Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 08:41:18
Strán: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 102 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dream Theater  (Prečítané 369895 krát)
0 užívateľov a 51 Hostí prehliada túto tému.
zakky
Hosť
« Odpoveď #405 kedy: 01. Jún , 2009, 13:41:15 »

A to akoze ocakavas, ze po 5 minutach si ta to podmani?  Bavím sa skvele
To neni prvoplanova hudba na prve pocutie - to si mozes pustat Offspring, Bullet for My Valentine,  5 minutes alone,atd.   Bavím sa skvele
Prve 3-4 vypocutia som bol (tak isto ako aj pri predoslom albume) dost skepticky a vyslovene ma to nebavilo pocuvat ....ale vedel som, ze to prejde....... a zrazu 5ty krat to bolo uz uplne ine. Žmurk

aj ked jebes skaredu tak si casom zvyknes  Bavím sa skvele
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #406 kedy: 01. Jún , 2009, 13:41:54 »

Prve 3-4 vypocutia som bol (tak isto ako aj pri predoslom albume) dost skepticky a vyslovene ma to nebavilo pocuvat ....ale vedel som, ze to prejde....... a zrazu 5ty krat to bolo uz uplne ine. Žmurk

presne takto to bolo u mna s octavarium... najprv ze "volake je to srotne" a teraz to povazujem za ten naj album od DT Na zdravie!
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #407 kedy: 01. Jún , 2009, 13:42:13 »

aj ked jebes skaredu tak si casom zvyknes  Bavím sa skvele

Bavím sa skvele Bravooo
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #408 kedy: 01. Jún , 2009, 13:46:20 »

mne sa napr. skladba Wither uz na prve pocutie zapacila, vyborna je  Na zdravie!
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #409 kedy: 01. Jún , 2009, 13:56:01 »

mne sa napr. skladba Wither uz na prve pocutie zapacila, vyborna je  Na zdravie!
No lebo je jednoducha a hned sa v nej vies orientovat. Podla mna je celkom nepravdepodobne aby sa niekomu na prvy posluch zapacila 14 minutova komplexna skladba.   Som frajer
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #410 kedy: 01. Jún , 2009, 13:58:01 »

No lebo je jednoducha a hned sa v nej vies orientovat. Podla mna je celkom nepravdepodobne aby sa niekomu na prvy posluch zapacila 14 minutova komplexna skladba.   Som frajer

ved jasne, tie dlhe sa mi ani cele nepacia, su tam iba urcite useky, co sa mi pacia a tie si pustam iba  Na zdravie! Bavím sa skvele
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #411 kedy: 01. Jún , 2009, 14:01:03 »

mne sa od DT najviac pacia co najhroznejsie a najkomplikovanejsie onanovacky... z instrumentalok mam najradsej Stream of Consciousness a celkovo naj skladba je Octavarium  Zdravíčko
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #412 kedy: 01. Jún , 2009, 14:52:01 »

Mne praveze na novom albumu najviac "vadia" Petrucciho a Rudessove onanie a Labrieho uz totalne opocuvane tradicne linky - by mali nejakemu externistovi dat na starost, nech im pise spevy.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #413 kedy: 01. Jún , 2009, 14:55:39 »

dnes som pocul par songov.. a stacilo mi.. je to take cliche cele uz, ze to az pekne nie je  Bleee hlavne mi to prislo cele take bezpohlavne, pripadal som si mozno aj vdaka tomu zvuku ako v risi snov..
« Posledná zmena: 01. Jún , 2009, 14:56:21 od kaolko » Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #414 kedy: 01. Jún , 2009, 18:49:15 »

dnes som pocul par songov.. a stacilo mi.. je to take cliche cele uz, ze to az pekne nie je  Bleee hlavne mi to prislo cele take bezpohlavne, pripadal som si mozno aj vdaka tomu zvuku ako v risi snov..

Karol , teraz nejdem do teba rypat (ved ta mam rad jak vlastneho :) ), ale kedy budeme pocut nieco od vasej kapely? Sorry za OT.

DT nech nahra akokolvek slaby album (a ten posledny ma svoje svetle miesta), tak to stale bude kapela svetoveho formatu zlozena z prvoligovych muzikantov a absolventov Berklee.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #415 kedy: 01. Jún , 2009, 19:33:01 »

tak to stale bude kapela svetoveho formatu zlozena z prvoligovych muzikantov a absolventov Berklee.
co zase na druhej strane nemusi nic znamenat, ale viem co, si chcel povedat. mne naopak tento album spravil vacsiu radost ako predchadzajuci..
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #416 kedy: 01. Jún , 2009, 19:38:57 »

vyborny album...povedal by som ze kompozicne navezuje na systematic chaos...
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #417 kedy: 01. Jún , 2009, 19:41:29 »

ja to dneska vkuse pocuvam a podla mna je to dokonca ich najlepsi album, lebo tuna sa mi paci presne polovica skladieb, to sa mi este na ziadnom ich albume nestalo  Bavím sa skvele
Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #418 kedy: 02. Jún , 2009, 06:45:49 »

DT nech nahra akokolvek slaby album (a ten posledny ma svoje svetle miesta), tak to stale bude kapela svetoveho formatu zlozena z prvoligovych muzikantov a absolventov Berklee.

hello, len pre zaujimavost - dreamovci, teda aspon portnoy a petrucci berklee nedokoncili - odisli z nej aby sa venovali hraniu po kluboch s predchodcom dnesneho dreamu. spomina na to petrucci na dvd Score, kde zo smiechom hovori, ze dve najtazsie veci v jeho zivote boli najprv presvedcit rodicov, ze chce ist studovat muziku a potom, ze odtial chce odist :-)  ak som to dobre vyrozumel
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #419 kedy: 02. Jún , 2009, 06:53:07 »

Karol , teraz nejdem do teba rypat (ved ta mam rad jak vlastneho :) ), ale kedy budeme pocut nieco od vasej kapely? Sorry za OT.

:) ja teba tiez ale si posledny clovek od ktoreho by som tu na fore cakal takuto detinsku otazku.. co to ma so mnou a mojim hranim? predstav si, ze vobec nehram na gitare a som len posluchac...a  teraz opat: pre mna je to nudny album plny cliche s bezpohlavnym zvukom nech sa na to pozrem akokolvek.. je tam vsetko to, co uz DT hralo na predoslych albumoch..cize ak si chcem nieco pustit, pustim si akykolvek starsi album.. a to mam DT vcelku dost rad a mam ich napocuvanych.. z poslednych dvoch albumov mam pocit, ze mi uz nemaju co povedat..
Zaznamenané

Strán: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 102 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.074 sekund, 23 otázok.