plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #210 kedy: 13. Apríl , 2007, 00:52:54 » |
|
inak ten novy album je podla mna dost dobry... nie je tam sice moc neotrepanych napadov, ale pocuva sa to velmo dobre... a taky different world, to je celkom pecka..... Inak ked si vsimnete stare alba, tak dost casto sa popri je.bovych skladnach vyskytovali aj skladby priemernejsie.....takze jedina vec co tomuto albu chyba je podla mna fear of the dark
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #211 kedy: 30. Máj , 2007, 09:51:47 » |
|
jo ten novy album sa mi paci stale viac a viac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Petrucci
náhodný pocestný
Príspevkov: 95
|
|
« Odpoveď #212 kedy: 30. Máj , 2007, 21:37:43 » |
|
novy album nema chyby...Brighter...je podla mna jedna z najlepsich veci aku zlozili za poslednych 10 rokov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #213 kedy: 01. Jún , 2007, 15:50:42 » |
|
novy album nema chyby...Brighter...je podla mna jedna z najlepsich veci aku zlozili za poslednych 10 rokov no ci nema chyby, tak to neviem teda, ale v jednej veci musim suhlasit, ze skladba Brighter than a tousands Suns je fakt jedna z najlepsich z ich "novodobej" produkcie
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Petrucci
náhodný pocestný
Príspevkov: 95
|
|
« Odpoveď #214 kedy: 02. Jún , 2007, 14:20:27 » |
|
novy album nema chyby...Brighter...je podla mna jedna z najlepsich veci aku zlozili za poslednych 10 rokov no ci nema chyby, tak to neviem teda, ale v jednej veci musim suhlasit, ze skladba Brighter than a tousands Suns je fakt jedna z najlepsich z ich "novodobej" produkcie presne tak...moja srdcovka...Adrian Smith sa pochlapil na tomto albume
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pinacolada
nováčik
Príspevkov: 23
|
|
« Odpoveď #215 kedy: 13. Jún , 2007, 21:39:08 » |
|
tento novy sa mi velmi pacil.mam ho v playlsite cely takze o dacom to svedci.najviac sa mi pacia skladby these colours dont run a different world
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #216 kedy: 18. Jún , 2007, 09:52:59 » |
|
Mám otázku. Bol som na IM v Ostrave, kde Adrian Smith hral na červený dvojkrký Jackson. Tu je video z Doningtonu, kde hrá na tú istú gitku: Všimnite si horný krk...o čo tam ide?? Čo to je za gitaru? Neznie to ako gitarový synťák, ani ako piezo snímač. Nepoznáte niekto ten nástroj? Inak...tu sú linky na záznam celého koncertu z posledného Download (Donington) festu: http://www.maidenfans.com/index.php?ACT=module&name=rwnews&area=article&nid=2841
|
|
« Posledná zmena: 18. Jún , 2007, 12:40:46 od Altostratus »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #217 kedy: 18. Jún , 2007, 15:45:29 » |
|
co sa ti tam zda divne? ja som pocul normalnu gitaru, iba s cistym zvukom tam vybrnkaval
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #218 kedy: 19. Jún , 2007, 08:54:46 » |
|
Na zvuku sa mi práveže nezdá zvláštne absolútne nič. Preto mi nieje jasné, prečo pužíva dvojkrk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #219 kedy: 19. Jún , 2007, 15:57:24 » |
|
prve co ma teraz napadlo, tak ine ladenie, alebo hrubsie struny pre lepsi zvuk, ktore mu zas ale nevyhovuju pri solovej hre
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #220 kedy: 19. Jún , 2007, 17:37:44 » |
|
Iné ladenie, samozrejme, napadlo aj mňa. Ale podľa toho záznamu z youtube to vyzerá, že hrá to isté, čo Gers a Murray. Navyše, videl som aj iné, staršie pirátske videá, kde Smith hral tú istú skladbu na normálnej gitare. Navyše, skreslený zvuk predsa hral na dolnom krku. Bolo by divné hrať takú jednoduchú vybrnkávačku na inom ladení a potom na kilá prejsť na druhé ladenie. Iné ladenie by som predbežne vylúčil.
Hrubšie struny, samozrejme, dajú iný zvuk. Chápal by som to v štúdiu, ale na štadiónovom koncerte sa ten rozdiel predsa stratí. Neviem, či práve vybrnkávačka je dôvod na hrubšie struny.
Stále ma tam máta tá divná kobylka na hornom krku tej gitary. Kuknite si záznam z youtube:
Struny akoby sa smerom od kobylky ku koncu tela gitary rozchádzali lúčovitým spôsobom a končili na nejakých gombíkoch...
Dobrý pohľad je o 2:34
Inak môžeme vylúčiť aj gitarový synťák, lebo na iných skladbách mal Smith Strat s MIDI snímačom. Ak by to bolo piezo, tak jednak na to nepotrebuje dvojkrk a jednak by to aspoň znelo ako piezo.
Mimochodom...kukám to video a Smith tam hrá presne rovnaké kilá ako ostatní.
|
|
« Posledná zmena: 19. Jún , 2007, 17:44:37 od Altostratus »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337
...
|
|
« Odpoveď #221 kedy: 27. Október , 2007, 20:17:32 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #222 kedy: 28. Október , 2007, 10:18:38 » |
|
Dosť ťažká otázka, keď zatiaľ ani neoznámili, kedy a kde budú hrať. Okrem Wacken 2008 zatiaľ potvrdili len koncerty v Japonsku a v Austrálií.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337
...
|
|
« Odpoveď #223 kedy: 28. Október , 2007, 13:39:26 » |
|
to viem, ale dufam že budu hrať niekde blizko.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #224 kedy: 28. Október , 2007, 13:51:52 » |
|
to viem, ale dufam že budu hrať niekde blizko.....
najlepsie by bolo, keby dosli do Bratislavy, ale o tom vazne pochybujem
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|