Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 00:48:07
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jednoduché sóla  (Prečítané 18209 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
PalinkoZa
pravidelný návštevník
Príspevkov: 151

« Odpoveď #45 kedy: 26. Júl , 2006, 10:15:41 »

Pitu - nevieš nejaké cvičenie na barové akordy ? na získanie sily . dík
Zaznamenané

Randall G3 150W, Laney 200W
kandown
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 108

« Odpoveď #46 kedy: 26. Júl , 2006, 10:16:18 »

Takze ak som dobre pochopil, tak sa mam vlastne ucit hrat to, co spevak spieva.. dobre som to pochopil ? No a co tu tie trillky a to dalej ? :) ani neviem napisat Beeee
Zaznamenané

. <-----------------------------------------------------------------------------------Tu je bodka :)
kandown
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #47 kedy: 26. Júl , 2006, 10:19:20 »

PalinkoZa- ja zahram barove akurat tie co idu z \"Éčka\" tj F G A B H.. no a take co idu z Áčka mam problem chytit tiez... napr tam je aj to B H C D atd.... :) Mate niekto na to nejaku finticku ? mi jeden typek aj ukazoval ze ako sa da hrat z Céčka.. ale to je uz moc na siroko a to nechytim dobre... :)
Zaznamenané

. <-----------------------------------------------------------------------------------Tu je bodka :)
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #48 kedy: 26. Júl , 2006, 12:11:07 »

kandown napísal:
Citácia
PalinkoZa- ja zahram barove akurat tie co idu z \"Éčka\" tj F G A B H.. no a take co idu z Áčka mam problem chytit tiez... napr tam je aj to B H C D atd.... :) Mate niekto na to nejaku finticku ? mi jeden typek aj ukazoval ze ako sa da hrat z Céčka.. ale to je uz moc na siroko a to nechytim dobre... :)

lol, myslel som si, ze barre akordy chytat viem, ale z tohto nerozumiem vobec nic :))
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Duri112
pravidelný návštevník
Príspevkov: 217

« Odpoveď #49 kedy: 26. Júl , 2006, 12:25:12 »

tiez mi to pride trosku divne, ale to C-cko myslel asi tak, ze chyti normal C 1 2 3 :) a potom ho len posuva po hmatniku :huh: ci ee? :)
Zaznamenané
kandown
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #50 kedy: 26. Júl , 2006, 12:29:36 »

:))) Z toho si nic nerob... :)) Ja zijem s tym ze mne ludia nerozumeju nikdy :)))) Ale nie.. sak mas barre naprikald ako mas Akord E.. a ked ho posunies o jeden prazec tak mas F nie ? a potom sa da posuvat aj akord A.. a to mas vlastne klasicke A.. co sa chyta v druhom prazci struny D G B ak sa nemylim.. no a to ked posunies o polohu vysie a  s tym ukazovakom v 1. polohe tak mas B.. dufam ze sa nemylim.. a potom sa da posuvat aj z akordu C (vsetko som myslel dur) no ale tam sa mi to chyta este blbsie :))

Je to lepsie rozumiet trosku ? :D ci som trepal uplne kraviny ? :D
Zaznamenané

Duri112
pravidelný návštevník
Príspevkov: 217

« Odpoveď #51 kedy: 26. Júl , 2006, 12:38:23 »

:lol: ano v podstate mas pravdu, len na to ides trosku zlozito nie? :) ale je to tak...hlavne sa nauc pohybovat sa na hmatniku a potom ti nebude robit problem najst si rychlo spravny akord :) inak ako hovoris, ze ked posunies A a budes mat B H C D atd atd tak sa priznam, ze mi to nejde chytit poriadne tromi prstami :) tak to vzdy chytam len malickom...ale tak to nerob - to nie je dobre
Zaznamenané
kandown
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #52 kedy: 26. Júl , 2006, 14:06:03 »

to som zistil ze to nie je dobre.. mne to tiez nejde chytat :)) tak to nechytam :D .. Bcko hram ako F dur ale v 6. polohe.. H hram v 7. polohe a C dru hram normalne.. od prvej polohy... ine barove nechytam asi ani...
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #53 kedy: 26. Júl , 2006, 16:23:41 »

Diskusia o bare akordoch: http://gitaristi.sk/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=&func=view&catid=41&id=48097
Zaznamenané

Tyo111
okukávač

Príspevkov: 4

« Odpoveď #54 kedy: 10. Jún , 2010, 16:41:40 »

Skus Maniac od Michaela Sambella
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #55 kedy: 10. Jún , 2010, 17:48:55 »

gratulujem reakcia na post z 2006 to sme tu uz dlho nemali.. a hlavne chalan sa tu odvtedy ani neukazal asi ho ta gitara prestala aj bavit
Zaznamenané

tommy321
pravidelný návštevník
Príspevkov: 330

« Odpoveď #56 kedy: 11. Jún , 2010, 23:02:32 »

ja som sa na elektrike naucil hrat tie Ackove len ukazovakom a prstenikom (odkukal som ze vela ludi tak robi), mno a teraz uz mam silu v prstoch ze kludne aj na akustike tak chytim, to das bare ukazovakom, a potom este prstenikom v mieste kde by si daval tie 3 prsty, schytit to tak aby ti vyznelo aj vysoke Ecko je celkom srackoidne, ale ide to, i ked je to podla mna zbytocne, vetsinou sa s nim neserem...

na zaciatku v klipe nothing else matters ich james chyta dokonca malickom  Na zdravie!
Zaznamenané

(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625

muck :-*

« Odpoveď #57 kedy: 15. Jún , 2010, 14:48:06 »

ja to tiez chytam malickom :-P
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #58 kedy: 15. Jún , 2010, 14:49:50 »

ja to nechytam vobec
Zaznamenané

AgatoNN
nováčik
*
Príspevkov: 18

« Odpoveď #59 kedy: 17. Jún , 2010, 14:54:13 »

caw tak jednoduche  mas v pesncike  Dream Theater - Through Her Eyes

krasne pomale take s citom aj sa to ucim velmi pekne na zaciatok  Žmurk
Zaznamenané

Gear :

Sx Seg1
         SoundTank Bn5 (Ibanez)
         Hughes & Kettner EDITION-BLUE60
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 23 otázok.