jtakac
|
|
« Odpoveď #630 kedy: 12. Júl , 2010, 09:50:53 » |
|
Vyborny napad ! Aj solicko stoji za zmienku od 4:04 a kde je tam ten vyborny napad? je to velka slabota oproti originalu, niekto vymeni bicie za elektronicke bicie a uz je to akoze vyborny napad? a to solo je taktiez uplne slaby odvar oproti originalu
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #631 kedy: 12. Júl , 2010, 09:52:38 » |
|
a kde je tam ten vyborny napad? je to velka slabota oproti originalu, niekto vymeni bicie za elektronicke bicie a uz je to akoze vyborny napad? a to solo je taktiez uplne slaby odvar oproti originalu Od Teba sa neda ani ine cakat. Ty virtuoz. btw - to solo je tam presne to iste, co origo, len akusticky zahrate..
|
|
« Posledná zmena: 12. Júl , 2010, 09:53:06 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #632 kedy: 12. Júl , 2010, 10:04:37 » |
|
Od Teba sa neda ani ine cakat. Ty virtuoz. btw - to solo je tam presne to iste, co origo, len akusticky zahrate.. preco sa neda ine odomna cakat? 1. ja si o sebe nemyslim, ze som virtuoz, to ani zdaleka, ale ked si to myslis o mne, tak fajn 2. ja viem, ze to solo je to iste (aj ked ten koniec asi tazko), ide o to, KTO to hra a AKO to hra, nie ci hra tie iste noty 3. iba som vyjadril svoj nazor, ze original sa mi paci ovela viac, toto neni umenie, ze zoberies bohovu skladbu, drbnes tam tuc tuc bicie a uz si akoze umelec, aspon nie v mojich ociach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #633 kedy: 12. Júl , 2010, 10:13:51 » |
|
preco sa neda ine odomna cakat? 1. ja si o sebe nemyslim, ze som virtuoz, to ani zdaleka, ale ked si to myslis o mne, tak fajn 2. ja viem, ze to solo je to iste (aj ked ten koniec asi tazko), ide o to, KTO to hra a AKO to hra, nie ci hra tie iste noty 3. iba som vyjadril svoj nazor, ze original sa mi paci ovela viac, toto neni umenie, ze zoberies bohovu skladbu, drbnes tam tuc tuc bicie a uz si akoze umelec, aspon nie v mojich ociach Boze... nejde o umenie stale.. kks.. mne sa to paci, jak to je spravene.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #634 kedy: 12. Júl , 2010, 10:15:29 » |
|
Boze... nejde o umenie stale.. kks.. mne sa to paci, jak to je spravene. no ved dobre a mne sa to zas nepaci, ako je to spravene, napisal som svoj nazor, ktory je opacny, ako tvoj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #635 kedy: 12. Júl , 2010, 11:04:37 » |
|
ja mám tiež veľmi rád takéto tie techno bicie a tak, ale tu sa mi to práveže nehodilo dáko, nie je to zlé ale v tejto skladbe je originál lepší.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #637 kedy: 28. Júl , 2010, 09:18:12 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #638 kedy: 28. Júl , 2010, 09:37:52 » |
|
no jasne, ze Sfogli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #640 kedy: 28. Júl , 2010, 16:25:16 » |
|
nečudujem sa :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #641 kedy: 28. Júl , 2010, 16:32:42 » |
|
nečudujem sa :D
Keď hrá šťavu aj čistý cez Axe?? Pravdepodobne si nastavil dobrú stereo kombináciu na aparátoch na rytmickú gitaru, tak to chcel využiť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #642 kedy: 24. August , 2010, 18:10:33 » |