Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
30. November , 2024, 06:26:49
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 21 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Iron Maiden  (Prečítané 67057 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #180 kedy: 17. August , 2006, 12:54:11 »

Ten odrb s tou stránkou o Benjaminovi Breegovi bol viac menej jasný aj mne už pred tou kresbou, je tam totiž niekožko logických hovadín...zhodou okolností v tom istom čase niekto ulepil niečo o BB aj na Wikipediu a tam to prehnali, lebo bolo jasné, že to písal človek, ktorý prinajmenšom pozná Iron Maiden.

Ku tej skladbe ešte...Hej, tiež mi tá tretia pesnička pripadala šmrncnutá Dickinsonovými sólovkami.
Podža mňa nieje na škodu, keď aj Maiden občas zaexperimentujú. Podobné reakcie kedysi sprevádzali aj Somewhere in time (akože to nieje Maidenovské) a je to skvelý album.
     To, že si album bude vyžadovať viac ako jedno vypočutie je normálne, niektoré kapely majú len také počiny. Myslím, že stále sa je na čo tešiť.
    Možno sa chceli odpútať od toho \"Maidenovského\",aby ich žudia nevnímali ako AC/DC a hlavne, aby sa tak sami necítili. Ešte majú čo poveať a majú na viac ako na opakovanie starých riffov, podža mňa to dokázali na Dance Of Death
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast

« Odpoveď #181 kedy: 25. August , 2006, 11:59:30 »

Toto je také exhibičné dvojsólo Davea Murraya a Adriana Smitha. Dnes to už nerobia, ale toto je zo Somewhere on tour, teda roky 86-87. Pán Smith má naozaj zaujímavú gitaru, ale o to teraz nejde.
Približne o 3:30 tam zahrajú úryvok z nejakej známej melódie. Tú melódiu neskôr použili aj Nightwish v nejakej svojej veci, alebo nahrali cover starej skladby, netuším.
Neviete, čo je to za melódiu???
Zaznamenané

bodom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

« Odpoveď #182 kedy: 25. August , 2006, 12:39:56 »

aj vai ma tuto melodiu niekde tusim :unsure:
Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
rady
pravidelný návštevník
Príspevkov: 618

« Odpoveď #183 kedy: 27. August , 2006, 12:46:42 »

no počúvam komplet album a nie je to až taký prúser... ale...
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast

« Odpoveď #184 kedy: 28. August , 2006, 19:04:51 »

Tak už to mám aj ja. Limitovanú edíciu s DVD.
Album je výborný, hoci má zopár momentov, na ktoré si budem chvíľu zvykať. Je dobré, že Iron Maiden aj po tridsiatich rokoch dokážu prekvapiť. Dosť netradičný album, podľa mňa.
Otovorene ale musím priznať, že ma nechytil až tak, ako Dance Of Death, z toho som bol paf hneď na prvé počutie od prvej minúty do poslednej.  

A Matter Of Life And Death podľa mňa dosť výrazne vystupuje z radu.
Zaznamenané

Kingrocker
nováčik
*
Príspevkov: 40

« Odpoveď #185 kedy: 28. August , 2006, 19:33:59 »

celkom fajn kapela iron maiden ale uz som pocul aj lepsie trosku heavy na mna:)
Zaznamenané

Ja pocitacom rozumiem... No len oni nerozumeju mne.
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #186 kedy: 28. August , 2006, 20:04:50 »

niekedy trosku malo heavy na mna...Žmurk
Zaznamenané
tailgunner
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 89

« Odpoveď #187 kedy: 28. August , 2006, 22:21:12 »

no...mne sa to velmi paci, vypocul som si tie tri skladby, nehovorim ze \"tak toto je to najlepsie co kedy nahrali\" ale je to podla mna super a kua normalne mi je luto ze zajtra je sviatok a mozem si ten album kupit az v stredu....
a je super vediet, ze niekto stale robi takuto super muzicku a nenechava sa ovplyvnovat mainstreamom a nepouziva elektronicke prvky a same sample a podobne apodobne...

Live long, Iron Maiden Si píš!!!
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast

« Odpoveď #188 kedy: 29. August , 2006, 07:49:52 »

Po treťom vypočutí sa moje dojmy z nového albumu ešte zlepšujú.
Tailgunner: Tie tri skladby, čo sú na webe sú dobré, ale podža mňa nie najlepšie. Skladby \"Pilgrim\" a \"Longest Day\" sú zatiaž moje naj.
Zaznamenané

Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #189 kedy: 30. August , 2006, 10:35:20 »

Altostratus napísal:
Citácia

Toto je také exhibičné dvojsólo Davea Murraya a Adriana Smitha. Dnes to už nerobia, ale toto je zo Somewhere on tour, teda roky 86-87. Pán Smith má naozaj zaujímavú gitaru, ale o to teraz nejde.
Približne o 3:30 tam zahrajú úryvok z nejakej známej melódie. Tú melódiu neskôr použili aj Nightwish v nejakej svojej veci, alebo nahrali cover starej skladby, netuším.
Neviete, čo je to za melódiu???

altostratus: nightwish ma tu melodiu pouuzitu pod nazvom Walking In The Air
:hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Altostratus
miestny štamgast

« Odpoveď #190 kedy: 30. August , 2006, 10:53:06 »

V internetových informáciách o bootlegoch Iron Maiden (keďž eoficiálne živé nahrávky z tejto éry neexistujú) sa toto sólo uvádza ako \"Walking on Glass\".

BTW: Darthez, čo vravíš na nový album IM?
Zaznamenané

Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #191 kedy: 30. August , 2006, 12:16:16 »

walking on glass / walking in the air - v kazdom pripade je to myslim uplne totozne zahrane. uz si to mco dobre nepamatam, ale gitary klavesy aj ten kopak je rovnaky.

ten novy maiden som este nepovcul, vecra som dosiel z dovolenky, takze vecer napocuvam a zhodnotim. tesim sa nan. som zvedavy ku ktoremu albumu z ich tvroby bude mat najblizsie. a najma aky vykon poda bruce. dufam ze to dobre pritvrdi
mimochodom vupocuj si cover co cpieva Bruce od B.Sabbath - Sabbath Bloody Sabbath.
vynikajuco to zaspieval

:hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Hosť
« Odpoveď #192 kedy: 30. August , 2006, 13:50:56 »

Album ma dost dobru stavu a muzikanti hraju s nasadenim.Navrat Adriana je vyrazne na poslednych CD citit ,co je super.Priniesol spat tu pracu s harmoniou a melodiou , ktora mi je u Iron Maiden blizka a vrcholi na albume 7th son of the 7, ktory podla mna uz neprekonaju . Paci sa mi , ze kapela sa pohrala s aranzmanmi a  novinka obsahuje dlhsie kompozicie . Trochu ma sklamal spev , ktory  je intonacne nedotiahnuty .Je to skoda , lebo Brucea povazujem v metalovom speve za supertriedu .
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast

« Odpoveď #193 kedy: 30. August , 2006, 13:55:15 »

Spev intonačne nedoiathnutý? Kde sa ti zdá, že by Bruce spieval nečisto??

Naposledy upravil Altostratus, : 30.08.2006 o 14:55
Zaznamenané

Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #194 kedy: 30. August , 2006, 13:59:13 »

Takmer vsade , kde musi pouzit horny hlasovy register , v tych nizsich polohach je to uz OK.Mozno je to uz vekom;)
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 21 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.