kaolko
|
|
« Odpoveď #810 kedy: 28. Apríl , 2011, 09:18:04 » |
|
Aj Donati sa tam snazil o revoltu Spis me prislo, ze by meli hledat noveho zpevaka toto som napisal do toho komentu pod videom ze by mali radsej spevaka hladat lebo to sa neda pocuvat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #811 kedy: 28. Apríl , 2011, 09:28:04 » |
|
mali by zobrat Dura Cerneho, vysrat sa na samoucelne zlozitosti a potom by konecne ta kapela mozno zacala aj slapat. Petrucci samozrejme nizsie gitaru, ale to uz som spominal velakrat. sikmacovy 4 struny, lebo vsetci tunak vieme preco, ale hlavne brnkatko, nech to skratka prazi jak ma. a potom este nieco s tym spevakom, ale to by sa uz uvidelo ze co presne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #812 kedy: 28. Apríl , 2011, 09:50:34 » |
|
a rudesovi harmoniku
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #813 kedy: 28. Apríl , 2011, 10:01:22 » |
|
a rudesovi harmoniku myslis tahacu ? by si do nej pricvakol tu briadku jeblu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #814 kedy: 28. Apríl , 2011, 10:03:43 » |
|
To je ako nejaka telenovela cele. Uplne napinava saga.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #816 kedy: 28. Apríl , 2011, 10:29:29 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #817 kedy: 28. Apríl , 2011, 10:35:17 » |
|
vyzeraju jak pekni suchari. s takymi hrat musi byt otrava strasna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #818 kedy: 28. Apríl , 2011, 10:35:36 » |
|
nemozem si pomoct ale mne prisiel najmuzikalnejsi Virgil Donati... toho by som tam videl najradsej lebo to nieje cover stroj ale mohol by tu kapelu posunut inam, niekam dalej....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #819 kedy: 28. Apríl , 2011, 10:41:14 » |
|
vyzeraju jak pekni suchari. s takymi hrat musi byt otrava strasna A Ty sa preco nehadzes z podia do davu na koncertoch?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #820 kedy: 28. Apríl , 2011, 10:53:26 » |
|
A Ty sa preco nehadzes z podia do davu na koncertoch? he ?? no schvalne - ktory z nich vyzera, akoze sa s nim da fasa posedet v krcme ? este mozno ten spevak... ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #821 kedy: 28. Apríl , 2011, 10:59:00 » |
|
he ??
no schvalne - ktory z nich vyzera, akoze sa s nim da fasa posedet v krcme ? este mozno ten spevak... ...
Ja si myslim, ze s nimi by si zazil viac zabavy, nez tak ponizujuci stupen - krcma.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #822 kedy: 28. Apríl , 2011, 11:59:59 » |
|
Osobne som si hned podla prveho videa myslel, ze to vyhra Mangini - taky optimizmus a zaroven vaznost pre muziku ide z neho. Nakoniec je aj ucitel na Berklee. Velmi sa mi paci Lang a Mineman. Ten ostatok mi tam akosi vobec nepasuje... Ti dvaja dlhovlasi fakt typicki metalisti. Charizma nikde, darmo. Virgil je popicozny bubenik, ale DT nie. Skor take prycho projekty, co kedysi stvaral. Ale to aj vidno z videa, ze tam nie je doma. Takze podla mna Mangini.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #823 kedy: 28. Apríl , 2011, 12:01:51 » |
|
najlepsi bol ten gravity blast toho dlhovlaseho typka jak kukali ostatni ze ci mu nejebe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
evil
|
|
« Odpoveď #824 kedy: 28. Apríl , 2011, 12:28:34 » |
|
mali by zobrat Dura Cerneho, vysrat sa na samoucelne zlozitosti a potom by konecne ta kapela mozno zacala aj slapat. Petrucci samozrejme nizsie gitaru, ale to uz som spominal velakrat. sikmacovy 4 struny, lebo vsetci tunak vieme preco, ale hlavne brnkatko, nech to skratka prazi jak ma. a potom este nieco s tym spevakom, ale to by sa uz uvidelo ze co presne...
Pekne napisane Napr. v takom Opethe sa za posledne roky pomenili 3/5 kapely a nikto okolo toho nerobil cirkusy
|
|
|
Zaznamenané
|
GODIN RULEZ!!!
|
|
|
|