Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

neni pozdě hrát na kytaru ?

Started by desperate warrior, 14. Apríl , 2006, 22:32:56

rastis

desperate warrior napísal:
Quote...obrázek je pryč. nevěděl sem že se to nesmí,...

Ale smi se to, vsak aj tebe sa to podarilo dat si ho tam. Ale sme sa tu vacsina zhodli, ze sa nam to nepaci, preto som Ta poprosil :)

Dude

homar napísal:
Quoterastis napísal:
Quotedude napísal:
Quotedesperate warrior napísal:
Quotejo a na jakém principu to funguje??

OT: sry že sem to dal do špatného fora, fakt sem netušil kam to dát.
v zapojeni .....single seriovo a humbuckre paralelne

Sorry, napisal si blbost.

presne, neviem ako na toto niekto vobec dosiel
hehe ta ste mi dali:silly: ale sorry doslo mi to :whistle:

Dude

inac kedy ste vy zacali???...ked sa teda vola tak tema:whistle:

rastis

iMbUS

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

Roberto

Vlastne az v 16tich som si kupil prvu riadnu elektriku a zacal som normalne hrat, hoci spanielku som mal od 15tich.
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

Altostratus

Španielska gitara je na začiatok úplne super, pretože sa na nej dá vybudovať technika a správne držanie rúk a prstoklady. JA som začal tak v 16tich ako samouk a hneď na lacenj elektrike. Až v 19tich som is našiel učiteža, ktorý ma v prvom rade vrátil ku španielke, na ktorej som si odznova musel vybudovať prstoklady. A až s ním som sa začal ako-tak venovať hudobnej teórií, ktorá JE ROVNAKO DôLEŽITÁ AKO TECHNIKA

arpo

zacal som v 17
Altostratus: s tou teoriou s tebov uplne suhlasim, aj ked ja mam v nej velke medzery :blush:

metalhead

Altostratus napísal:
QuoteA až s ním som sa začal ako-tak venovať hudobnej teórií, ktorá JE ROVNAKO DôLEŽITÁ AKO TECHNIKA

Svata pravda.moja rec
I hate commercion

rastis

Neprehanajte s teoriou zase. Akoby sa vsetci v kazdej podobnej teme isli predbiehat, ze tu teoriu poznaju. Ak chce chalan poznat teoriu, nech ide do LSU, alebo k ucitelovi. Ale ak chce zacat hrat na gitaru, nech zacne hrat na gitaru. Spanielka je super, nech sa na nej nauci C, G, F, nech sa nauci parohace a nech si skusa hladat po hmatniku rozne melodie. Ked ho toto bude bavit vyse roka, nech si kupi elektriku a nech si potom ujasni, co vlastne chce hrat. Ak bude vysporiadany s tym, ze chce hrat punk, s teoriou si moze vytret prdel. Ak bude chciet byt vazeny gitarista, potom sa tej teorii vyhne uz len tazko. Ale to je este asi daleko, nie ?

kewin

tak tak na teoriu je cas postupne ako sa bude ucit a bude ho to bavit tak pochopi ze aj teoria mu treba :)
a s tym punkom si to pekne napisal :laugh:

Dude

ja som zacal v 12 na klasickej spaniele.....ucil ma stryko ktory hral po svadbach a tak....

midnightstranger

Quote from: Progrocker on 15. August , 2007, 00:27:32
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. ;)

-teoria ma od gitary kedysi odradila a nechytil som ju do ruk dlhych 5 rokov. podla mna nech sa najskuor uci podla tabulatur najlepsie v guitar pro a teorii sa (aspon zo zaciatku) zdaaaaaaaaaaaleka vyhyba

Altostratus

plichto napísal:
Quotepodla mna nech sa najskuor uci podla tabulatur najlepsie v guitar pro a teorii sa (aspon zo zaciatku) zdaaaaaaaaaaaleka vyhyba

Neviem, neviem, či toto nieje dobrý kandidát na Vadimovo zrnko múdrosti....