Vlado, zase , ale teraz mam trochu pripomienky, najma na ten zvuk mne znejuci trochu ako buchanie na hrniec, a ako tu uz bolo spomenute, ze trochu nedokoncene to vyzera byt, resp. chcelo by to urcite predlzit, a tu pompeznost zachovat , inak sa tesim uz teraz na dalsiu tvoju ppc tvorbu vdaka ..predlzit to nepredlzim,lebo to musi mat cca 1:30
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #382 kedy: 13. Február , 2008, 19:38:56 » |
|
ach so, to bolo robene na objednavku ?...to som nejako asi prehliadol , ale neva, aj tak chcem raz pocut nieco 6min. od teba a pak aj cely album
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #383 kedy: 13. Február , 2008, 19:42:51 » |
|
ach so, to bolo robene na objednavku ?...to som nejako asi prehliadol , ale neva, aj tak chcem raz pocut nieco 6min. od teba a pak aj cely album mozno tak o pol roka budes moct pocut nieco,co ma cez 4min ...ale s tym albumom,to neviem,ci sa dozijes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #384 kedy: 13. Február , 2008, 19:55:25 » |
|
Hm, 4min. ok, ale mohol si mi dat aj lepsiu falosnu nadej ... hm, musim asi nahovorit nasu Zuzku, tej podlahnes a bude aj 2cd pack
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #385 kedy: 13. Február , 2008, 19:59:49 » |
|
Hm, 4min. ok, ale mohol si mi dat aj lepsiu falosnu nadej ... hm, musim asi nahovorit nasu Zuzku, tej podlahnes a bude aj 2cd pack jej som uz podlahol,vymysli nieco ine
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #386 kedy: 13. Február , 2008, 20:02:09 » |
|
lol, ta sa aj zacervena, ked si to precita , este sa jej opytam, mozno bude mat aj mladsiu sestru , no dobre, to nebolo vtipne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #387 kedy: 13. Február , 2008, 20:05:05 » |
|
jej som uz podlahol,vymysli nieco ine lol, ta sa aj zacervena, ked si to precita , este sa jej opytam, mozno bude mat aj mladsiu sestru , no dobre, to nebolo vtipne No to teda nebolo . A nemam. Mam len 11 rocnu segranku, ale je zadana. Mimochodom, Vladko. Pacia sa mi tie tvoje songy. Super praca.
|
|
« Posledná zmena: 13. Február , 2008, 20:06:43 od Zuzka »
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #388 kedy: 13. Február , 2008, 20:08:28 » |
|
vdaka Zuzka ..ty mas 11 rocnu ZADANU sestru? toto mi vysvetli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #389 kedy: 13. Február , 2008, 20:10:47 » |
|
vdaka Zuzka ..ty mas 11 rocnu ZADANU sestru? toto mi vysvetli Nie sestru. Segranku (sestranicu). No a co ked je zadana? Ved to je normalne. Bratranec ma 6 rokov a uz ma asi 3 frajerky naraz.
|
|
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
|