Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 13:45:59
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Angus YOUNG  (Prečítané 24321 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #75 kedy: 08. Jún , 2009, 17:11:17 »

A sama pentatonika dokola.
Aj to treba vediet,5-tonova škála a ake super sola v rockovej hudbe. Niekto použiva 8-tonovu a je to len ničnehovoriace nahananie tonov. Na zdravie!
Zaznamenané
toymachine
pravidelný návštevník
Príspevkov: 233

devil play on SG

« Odpoveď #76 kedy: 09. Jún , 2009, 07:24:56 »

vsak ale naco je to dobre ? vacsina jeho sol je postavena na improvizacii, v podstate sa da povedat, ze vacsinu vsade soluje to iste (to nie je kritika, tak hrava vacsina bigbitovych gitaristov). takze bud treba nasat celeho Angusa a tak aj solovat do ich veci, co je blbost alebo tam treba hrat dobre rockove solovanie sam za seba, ktore tam sadne... pokial nie je nejake solo specialne melodicky typicke, tak je kravina po niekom stahovat cosi, co on sam po sebe uz rovnako nezahra...

no ale to je kravina.....aj back in black koncertna verzia je uplne mimo od studiovky, a hram studio verziu.....zaryti ocenia ked to zahras v co najvernejsiej verzii. to ze tam nasypes svoje vrhy je len vypoved o tom ze lepsie to nezahras.
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #77 kedy: 09. Jún , 2009, 07:37:29 »

A sama pentatonika dokola.
šak počuvaj bacha a maš to rakenrol je hlavne o filingu Zdravíčko
  a Branko tak ako to zahra on to zahra len on tak netrep,postav sa na javisko šlahni sa o zem a odpal to, on zdvihne zo sedadiel štadion ,pochybujem že to dokáže len tak barzdo u nas z dediny,ešte to mate pomylene Bavím sa skvele
Progi tych ktorych ty počuvaš sa nanho chodia smutno pozerat a myslia si no "na toto nemame" Bavím sa skvele Zdravíčko
« Posledná zmena: 09. Jún , 2009, 08:07:55 od joe » Zaznamenané

toymachine
pravidelný návštevník

devil play on SG

« Odpoveď #78 kedy: 09. Jún , 2009, 07:52:30 »

šak počuvaj bacha a maš to rakenrol je hlavne o filingu Zdravíčko
  a Branko tak ako to zahra on to zahra len on tak netrep,postav sa na javisko šlahni sa o zem a odpal to čo on videl som všeličo po svete ale on zdvihne zo sedadiel štadion pochybujem že to dokže len tk barzdo u nas z dediny,ešte to mate pomylene Bavím sa skvele
Progi tych ktorych ty počuvaš sa nanho chodia smutno pozerat a myslia si no "na toto nemame" Bavím sa skvele Zdravíčko

Hey joe......pises ako madar, davaj aspon ciarky, Jasne zdvihne mal som tu cest to vidiet nazivo ..... Bravooo
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #79 kedy: 09. Jún , 2009, 08:09:57 »

Hey joe......pises ako madar, davaj aspon ciarky, Jasne zdvihne mal som tu cest to vidiet nazivo ..... Bravooo
som madar Bavím sa skvele   jebe sa mi hodbuuuk polovica pismen mi nestiha asi tak rychlo prepletam,musim si dat preinštalovat pičuuus Bavím sa skvele
Zaznamenané

toymachine
pravidelný návštevník

devil play on SG

« Odpoveď #80 kedy: 09. Jún , 2009, 08:30:39 »

som madar Bavím sa skvele   jebe sa mi hodbuuuk polovica pismen mi nestiha asi tak rychlo prepletam,musim si dat preinštalovat pičuuus Bavím sa skvele

aha..... :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #81 kedy: 09. Jún , 2009, 09:50:23 »

no ale to je kravina.....aj back in black koncertna verzia je uplne mimo od studiovky, a hram studio verziu.....zaryti ocenia ked to zahras v co najvernejsiej verzii. to ze tam nasypes svoje vrhy je len vypoved o tom ze lepsie to nezahras.

