iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 24. Júl , 2006, 09:21:38 » |
|
aj odomna
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 12. Február , 2007, 12:00:52 » |
|
Objavil som veľmi šikovnú utilitku pre gitaristov do mobilu, obsahuje aj slušný metronóm: Guitar Mobile Tools 1.2:http://www.getjar.com/products/1259/GuitarMobileTools12SharewareJe to shareware, takže vás to nepustí ku všetkým možnostiam, aj metronóm sa zastaví po krátkom čase a treba ho spustiť znovu. Ale komu to nebude stačiť, tak si ho kúpi, prípadne mi napíše PM, kvôli ďalšiemu info....
|
|
« Posledná zmena: 28. Február , 2007, 17:33:21 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 16. Február , 2007, 11:57:53 » |
|
sikovna vec, uz to tam mam, dik
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 16. Február , 2007, 15:00:58 » |
|
Tak to je tak s tym otrasnym obrazkom Mne to na Siemens CX65 neslo, mozno je to celkom sikovne. Ostavam pri tych MIDI suboroch.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 28. Február , 2007, 17:37:49 » |
|
Keď niekto zháňa metronóm do PC, tak nech si stiahne kvalitný free metronóm na - www.earpower.comImbus prihodil online metronóm - http://www.metronomeonline.com/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ewerfile
náhodný pocestný
Príspevkov: 146
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 08. Máj , 2007, 06:47:07 » |
|
Objavil som veľmi šikovnú utilitku pre gitaristov do mobilu, obsahuje aj slušný metronóm: Guitar Mobile Tools 1.2:http://www.getjar.com/products/1259/GuitarMobileTools12SharewareJe to shareware, takže vás to nepustí ku všetkým možnostiam, aj metronóm sa zastaví po krátkom čase a treba ho spustiť znovu. Ale komu to nebude stačiť, tak si ho kúpi, prípadne mi napíše PM, kvôli ďalšiemu info.... Ale je to platené shareware
|
|
|
Zaznamenané
|
Slavo
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 24. Júl , 2008, 16:07:40 » |
|
prosim vas da sa niekde zohnat metronom s nejakym foot switchom alebo niecim, cim by sa dali prednadstavene tempa pustat? ja neviem, ked su v pesnicke 3 tempa, tak si ich nejak naprogramovat do metronomu a potom si to len prepinat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 24. Júl , 2008, 16:09:57 » |
|
v pesnicke su 3 tempa ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 24. Júl , 2008, 16:12:29 » |
|
v pesnicke su 3 tempa ?
asi som sa zle vyjadril povedzme, ze intro a verse hram 140 a refren padne na 120 potom sa vratim zase na 140 potom zase 120, potom ide solo, dajme tomu 100, potom zase 140 a potom 120...chapes, spomalovacky a do toho by som chcel presne tukanie, nech sa nerozhadzem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 24. Júl , 2008, 16:27:32 » |
|
Taketo nieco podla mna ani neexistuje, kupte si normalne nejaky bubenicky automat a tam sa to urcite bude dat naprogramovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 24. Júl , 2008, 16:29:08 » |
|
hlavne aj z toho dovodu, ze keby si tie tempa prepinal footswitchom, tak by tam mohli vznikat oneskorenia. to by Ta este viacej rozhadzalo si myslim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 24. Júl , 2008, 16:51:43 » |
|
Taketo nieco podla mna ani neexistuje, kupte si normalne nejaky bubenicky automat a tam sa to urcite bude dat naprogramovat.
Existuje Volá sa to Yamaha Clickstation. Používa napr. Omar Hakim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 24. Júl , 2008, 16:54:08 » |
|
ked ti nestaci normalny metronom jak hocikomu inemu, tak si to cele naklikaj v dakom softe, aj tak to chces iba na doma, nie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 24. Júl , 2008, 16:58:01 » |
|
Existuje Volá sa to Yamaha Clickstation. Používa napr. Omar Hakim. Pozeram to akurat, daju sa tam prednastavit rozne tempa, len z toho co tam je napisane ozaj netusim ci to vie niekolko roznych zmien tempa v songu. Samozrejme sa to vie synchronizovat cez MIDI s nejakym sequencerom, ale to m ozaj pride pouzitelnejsie dat jednoducho automat, naklikat tam cele songy, pouzivat to v podstate len ako click a hotovo (takto som to videl ze to kapely pouzivaju).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 24. Júl , 2008, 17:16:39 » |
|
Pozeram to akurat, daju sa tam prednastavit rozne tempa, len z toho co tam je napisane ozaj netusim ci to vie niekolko roznych zmien tempa v songu. Samozrejme sa to vie synchronizovat cez MIDI s nejakym sequencerom, ale to m ozaj pride pouzitelnejsie dat jednoducho automat, naklikat tam cele songy, pouzivat to v podstate len ako click a hotovo (takto som to videl ze to kapely pouzivaju).
no len to by sme museli mat ustalene skladby a nie polka songu improvizacia ....
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
|