vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #390 kedy: 13. Február , 2008, 20:12:59 » |
|
Nie sestru. Segranku (sestranicu). No a co ked je zadana? Ved to je normalne. Bratranec ma 6 rokov a uz ma asi 3 frajerky naraz. segranka,to je nove slovo pre mna ..tvoj bratranec je na starsie? zaujimave
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #391 kedy: 13. Február , 2008, 20:13:25 » |
|
Zuzka, ty mas vynimocnu schopnost prist na forum vzdy, ked si na teba spomeniem ... inak tvoj bratranec je dobry borec, nerobi nejake prednasky, alebo konzultacie s jeho Know-how ? ... 3 naraz som este nemal, uz 2 su celkom o krk
|
|
|
Zaznamenané
|
... all life is future to past ...
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #392 kedy: 13. Február , 2008, 20:19:42 » |
|
segranka,to je nove slovo pre mna ..tvoj bratranec je na starsie? zaujimave Segra - sestra, segranka - sestranica, bracho - brat, brachanec - bratranec. A kde si precital, ze je na starsie? Zuzka, ty mas vynimocnu schopnost prist na forum vzdy, ked si na teba spomeniem ... inak tvoj bratranec je dobry borec, nerobi nejake prednasky, alebo konzultacie s jeho Know-how ? ... 3 naraz som este nemal, uz 2 su celkom o krk Kruspe, to bude nejaka telepatia . No moj bratranec je borec. Je to blondak s modrymi ockami, na neho sa vrhaju.
|
|
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #393 kedy: 13. Február , 2008, 20:32:13 » |
|
Segra - sestra, segranka - sestranica, bracho - brat, brachanec - bratranec. A kde si precital, ze je na starsie? Kruspe, to bude nejaka telepatia . No moj bratranec je borec. Je to blondak s modrymi ockami, na neho sa vrhaju. ja som to pochopil tak,ze ten 6rocny bratranec ma tu 11 rocnu..ale asi som to pochopil zle
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #394 kedy: 22. Február , 2008, 08:17:17 » |
|
nazdar vlado. vypocul som si tvoje nove dve ukazky. ten symfonicky metal je super. paci sa mi aj gitarove solo v nom, pretoze je podla mna prave take netradicne, oproti tvojim starsim veciam. aj ta druha vec je vyborna. kladne hodnotim aj zvuk, holt, kto umi, ten umi... drzim palce, aby sa nasla inspiracia a cas uz aj pre vacsie dielko, napr. kvazi album. celkovo symfonic metal nejak nemusim, ale v tvojom podani mi rozhodne zachutil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #395 kedy: 22. Február , 2008, 08:20:32 » |
|
vdaka martinko,kupim ti pivo niekedy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #396 kedy: 22. Február , 2008, 08:29:42 » |
|
vlastne, jedina moja "poznamka" by bola trosku stiahnut tu symfonicku zlozku v tej metalovke. je uz kusik moc nahlas. to je vsak detail. hudobne je to jednoducho super, mozem len zduplovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #397 kedy: 22. Február , 2008, 08:41:36 » |
|
vlastne, jedina moja "poznamka" by bola trosku stiahnut tu symfonicku zlozku v tej metalovke. je uz kusik moc nahlas. to je vsak detail. hudobne je to jednoducho super, mozem len zduplovat.
no mne bolo akurat "vytknute",ze tych gitar tam je az moc vela ..kazdy ma iny vkus
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #398 kedy: 06. Marec , 2008, 19:31:16 » |
|
Je to blondak s modrymi ockami, na neho sa vrhaju. erza ma napadol vtip : vies preco ma blondinka ked sa rano zobudi modriny okolo pupku??? spala s blondinom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #399 kedy: 06. Marec , 2008, 20:09:15 » |
|
jezis lacrosse, uz som myslel, ze vlado dal novu ukazku, ked ozila jeho tema a to ty sem drbnes taky vtip ...
|
|
|
Zaznamenané
|
... all life is future to past ...
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #400 kedy: 26. November , 2008, 17:59:49 » |
|
komu tu chybali orchestralky,tak nech sa paci,dve moje novsie kusky
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #401 kedy: 26. November , 2008, 18:04:35 » |
|
druha mi nejde uploadnut,serem na to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #402 kedy: 26. November , 2008, 18:05:57 » |
|
nevadi mne zneju vsetky ako jedna, neviem ich rozlisit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #403 kedy: 26. November , 2008, 18:07:56 » |
|
nevadi mne zneju vsetky ako jedna, neviem ich rozlisit.
ved kvoli tebe som vypisal aj nazov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #404 kedy: 26. November , 2008, 18:09:30 » |
|
neviem preco ale ked pocujem takuto tvoju skladbu pripada mi to ako podklad do filmu kde upaluju bosorky alebo turci vypaluju dedinu v stredoveku. nieco veselsie sa nenajde ? alebo je zaujem o taketo depkove skladby vonku ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|