kazdy gitarista co vie hrat to solo od Angusa z platne obslahne, vsak on nehra zlozite veci... ale to neni to umenie... ako som pisal - zmysel ma bud vedet solovat do tych veci zfleku v jeho style, co mi pride zvrhle, jedine ze by to mala byt atrakcia v style Peter Pacut... alebo ma zmysel vedet tam solovat k veci v ramci svojej hry, tuto cestu by som volil ja, keby som mat hravavat s niekym AC DC veci... a ver, ze Angusove solo z platne by som dokazal stiahnut celkom zodpovedne  Žmurk

Na zdravie!
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #82 kedy: 09. Jún , 2009, 09:54:33 »

veru tak... musis si vediet odhadnut a pocut ci to solo je tam dolezite tak ako je, napriklad do queenu by bolo ruhanie hrat ine sola ako mayove... ale may si ich skladal vopred... ale u ACDC je to volnejsie, to je vsetko o improvizacii... samozrejme ze aj ked odchytis improvizaciu podla ucha pomoze ti to hlavne v zaciatkoch ale treba si budovat svoj vlastny styl  Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #83 kedy: 09. Jún , 2009, 10:06:46 »

kazdy gitarista co vie hrat to solo od Angusa z platne obslahne, vsak on nehra zlozite veci... ale to neni to umenie... ako som pisal - zmysel ma bud vedet solovat do tych veci zfleku v jeho style, co mi pride zvrhle, jedine ze by to mala byt atrakcia v style Peter Pacut... alebo ma zmysel vedet tam solovat k veci v ramci svojej hry, tuto cestu by som volil ja, keby som mat hravavat s niekym AC DC veci... a ver, ze Angusove solo z platne by som dokazal stiahnut celkom zodpovedne  Žmurk

Na zdravie!
už ta vidim ako na stole v krčme stahuješ gate  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #84 kedy: 09. Jún , 2009, 10:08:54 »

... aj s predkozkou... fuuuj, ste nechutni  Bleee
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #85 kedy: 09. Jún , 2009, 10:14:06 »

Na zdravie!
No,ja neviem rastis..... ked som revival kapela,tak by som to hral podla platne. Podla koncertnych zaznamov asi nie,lebo pravdepodobne sa to dost meni-neviem,až tak dokladne ich hudbu "nerozoberám".   Davat do skladieb svoje napady/svoj štyl hry, to už potom nie je AC/DC.  Ked chcem robit cover verzie ac/dc -tak tam je to v podstate jedno.
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #86 kedy: 09. Jún , 2009, 10:26:06 »

No,ja neviem rastis..... ked som revival kapela,tak by som to hral podla platne. Podla koncertnych zaznamov asi nie,lebo pravdepodobne sa to dost meni-neviem,až tak dokladne ich hudbu "nerozoberám".   Davat do skladieb svoje napady/svoj štyl hry, to už potom nie je AC/DC.  Ked chcem robit cover verzie ac/dc -tak tam je to v podstate jedno.
Rudy a chceš?Huh!?? tak je to jedno ,nech si to hra každy ako chce ked to niekomu nepasuje tak sa zobere a ide preč Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #87 kedy: 09. Jún , 2009, 10:28:00 »

vsak som spominal, ze ked to chcem robit ako "atrakciu" - tym som myslel nejaku origos rivajvlovinu - je to ine... ale stahovat sola, co niekto dal ako improvizaciu na druhu - tretiu supu ... ... naco :)
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #88 kedy: 09. Jún , 2009, 10:30:28 »

Rudy a chceš?Huh!?? tak je to jedno ,nech si to hra každy ako chce ked to niekomu nepasuje tak sa zobere a ide preč Bavím sa skvele
Ja už som spravil jeden cover ac/dc- z nastrojov som použil len ozembuch a tamburínu. Bavím sa skvele
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #89 kedy: 09. Jún , 2009, 10:38:00 »

vsak som spominal, ze ked to chcem robit ako "atrakciu" - tym som myslel nejaku origos rivajvlovinu - je to ine... ale stahovat sola, co niekto dal ako improvizaciu na druhu - tretiu supu ... ... naco :)
hlavne pivečko nech chuti Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.06 sekund, 23 otázok.