Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 10:45:50
Strán: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 102 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dream Theater  (Prečítané 370416 krát)
0 užívateľov a 25 Hostí prehliada túto tému.
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #570 kedy: 19. November , 2009, 00:10:11 »

a este dost zle je na tom aj to, ze ak to pozera nezainteresovany, asi si mysli, ze aj LaBrie si robi picu a v skutocnosti im nosi bedne a vobec k nim nepatri, toboz im nespieva :)
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #571 kedy: 19. November , 2009, 00:10:43 »

vies co je strasne .. ze aj tak dali lepsie ako hocijaka kapela :)

sak na hudobnych skolach mas vzdy kombinaciu nastrojov a za tych 20 rokov co spolu hraju.. taky rudess hra na gitare lepsie nez 90% nasich poprednych gitaristov :D
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #572 kedy: 17. December , 2009, 20:45:07 »

Az teraz som si pozrel ten klip. Uplne dokonale sedi obraz a zvuk. Neskutocne dobry vysledok. Uplne iny rozmer to ma iba oproti samotnej nahravke.  Zdravíčko
Zaznamenané
cembo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 550

« Odpoveď #573 kedy: 21. December , 2009, 01:32:01 »

... mne sa niekedy zda ze DT by bola celkom dobra kapelka keby konecne vedeli co to vlastne hraju :) ...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #574 kedy: 21. December , 2009, 07:46:21 »

hraju USA prog
Zaznamenané

cembo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 550

« Odpoveď #575 kedy: 21. December , 2009, 12:28:35 »

... :) USA Prog ... mam skor na mysli to, ze mi to pripada len ako rify nahadzane na jednu hromadu bez pointy. Samozrejmem okrem ich prvych veci ktore mali nieco do seba. Clovek dnes uz len tazko uveri ze vyrastali na genialnych kapelach ako YES ...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #576 kedy: 21. December , 2009, 13:09:59 »

musim povedat ze do znacnej miery s tebou naozaj suhlasim. Kebyze poviem, ze nie, tak klamem sameho seba. Stare veci su pre mna zaujimavejsie a maju blizsie k tym kapelam ktore si spominal, z ktorych vychadzali. Su pre mna vacsimi hudobnymi dielami ako to, co od nich pocujem dnes..  Je to ale uplne logicke, kym si kapela najde svoju cestu tvori svoju hudbu, ktora nesie znaky jej predchodcov.. u DT su to tak prve 2-3 albumy a potom taky ten zablesk na octavariu... oni spravili ten prechod od 80s prog/metalu do dnesnej modernej podoby. Aj ked mam ich starsie veci rad, urcite by som ale nepovedal ze su to len nahadzane riffy na jednu hromadku.. Snazia sa vyuzivat nove nastroje (continuum, chapman, hlas Jana Pavla druheho), zvuky a skor miestami tak trochu aj potemneli aby oslovili aj tu dnesnu mladu generaciu, ktora je odrastena na ciernych ocnych linkach od avonu a smutnych naladach.. snazia sa vlastne trochu prisposobit v urcitych medziach tomu, po com je dopyt.. Inak by o nich asi nemalo vydavatelstvo zaujem.. Je inak fakt, ze ak si pustam DT, pustam si stare alebumy, novy som pocul cely 2X a nejak necitim potrebu davat mu nejake dalsie sance.. ulohu DT vidim hlavne v tom, ze tak ma presne vyzerat hudobny vzor a je len dobre ze na scene su uz tak dlho bez nejakych vacsich problemov.. ich ulohou bude inspirovat zas tie dalsie generacie aby veci robili rovnako dobre a dlho ako aj oni.. lebo dnes nie je doba kedy su akekolvek vztahy trvacne
Zaznamenané

Tulo
nováčik
*
Príspevkov: 34

« Odpoveď #577 kedy: 30. December , 2009, 16:13:09 »

Počúvam ich už od svojich 12 (mam 15  :) ) Králi progressive metalu, moja obľúbená kapela. Žmurk
Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #578 kedy: 16. Február , 2010, 01:43:28 »

a co chvila mame tu dalsi novy song od DT, s nazvom RAW DOG :)

God Of War: Blood & Metal Tracklisting Revealed
On March 2nd the soundtrack to the highly anticipated third part of the award winning God Of War video game series will be released by Roadrunner.  Available at all digital retailers , the 6-song EP contains new, unreleased music inspired by the PS3 game from hard-hitting artists Killswitch Engage, Trivium, Dream Theater, Opeth, Taking Dawn and Mutiny Within.

Consumers who purchase the God of War III Ultimate Edition game will receive a voucher code to download the tracks, as well as other music in the form of the God of War Trilogy soundtrack.  Those fans will also receive a special code to download a director’s cut of God of War: Unearthing the Legend, a full-length documentary depicting the history of the God of War franchise, access to an exclusive God of War Challenge Arena environment with up to seven unique challenges, an exclusive Kratos skin, and a limited edition art book.

Tracklisting for the EP is as follows:

1. Killswitch Engage – My Obsession
2. Trivium – Shattering The Skies Above
3. Dream Theater – Raw Dog
4. Taking Dawn – This Is Madness
5. Opeth – The Throat Of Winter
6. Mutiny Within – The End
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #579 kedy: 22. Február , 2010, 09:57:11 »

http://www.amazon.com/gp/product/B0039103O0/

kratka ukazka, jak stara pc hra  ha ha ha
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #580 kedy: 01. Marec , 2010, 09:20:54 »

kraasa :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #581 kedy: 01. Marec , 2010, 10:57:12 »

kraasa :)

dalo sa. spociatku som trpol, kedy pride spev, ale na stastie neprisiel, co bolo fajn... ale ku koncu som nejak stratil pozornost. tato kapela ma pre mna jednu vlastnost - veskeru naznacenu atmosferu, veskere napatie, ktore by mohla budovat... tak vzdy posere nejakymi samoucelnymi akademickymi exhibiciami, ktore ma akurat otravia. a to pritom virtuozitu na nastroji mam rad, aj ked je predvadzana v hudbe... neviem preco prave u tejto kapely ma to vobec neoslovuje...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #582 kedy: 01. Marec , 2010, 11:00:31 »

rasto suhlas.. preto co sa DT tyka mam rad starsie veci - co su vyslovene pesnicky.. a nie posledne 3 albace o obsahuju polepene riffy a kukurice
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #583 kedy: 01. Marec , 2010, 11:04:55 »

dalo sa. spociatku som trpol, kedy pride spev, ale na stastie neprisiel, co bolo fajn... ale ku koncu som nejak stratil pozornost. tato kapela ma pre mna jednu vlastnost - veskeru naznacenu atmosferu, veskere napatie, ktore by mohla budovat... tak vzdy posere nejakymi samoucelnymi akademickymi exhibiciami, ktore ma akurat otravia. a to pritom virtuozitu na nastroji mam rad, aj ked je predvadzana v hudbe... neviem preco prave u tejto kapely ma to vobec neoslovuje...
krasne si to povedal až mi je to divne na teba Zdravíčko
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #584 kedy: 01. Marec , 2010, 11:29:22 »

teraz som si to vypočul a pripomína mi to nedávny song od Kristíny. Počúvajte refrén.. :)

Zaznamenané

Strán: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 102 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.07 sekund, 23 otázok.