kaolko
|
|
« Odpoveď #675 kedy: 09. September , 2010, 12:14:41 » |
|
inak nepamatam si kedy naposledy tak otriasla nejaka sprava metalovym svetom heh.. otovrim si sevenstring, caparisonforum a vsade vsetci nariekaju jak keby posiel na sifaaaca
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #676 kedy: 09. September , 2010, 12:38:04 » |
|
Ale sak uz tu nenariekajte tolko. Maju uz tak ci tak kopec albumov, mate stale co pocuvat. je tam toho. v lepsich kapelach sa menili zostavy ovela zasadnejsie. bez tak posledene albumy verni fanusikovia ofrflavali, tak snad to tu kapelu teraz zase ozivi. alebo polozi, aj tak dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #677 kedy: 09. September , 2010, 12:44:47 » |
|
uz maju aj tu nahradu? ci? to je uplne jasne pre larsa ulricha. cital som v knizke o metallice ze svojho casu nechybalo vela a ulrich by bol najlepsim bubenikom na svete...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #678 kedy: 09. September , 2010, 13:18:38 » |
|
uz maju aj tu nahradu? ci? to je uplne jasne pre larsa ulricha. cital som v knizke o metallice ze svojho casu nechybalo vela a ulrich by bol najlepsim bubenikom na svete... Dnes som si akurat dal do prehravaca po dlhej dobe novsiu metallicu (load a neskor) a v knizke zjavne klamali.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #679 kedy: 09. September , 2010, 13:20:52 » |
|
Dnes som si akurat dal do prehravaca po dlhej dobe novsiu metallicu (load a neskor) a v knizke zjavne klamali. a na tych albumoch zle bubnuje, ci co?
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #680 kedy: 09. September , 2010, 14:11:19 » |
|
a na tych albumoch zle bubnuje, ci co?
To je znama vec, ze vsetci vravia ako zle bubnuje Lars uz od zaciatku...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #681 kedy: 09. September , 2010, 14:18:35 » |
|
tak snad to tu kapelu teraz zase ozivi. alebo polozi, aj tak dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #682 kedy: 09. September , 2010, 14:18:57 » |
|
a na tych albumoch zle bubnuje, ci co?
To som nepovedal. Precitaj si este raz na co som reagoval.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #683 kedy: 09. September , 2010, 14:40:40 » |
|
To som nepovedal. Precitaj si este raz na co som reagoval. no dobre, ale aj tak by ma zaujimalo, ze podla akych kriterii sa posudzuje, kto je lepsi bubenik a kto horsi, neadresujem to konkretne tebe, ale tak vseobecne, fakt by ma to zaujimalo, lebo mne to pridu vsetci uplne rovnaki, akurat lars mal vzdy popici zvuk, asi to ma v prstoch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #684 kedy: 09. September , 2010, 14:48:45 » |
|
no dobre, ale aj tak by ma zaujimalo, ze podla akych kriterii sa posudzuje, kto je lepsi bubenik a kto horsi, neadresujem to konkretne tebe, ale tak vseobecne, fakt by ma to zaujimalo, lebo mne to pridu vsetci uplne rovnaki, akurat lars mal vzdy popici zvuk, asi to ma v prstoch DObry je ten kto viac chodil do kostola... a lars si myslim ze chodil v nedelu aj 2 krat
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #685 kedy: 09. September , 2010, 14:56:44 » |
|
no dobre, ale aj tak by ma zaujimalo, ze podla akych kriterii sa posudzuje, kto je lepsi bubenik a kto horsi, neadresujem to konkretne tebe, ale tak vseobecne, fakt by ma to zaujimalo, lebo mne to pridu vsetci uplne rovnaki, akurat lars mal vzdy popici zvuk, asi to ma v prstoch divil by si sa aky rozdiel je medzi hrou bubenika ktory vie pracovat s uderom a niekym kto nevie ako jednotlive komponenty rozozvucit - ten isty ekvivalent prstov.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #686 kedy: 09. September , 2010, 15:11:36 » |
|
divil by si sa aky rozdiel je medzi hrou bubenika ktory vie pracovat s uderom a niekym kto nevie ako jednotlive komponenty rozozvucit - ten isty ekvivalent prstov.
a divil by si sa, jak vie byt jedno, ci niekomu hadze hrach na stenu jeden alebo desiati
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #687 kedy: 09. September , 2010, 16:53:36 » |
|
aj tak bol lars najlepsi bubenik na svete. aj chalani vraveli co tu knizku tiez citali.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #688 kedy: 09. September , 2010, 17:04:02 » |
|
divil by si sa aky rozdiel je medzi hrou bubenika ktory vie pracovat s uderom a niekym kto nevie ako jednotlive komponenty rozozvucit - ten isty ekvivalent prstov.
ja nehovorim o smatlavych amaterskych bubenikoch, myslim normalnych bubenikov, co hraju v znamych kapelach, napr. si zober metalovych bubenikov..tak podla coho povies, ze henten je lepsi, ako ten druhy?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #689 kedy: 09. September , 2010, 17:09:14 » |
|
tak podla coho povies, ze henten je lepsi, ako ten druhy?
bpm a pocet chyb, vsetko lahko meratelne.. lars je priemerny metalovy bubenik, ze hral v kapele, ktora spopularizovala metal je prenho +, rovnako aj jeho prinos k tvorbe metly. ale so sucasnou spickou...co ja viem, hocaka mlada krv ho presti
|
|
« Posledná zmena: 09. September , 2010, 17:12:41 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|