Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 08:49:41
Strán: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 102 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dream Theater  (Prečítané 370029 krát)
0 užívateľov a 64 Hostí prehliada túto tému.
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #585 kedy: 01. Marec , 2010, 11:36:53 »

akurat ona je lepšia

ona ma akurat lepsi klip a to tvrdim aj napriek tomu, ze DT este ziadny klip na tu skladbu nemaju  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #586 kedy: 01. Marec , 2010, 12:25:28 »

Ja si naopak myslim, ze posledne albumy su uplne genialne. Systematic Chaos je vynikajuci a aj dalsie su super. Praveze tu sledujem trend, ze vselijake tie zabavky su na ustupe a nenarusaju skladbu ako celok. TYuto zavesenu ukazku som nemal prilezitost pocut, k nej sa neviem vyjadrit.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #587 kedy: 01. Marec , 2010, 12:31:07 »

Ja si naopak myslim, ze posledne albumy su uplne genialne. Systematic Chaos je vynikajuci a aj dalsie su super. Praveze tu sledujem trend, ze vselijake tie zabavky su na ustupe a nenarusaju skladbu ako celok. TYuto zavesenu ukazku som nemal prilezitost pocut, k nej sa neviem vyjadrit.

presne toto sa zda aj mne... mam pocit ze na novych albumoch im ide viac o zmysel... ich prvy album mam ale to je strasne... pripomina mi to volaky japonsky shredrock Bavím sa skvele
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #588 kedy: 01. Marec , 2010, 12:38:34 »

prvy si pamatam len matne :) Mne sa zo starsich paci Awake. Zda sa mi zrelsi ako Images And Words, posobi na mna trochu ucelenejsie a ma ovela lepsi sound. SCh je podla mojho nazoru jeden z najlepsich albumov.
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #589 kedy: 01. Marec , 2010, 12:47:20 »

mne sa z kazdeho ich albumu pacia asi tak dve skladby, z tohto posledneho styri, cize podla mna tiez je to teraz lepsie
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #590 kedy: 01. Marec , 2010, 12:56:14 »

dalo sa. spociatku som trpol, kedy pride spev, ale na stastie neprisiel, co bolo fajn... ale ku koncu som nejak stratil pozornost. tato kapela ma pre mna jednu vlastnost - veskeru naznacenu atmosferu, veskere napatie, ktore by mohla budovat... tak vzdy posere nejakymi samoucelnymi akademickymi exhibiciami, ktore ma akurat otravia. a to pritom virtuozitu na nastroji mam rad, aj ked je predvadzana v hudbe... neviem preco prave u tejto kapely ma to vobec neoslovuje...

Malokedy s Rastom doslova suhlasim, ale dnes sa zadarilo.  Cmuk chlapci
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #591 kedy: 01. Marec , 2010, 13:11:18 »

znie mi to ako kapela, co chce hrat ako DT a moc sa jej to nedari, bohuzial bieda a nuda. Po 1,5 minute som musel zacat preklikavat a vypnut. Mozno jedna dobra riffovacka v 3:20 ktora aj tak znie skor ako Romeo a spol
« Posledná zmena: 10. Marec , 2010, 00:05:34 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #592 kedy: 01. Marec , 2010, 13:27:18 »

kraasa :)

ale jaky uvodny riff tam dali  Bavím sa skvele sibali jedni, uz nas chceli obalamutit ze hraju pocuvatelny polyrytmicky newskuul  Nezahrávaj sa
nechapem naco tam dali taky cudzorody prvok ked aj tak sa potom celych 7 minut nesie v klasickom ich hardrockovom duchu a ta tema a atmosfera z uvodneho rifu sa vypari ako prd
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #593 kedy: 01. Marec , 2010, 14:11:24 »

ale jaky uvodny riff tam dali  Bavím sa skvele sibali jedni, uz nas chceli obalamutit ze hraju pocuvatelny polyrytmicky newskuul  Nezahrávaj sa
nechapem naco tam dali taky cudzorody prvok ked aj tak sa potom celych 7 minut nesie v klasickom ich hardrockovom duchu a ta tema a atmosfera z uvodneho rifu sa vypari ako prd
to preto lebo polyrytmicky newschool je samoucelny svojou polyrtiťmickostou tak ho pouzili asi ako maly prvok na spestrenie, dalej vsak pokracovali vo svojom tradicnom nudnom a gycovom style. ty polyrytmus, pod radej na autechra do brna :)
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #594 kedy: 01. Marec , 2010, 14:13:32 »

.. ty polyrytmus, pod radej na autechra do brna :)

vsak uz mesiac dozadu je vypredany, aspon som pocul od ludi ktori uz marne zhanali listky...
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #595 kedy: 01. Marec , 2010, 14:20:33 »

vsak uz mesiac dozadu je vypredany, aspon som pocul od ludi ktori uz marne zhanali listky...
si ma nalakal... este je 6 cez ticketportal.cz, a v artfore to tiez pojde kupit osobne. inak ono to pojde aj potom, vzdy sa najde nieco. keby nie tak vieden den predtym ale tak to je fucking predrazene cestou a tak, a fleda je super..
Zaznamenané
Tulo
nováčik
*
Príspevkov: 34

« Odpoveď #596 kedy: 06. Marec , 2010, 10:24:10 »

rasto suhlas.. preto co sa DT tyka mam rad starsie veci - co su vyslovene pesnicky.. a nie posledne 3 albace o obsahuju polepene riffy a kukurice

V posledných troch albumoch majú skladby ktoré by sa u nich zaradili do top. Album Octavarium, síce trochu odklon od progresivity, ale skladba Octavarium... jedna z najlepších skladieb akú som vo svojom živote počul. Ešte Sacrificed Sons je v pohode. :) Systematic Chaos tiez nic moc, ale The Ministry of lost souls, Repentance tiež geniálne skladby. No a najnovší BC&SL, je výborný, ten album je niečo ako I&W, krásna hudba...
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #597 kedy: 07. Marec , 2010, 23:06:41 »

zas ale v nejake akcnej gejme by som tohto raw doga povazoval asi za najlepsiu ingame music ever.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #598 kedy: 07. Marec , 2010, 23:09:33 »

zas ale v nejake akcnej gejme by som tohto raw doga povazoval asi za najlepsiu ingame music ever.

Ved to je muzika pre totalne akcnu hru God of war 3.
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #599 kedy: 09. Marec , 2010, 23:52:36 »

ten song do god of war je skvely!...mozno si po 9 rokoch aj zahram nejaku hru na pocitaci  Bavím sa skvele
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
Strán: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 102 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.123 sekund, 23 otázok.