Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
30. November , 2024, 06:25:00
Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 21 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Iron Maiden  (Prečítané 67050 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #195 kedy: 30. August , 2006, 14:46:36 »

Altostratus napísal:
Citácia
Spev intonačne nedoiathnutý? Kde sa ti zdá, že by Bruce spieval nečisto??

Nic nezvycajne - Diskinson casto intonuje dost vlazne.
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #196 kedy: 30. August , 2006, 15:40:15 »

tahaci jedni :)
ja mam zas novy DT zivak Beeee
samozrejme ceknem aj toto, mozno uz dnes :)

btw altostratusovi verim, ze si to kupil :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
rady
pravidelný návštevník
Príspevkov: 618

« Odpoveď #197 kedy: 01. September , 2006, 11:29:14 »

ja som uz tiez kupil, ved si nepokazim zbierku pajcnutym... cim viac pocuvam, tym je to lepsie, cely album je dost kompaktny, stale v niektorych momentoch pripomina slolo dickinsona. ma vyborny zvuk a napriek tomu, ze ho nepovazujem za invencny a maidni sa vykradaju ako mozu, je to take \"groovy\" a dobre sa to pocuva. v kazdom pripade ovela lepsie (chvalabohu) ako som po b.breegovi cakal...
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #198 kedy: 02. September , 2006, 13:10:41 »

darthez napísal:
Citácia
walking on glass / walking in the air - v kazdom pripade je to myslim uplne totozne zahrane. uz si to mco dobre nepamatam, ale gitary klavesy aj ten kopak je rovnaky.

ten novy maiden som este nepovcul, vecra som dosiel z dovolenky, takze vecer napocuvam a zhodnotim. tesim sa nan. som zvedavy ku ktoremu albumu z ich tvroby bude mat najblizsie. a najma aky vykon poda bruce. dufam ze to dobre pritvrdi
mimochodom vupocuj si cover co cpieva Bruce od B.Sabbath - Sabbath Bloody Sabbath.
vynikajuco to zaspieval

:hairy

jo, tak to je dobry cover- uz to ani ozzy teraz tak dobre nezaspieva, ako to dokazuje cd reunion z asi 97. roku- melodiu spevu si uz mierne upravil, asi preto ze uz nevytiahne take vysky ako kedysi.
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #199 kedy: 09. Október , 2006, 12:59:13 »

Aby táto téma nezapadla prachom,
IM odštartovali svetové turné ku novému albumu. Na stránke www.maidenfans.com, ale aj na www.ironmaiden.sk nájdete fotky z prvého koncertu a kompletný setlist. Hrá sa kompletný nový album a asi štyri klasiky na záver.

Na www.youtube.com sú už aj nejaké krátke pirátske videá. Kvalita je nevalná, ale šou vyzerá byť super.
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #200 kedy: 09. Október , 2006, 13:12:27 »

Altostratus napísal:
Citácia
Hrá sa kompletný nový album a asi štyri klasiky na záver.

mna sa foter asi mesiac dozadu pytal ze co hovorim na novy album od IM, ze ci o nom viem, tak som mu povedal ze ten album ma ani trochu neinteresuje, tie ukazky mi stacili. cuduj sa svete, na narodeniny som dostal co? novy album iron maiden. pustil som si ho asi 10 krat a viac odmietam, lebo niektore veci su sice fajn, ale niektore si mohli chlapci odpustit. ked maiden, tak iny album a ked progres, tak inu kapelu.
neviem si predstavit ze by som mal ist na koncert, kde by odznel prakticky znova iba cely album a dali by este nieco ako chutovku...mam ich rad,ale toto by bolo na nositka.
Zaznamenané

o-yep sro
Altostratus
miestny štamgast

« Odpoveď #201 kedy: 14. Január , 2007, 19:51:02 »

http://youtube.com/watch?v=HFUgB-md08A

Neviem, kto z vás už videl toto...
Mal som doma MP3, ale nevedel som, že k tomu je aj video... ha ha ha :) Beeee
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #202 kedy: 14. Január , 2007, 21:30:06 »

pustil som si ho asi 10 krat a viac odmietam

No neviem pista, keď si si ho pustil asi 10x, musel si byť nadšený. Žmurk Keď sa mne niečo nepáči, stačí mi raz, nebudem si to púšťať viackrát. Možno tak znova o pol roka, či som tam náhodou niečo nepriehliadol, ale väčšinou sa len uistím, že nie. :) 10x si pustím niečo, čo sa mi naozaj veľmi páči.
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #203 kedy: 14. Január , 2007, 21:46:20 »

ja som sa tomu snazil prist na chut, tak som si to pustil velakrat. mam taky zvyk si veci pustit skutocne viackrat, velakrat sa mi pesnicky zapacili az po viacerych pocutiach - ako napriklad kollerband.
Zaznamenané

o-yep sro
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #204 kedy: 15. Január , 2007, 21:25:25 »

tak najnovsi album od Maiden nieje urcite ich najlepsi, ale bez akych kolvek problemov sa to da pocuvat... Som metlak
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #205 kedy: 09. Február , 2007, 07:59:46 »

Maiden je klasika...Minule som pozeral nejaký dokument o dopravných lietadlách a chlapík ktorý program sprevádzal bol Bruce D.Dokonca si zalietal na Boeingu 727 a s miernou pomocou-tak to aspoň vyzeralo-pristal.Pekného koníčka má.
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #206 kedy: 09. Február , 2007, 10:00:21 »

ja som ho takto videl niekde riadit tank
Zaznamenané
mufto
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 111

« Odpoveď #207 kedy: 09. Február , 2007, 15:37:32 »

Neviem či ste zaregistrovali, ale 6.6.2007-Iron Maiden v Ostrave Ja som čert.. Na zdravie! Takže kto ide?
Zaznamenané

Live another day, fly a little higher, find another reason to stay...
ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #208 kedy: 09. Február , 2007, 16:50:28 »

Neviem či ste zaregistrovali, ale 6.6.2007-Iron Maiden v Ostrave Ja som čert.. Na zdravie! Takže kto ide?
Je to na predoslej strane  Je to frajer
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast

« Odpoveď #209 kedy: 10. Február , 2007, 22:39:50 »

Maiden je klasika...Minule som pozeral nejaký dokument o dopravných lietadlách a chlapík ktorý program sprevádzal bol Bruce D.Dokonca si zalietal na Boeingu 727 a s miernou pomocou-tak to aspoň vyzeralo-pristal.Pekného koníčka má.

Mal som doma všetkých 5 dielov Flying Heavy Metal a v ani jednom nelietal na B727. Lietal akurát na DC3, B757 a nejakom Airbuse, tuším. Štandardne lieta na B757. A ešte robil pristátie na simulátore B707. 727mičku si nepamätám.

To s tým tankom som videl na Youtube, bol to ruský T-34.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 21 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.126 sekund, 23 otázok.