kubo63
|
|
« Odpoveď #1080 kedy: 16. September , 2011, 14:39:12 » |
|
kazdopadne pokial si prvy pocul scenes from a memory (ja som tiez ten pripad), tak pochybujem, ze najdes nieco, co podla teba bude od DT lepsie. ale hlavne ak hladas nieco vyslovene nasrane a tvrde, tak to DT nerobi.
Nie nasrane a tvrde, skor som myslel v tom style ako je scenes from a memory, akurat v nejakej ponurejsej atmosfere. Okej, vdaka vyskusam... Mas pravdu Iggy. Zbezne som popocuval a iba scenes su podla mojho gusta. Ostatne ani velmi nie...
|
|
« Posledná zmena: 17. September , 2011, 12:36:35 od kubo63 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1082 kedy: 19. September , 2011, 20:12:19 » |
|
Uz sa tesim, ako tento marketingovy tah skonci a Portnoy bude opat spat vo svojej rodinke zvanej Dream Theater. Ochvilu zahlasia, ze s Manginim nie su tak spokojni, ako si mysleli, ze budu... Tak bude dalsia kauza v hladani bubenika, medzitym sa vsetci uzmieria a budu hrat spolu. Co im samozrejme zaruci este vacsiu predajnost, ak nie najvacsiu za svojich 25 (?) rokov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #1083 kedy: 19. September , 2011, 20:28:23 » |
|
Z toho Portnoya sa nakoniec vyklul taky maly Lars Ulrich, ma moje sympatie chlapec
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
floydak
|
|
« Odpoveď #1084 kedy: 19. September , 2011, 21:10:25 » |
|
Z toho Portnoya sa nakoniec vyklul taky maly Lars Ulrich, ma moje sympatie chlapec ale na rozdiel od larsa je portnoy aj bubenik
|
|
|
Zaznamenané
|
jednoducho som ignoroval axiomu
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1085 kedy: 19. September , 2011, 21:10:49 » |
|
ale na rozdiel od larsa je portnoy aj bubenik veeeelke PLUS JEDNA !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #1086 kedy: 19. September , 2011, 21:17:35 » |
|
ale na rozdiel od larsa je portnoy aj bubenik Tak zasa nabuchal trebars Masters a Justice, tam hra dost dobre (tam hrali este vsetci dobre, nie ako teraz)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1087 kedy: 19. September , 2011, 21:47:44 » |
|
Tak zasa nabuchal trebars Masters a Justice, tam hra dost dobre (tam hrali este vsetci dobre, nie ako teraz)
tiez si myslim, ze aj ked som ich nikdy nemal moc rad, tak v 80tch hrat vedeli velmi dobre a lars bol bubenicka spicka vo vtedajsom metale...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #1088 kedy: 20. September , 2011, 08:28:34 » |
|
to nevysvetlis, znalci vjedi. mne to pride skor ako moda a poza nadavat na metallicu. hlavne je usmevne ked to robia fanusikovia DT, ktorych modla sa uctou k metallice nikdy netajila a nemala problem hrat ich pesnicky.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #1089 kedy: 20. September , 2011, 11:40:11 » |
|
+1 rasto aj pista,...
druha vec je, ze metelica si uz pomaly vyse polovice svojej kariery robi viac hanbu ako dobre meno a je to jak s manowarom. nech natocili dobre albumy ake chceli (a to im nikto nevezme, ze natocili), pomaly tento svoj plus zamazavaju balastom, ktory velakrat s muzikou uz ani nesuvisi.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
floydak
|
|
« Odpoveď #1090 kedy: 20. September , 2011, 16:50:47 » |
|
stare albumy metallici patria k mojim najoblubenejsim albumom vobec
|
|
|
Zaznamenané
|
jednoducho som ignoroval axiomu
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #1091 kedy: 20. September , 2011, 16:52:23 » |
|
+1 rasto aj pista,...
druha vec je, ze metelica si uz pomaly vyse polovice svojej kariery robi viac hanbu ako dobre meno a je to jak s manowarom. nech natocili dobre albumy ake chceli (a to im nikto nevezme, ze natocili), pomaly tento svoj plus zamazavaju balastom, ktory velakrat s muzikou uz ani nesuvisi.
cojaviem podla mna aj load a reload maju svojich fanusikov, skor posledne dva albumy su take divne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #1092 kedy: 20. September , 2011, 17:01:45 » |
|
cojaviem podla mna aj load a reload maju svojich fanusikov, skor posledne dva albumy su take divne
najdu sa na tych albumoch aj blbosti, ale 2/3 az 3/4 songov z tych dvoch albumov su pecky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ANightmareToRemember
Hosť
|
|
« Odpoveď #1093 kedy: 20. September , 2011, 18:45:55 » |
|
ten rostak portnoy podava staznost na ostatnych clenov to je puk ved on sam ohlasil koniec z dream theater a teraz vyplakava,ze ho vyhodili nepravom je to ako maly chlapec
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1094 kedy: 20. September , 2011, 19:07:17 » |
|
nie staznost ale zaloba a je to vytrhnute z kontextu cele cize to netreba prezivat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|