Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
30. November , 2024, 08:45:13
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 21 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Iron Maiden  (Prečítané 67213 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #60 kedy: 08. Jún , 2005, 20:47:11 »

nie som darthes ale darthez Žmurk ja nemam rad aces hirh n novsich veci mam rad be quick or be dead ale hlavne pocuvam stare albumy a songy jak Phantom of the opera, Drifter, Strange World, Remember tomorrow atd najma Paula Di´Anna
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Punisher
pravidelný návštevník
Príspevkov: 645

« Odpoveď #61 kedy: 08. Jún , 2005, 20:57:37 »

di ano je dobry,ale mne sa tam zda divna gitara....ale podla mna je dobry spevak...ale number of the beast a hallowed by the mame su dobre...jaj..idem dokelu spat,lebo som trochu napity cazte ...aj dartheZ Žmurk jak ma ta hlava stale boli..........
Zaznamenané

As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #62 kedy: 08. Jún , 2005, 21:02:33 »

Citácia
Originally posted by Darthez ...z novsich veci mam rad be quick or be dead...
To bola ich posledna odpalovacka, ktoru nahrali, ale gule mala ako sa patri :)
Citácia
Originally posted by Punisher di ano je dobry,ale mne sa tam zda divna gitara...
Treba brat ohlad na dobu, v ktorej to bolo nahravane. Teda ak mas na mysli zvuk.
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #63 kedy: 08. Jún , 2005, 22:00:28 »

be quick je pecka...uuuu je ozaj dobra hej, zvuk je vselijaky, ale gitray su dobre, Stratton aj Murray to poskladali dobre Žmurk
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #64 kedy: 21. Október , 2005, 22:20:25 »

Trochu obnovim temu po pol roku. Prednedavnom som nasiel jednu revival kapelu Iron Maiden. Na tom by samozrejme nebolo nic divne, keby to nebolo cisto zenske zoskupenie. Volaju sa priznacne Iron Maidens a prednedavnom vydali aj album skladieb Iron Maiden. Este som ho nepocul, ale recenzia na album je tu. Oficialna stranka kapely
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #65 kedy: 22. Október , 2005, 01:20:18 »

Imbus - pozrel som video a teda rád by som si ich pozrel aj naživo. Dobrá babská kapela, fakt im to aj hrá - stálo by to za to. :1:
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #66 kedy: 22. Október , 2005, 01:29:14 »

hej aj ja som si pozrel video. Aj mp3jku children of the damned (jedna z najtazsich veci, co bruce naspieval). Zvuk maju naozaj doveryhodny, lebo aj nahravaju tie skladby na aparatoch akych nahravali IM. Nazivo boli super....ale prvy krat som videl babu solovat heavy metal. :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Hosť
« Odpoveď #67 kedy: 22. Október , 2005, 18:41:57 »

:)) som sa tu celkom zasmial na niektorych veciach co tu pisete... tak darthez: ak je Nicko slaby bubenik, resp. dobre zacal hrat az v poslednom case, tak si skus vypocut napriklad prvu pesnicku na prvom albume co s maidenom nahral (myslim ze bola aj jedna z prvych co u nich nabubnoval), to jest Where eagles dare, a potom mi povedz ze v starych casoch hral nahovno :) a mam taky pocit ze tu mate aj trochu chaos v zostavach a veciach okolo toho, takze Gers nahradil Smitha niekedy medzi albumami 7th son a no prayer, Mcbrain Burra po Number of the beast, Stratton nahral iba prvy album a chvilu na to odisiel, pricom sa na nom skladatelsky ani solovo prilis nepresadil, co sa tyka songov tak je to z 99% praca Harrisa a Murrayho, vacsinu sol hra tiez iba Murray... Smith, ako stary Daveov partak, bol idealna nahrada a stvorili spolu najlepsiu metalovu gitarovu dvojicu vsetkych cias...Gers sice priniesol zopar novych napadov do kapely, zaroven aj nejake to ozivenie, ktore ale coskoro opadlo, prosteto uz nebolo ono, a ta zohratost a empatia medzi oboma gitarami sa vytratila. Podla mojho nazoru. Smith je super, aj ked sa teraz moze zdat byt najslabsim clankom kapely, podla mna co sa tyka techniky a jedinecneho feelingu sa moze porovnavat s Daveom, co sa tyka skladatelskych schopnosti, tak oboch gitaristov prevysuje. bohuzial teraz uz na koncertoch nedostava tolko priestoru, kedze dost vela jeho vlastnych sol hrava (zabija) Gers... skoda... takze tak, pani(darthez), nabuduce si overime fakty a potom sudime :p:
Zaznamenané
Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

Barbar Onan

« Odpoveď #68 kedy: 23. Október , 2005, 11:21:30 »

Neviete nahodou ake gitary pouzivaju Ironaci.Mam pocit ze to su gibsony ale maju na nich vela uprav.Neviete niekto ake?Huh!
Zaznamenané

Si píš!!!!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #69 kedy: 23. Október , 2005, 12:02:25 »

Co som videl starsie koncerty, tak jedna bola Stratocaster s humbuckerom pri kobylke a druha Les Paul Deluxe s minihumbuckermi.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #70 kedy: 23. Október , 2005, 17:08:19 »

Murray a Gers hravali ojakziva ne Fender Stratoch s HB, Smitha som videl aj s Fendrom a obcas aj s Gibsonom LP DeLuxe. A pamatam si ho aj s nejakym stratom s HB, ale nie Fendrom...
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #71 kedy: 23. Október , 2005, 17:13:03 »

murray odjakziva pouziva fendery straty, gers tiez, smith pouzival kedysi nejake gibsony, ale teraz uz pouziva tiez vacsinou nejake straty myslim
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #72 kedy: 23. Október , 2005, 17:14:49 »

aha tak trochu neskoro :)
Zaznamenané
jolan
pravidelný návštevník
Príspevkov: 556

« Odpoveď #73 kedy: 23. Október , 2005, 18:11:10 »

tie ironky su fakt super :1:
Zaznamenané

Hudobné fórum > http://zvmusic.xf.cz
rady
pravidelný návštevník
Príspevkov: 618

« Odpoveď #74 kedy: 24. Október , 2005, 06:33:11 »

ku gitarám: čo som si všimol na koncerte, murray a gers straty a smith strat a SG s bigsby tremolom
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 21 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.096 sekund, 23 otázok.