Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Voivod

Started by rastis, 30. Marec , 2006, 12:35:44

pista58

nemyslim ze sa pustia tou cestou ako vlastnici prav na piesne peta fialu alebo jimiho hendrixa.cele som to pochopil tak,ze spravili po voli piggimu a zaroven nieco ako poctu.
o-yep sro

rastis

martinlm napísal:
QuoteV com to ma navrch oproti priemernej metalovke? ....

V tom, ze to nie je hlavne ziadna metalovka... Repsektive ak das priklad na priemernu metalovku, mozno odpoviem presnejsie...

Martinlm

Quotejeden z priekopnikov tvrdych metalovo hardcoreovo punkovych odnozi.
QuoteSiroka roznorodost - co album, to uplne iny zvuk kapely, iny spev, niektore albumy total brutal metal, niektore uplny opak, ale vzdy velmi uderna a \"zasadna\" muzika...
Ja ich vobec vobec nepoznam, videl som nejake foto v Metalhammeri, basa, bicie, gitarai, dlhe vlasy, co viac riesit :) Skatulka bola jasna.

pista58

martinlm napísal:
QuoteSiroka roznorodost - co album, to uplne iny zvuk kapely, iny spev, niektore albumy total brutal metal, niektore uplny opak, ale vzdy velmi uderna a \"zasadna\" muzika...
Ja ich vobec vobec nepoznam, videl som nejake foto v Metalhammeri, basa, bicie, gitarai, dlhe vlasy, co viac riesit :) Skatulka bola jasna.

staci si ich pustit:-) ja by som to fakt neporovnal nielenze k metalovemu standardu (existuje take nieco vobec), ale k nicomu.jednoducho svojska kapela.
o-yep sro

rastis

martinlm napísal:

Preto, ze si videl ich fotku v Metalhammeri sa pytas, v com maju navrch oproti priemernej metalovke ?

Martinlm

QuotePreto, ze si videl ich fotku v Metalhammeri sa pytas, v com maju navrch oproti priemernej metalovke ?
Nie. Chcel som, aby ste napisali o tej hudbe nieco, po com budem mat chut si to pustit. Zatial najlepsie zafungovalo
Quotestaci si ich pustit :)

rastis

Nemusi si to praveze vobec pustit ;). Rozhodne to nie je muzika ani na relax, ani na meditaciu a ani na omdlievanie nad instrumentalnymi vykonmi. Prave naopak - divne melodie a harmonie maju casto skorej znervoznujuci ucinok. Fakt si to nepustaj !!! :evil:

Iggy

pista58 napísal:
Quotehttp://www.mtv.com/news/articles/1521667/20060126/story.jhtml

martinlm napísal:
QuoteJa ich vobec vobec nepoznam, videl som nejake foto v Metalhammeri, basa, bicie, gitarai, dlhe vlasy, co viac riesit :) Skatulka bola jasna.

podla mna je jasna skatulka, ze hraju teple r&b alebo pop, ved su na stranke MTV...
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

Martinlm

rastis

rastis

igork

Voivod je moja srdcovka,
http://youtube.com/watch?v=R4Ly8nstfxo
tento klip raz pustili v studiu kontakt palo janik a iveta paskova.... skoro som sa posral....

Jimi Cimbala

Voivod je jedna z mojich velmi oblubenych kapiel.ked si pustis 10000 okamzite spoznas, ze ktora z nich je voivod hoci danu pesnicka ani poznat nemusis.Je to jedna z kapiel ktora ma svoj vlastny a velmi vyrazny FACE. :bravo: :bravo: :bravo:

spyros

Voivod je nieco ako Meshuggah svojim sposobom, absolutne sololity. Velemi vplyvne kapelky aj ked o nich vela ludi nevie, ale tych co o nich vedia, tych ovplyvnia to dost...

Inak moj top je Negatron
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

rastis

Az teraz mi doslo, ze na albume Phobos je v zaverecnej 10 minutovej skladbe v polovici (po slusnom nareze) asi minuta ticho a nasleduje 21st schizoid man od King Crimson !!!