Misko
|
|
« Odpoveď #435 kedy: 02. Jún , 2009, 17:50:27 » |
|
Ked uz sme znova off topic , nehrate vy nahodou s Karolom v jednej kapele? Btw Zakky ofrflal aj pekne pesnicky od nemetalovej kapely v ktorej hravam, takze verim tomu ze by ofrflal aj vasu tvorbu . Ano hrame. Neviem teda ci to je kapela. Je to skor take Silent duo - resp. semtam trio. Teoreticky by som sem mohol hodit aj videoukazku ale nie je moc reprezentativna....jedine, ze by ste si nerobili nazor podla prveho dojmu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #436 kedy: 02. Jún , 2009, 17:55:49 » |
|
nic sem nedavaj.. hlavne ked si to 'orezal' jak si to orezal.. jak rabin Portnoya pocas Bar Mitzvah.. cize len aby sa nepovedalo
|
|
« Posledná zmena: 02. Jún , 2009, 17:56:27 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #437 kedy: 02. Jún , 2009, 20:50:12 » |
|
Len pekne daj . A potom to please admini premazte. Dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #438 kedy: 02. Jún , 2009, 22:31:32 » |
|
dajte ukazku cikuly!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #439 kedy: 02. Jún , 2009, 22:40:09 » |
|
Len pekne daj . A potom to please admini premazte. Dik ja by som uz aj nieco rad vymazal len neviem ako sa to robi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #440 kedy: 03. Jún , 2009, 07:05:08 » |
|
Ano hrame. Neviem teda ci to je kapela. Je to skor take Silent duo - resp. semtam trio. Teoreticky by som sem mohol hodit aj videoukazku ale nie je moc reprezentativna....jedine, ze by ste si nerobili nazor podla prveho dojmu. Tu videoukážku som videl...Len smelo chlapci von s nou. Mne osobne sa páčila, aj ked ten song od Evergrey nepoznám
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #441 kedy: 03. Jún , 2009, 11:56:37 » |
|
Som sa teda spytal hlavneho mozgu kapely, ci to sem mozem dat a bolo mi povedane, ze "srat na to...daj to tam". Odporucam kliknut napravo dolu na HQ tlacidlo...bude to trosku pocuvatelnejsie. A ano vieme, ze to je zvukovy prebasovany gulas, ze tam rytmicky niekedy utecieme za hranice a ze Karol vypiekol ppci solo .....ale dajte pls feedback, nech sa dozvieme aj nieco nove.
|
|
« Posledná zmena: 03. Jún , 2009, 12:00:05 od Misko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #442 kedy: 03. Jún , 2009, 12:17:20 » |
|
misko ma dobre vlasy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #443 kedy: 03. Jún , 2009, 12:20:27 » |
|
Som sa teda spytal hlavneho mozgu kapely, ci to sem mozem dat a bolo mi povedane, ze "srat na to...daj to tam". Odporucam kliknut napravo dolu na HQ tlacidlo...bude to trosku pocuvatelnejsie. A ano vieme, ze to je zvukovy prebasovany gulas, ze tam rytmicky niekedy utecieme za hranice a ze Karol vypiekol ppci solo .....ale dajte pls feedback, nech sa dozvieme aj nieco nove. Ved je to v pohode , uplne dobreeee. Preco nespravite regulernu kapelu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #444 kedy: 03. Jún , 2009, 12:23:36 » |
|
misko ma dobre vlasy
tomu ver ze ma dpc dobre vlasy.. ved kvoli nim vzdy meska asi 15 minut vsade, ked sa tolko o seba stara
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #445 kedy: 03. Jún , 2009, 12:24:53 » |
|
Ved je to v pohode , uplne dobreeee. Preco nespravite regulernu kapelu?
regulerna kapela ma tendencie sama sa sformovat.. ja by som bol vsetkymi 10timi za, len nejako nevieme najst klavesy a basaci co sa nam ozvali pisali bud vsade miesto ch - x a w na miesto v.. pripadne boli znarovo uplne inde.. spev zatial ani neriesim, lebo viem, ze to je vzdy kamen urazu u vsetkych kapiel.. a bubenicka je, cize aspon traja zatial sem tam hrame.. este jedna gay vec :D
|
|
« Posledná zmena: 03. Jún , 2009, 12:27:39 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #446 kedy: 03. Jún , 2009, 12:40:23 » |
|
dobre hrate chlapci, len tie gitary treba kus nizsie dat
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #447 kedy: 03. Jún , 2009, 12:41:53 » |
|
dobre hrate chlapci, len tie gitary treba kus nizsie dat to pojde casom spolu s pribudajucim pivnym bruchom.. uz mam objednany marshall jcm 800 a k tomu 12 krabiciek aby to hralo nejak normalne ale nie.. dik.. :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #448 kedy: 03. Jún , 2009, 12:44:48 » |
|
akurat pocuvam ten novy dream a velmi sa mi to paci chlapikom to stale dobre hra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #449 kedy: 03. Jún , 2009, 12:45:58 » |
|
to pojde casom spolu s pribudajucim pivnym bruchom.. uz mam objednany marshall jcm 800 a k tomu 12 krabiciek aby to hralo nejak normalne ale nie.. dik.. :D a na com to tam hrate vlastne? nejake VHT?
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
|