Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #195 kedy: 22. Júl , 2008, 14:04:17 » |
|
lubo pod nam robit zakulisneho hraca na koncerty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #196 kedy: 22. Júl , 2008, 14:04:47 » |
|
je to popicofka len ze sa to uz 70 rokov nehrava. trochu mi tam chyba dynamika, rytmika je strojova treba viac precitit a viac uvolnenejsie v improvizciach.
Ty vyučuješ na nakej jazzovej škole?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #197 kedy: 22. Júl , 2008, 14:06:19 » |
|
Ty vyučuješ na nakej jazzovej škole?
neuveris ale ked som chodil na strednu za komancov tak som chodil na briezky na ludove konzervatorium a tam som hral klasiku a sem tam aj taketo kusky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #198 kedy: 22. Júl , 2008, 14:08:49 » |
|
2-3 roky v Grazi a potom šup-šup na Berklee. Lubo nema ani ZUS, z konzervatoria teraz ide rovno odist a ide rovno do Grazu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #199 kedy: 22. Júl , 2008, 14:09:13 » |
|
neuveris ale ked som chodil na strednu za komancov tak som chodil na briezky na ludove konzervatorium a tam som hral klasiku a sem tam aj taketo kusky.
a ides poucovat typka kereho zebrali do grazu... toe cely musicman
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #200 kedy: 22. Júl , 2008, 14:09:45 » |
|
Uverim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #201 kedy: 22. Júl , 2008, 14:16:31 » |
|
Lubo nema ani ZUS, z konzervatoria teraz ide rovno odist a ide rovno do Grazu Šak 2-3 roky sa zdokonalit v Grazi a potom na Berklee. Do Ameriky,do kolisky jazzu. Na Berklee seru na to či ma ZUŠ,aj tak tam nevedia čo to je.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #202 kedy: 22. Júl , 2008, 14:19:14 » |
|
a ides poucovat typka kereho zebrali do grazu... toe cely musicman ja ho nepoucujem az tak vela ale ja som sem tiez daval nahravky nech ludia kritizuju aby som zistil co je tam zle o com som nevedel sam. ked nieco velmi dlho cvicis a nacvicis tam nejake chyby tak potom uz ich sam nepocujes. nato sa beru hodiny u ucitela aby ta opravoval. inak cvicit mozes aj doma sam len nacvicis aj chyby. lubo moze povedat ze ma v p.... moj nazor alebo si to zobere. naco by to tu inak daval. myslim ze vychvalovat sa nepotrebuje. a v graci budu zrejme ucitelia kapacity tam ho vybrusia k lepsiemu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #203 kedy: 22. Júl , 2008, 16:25:54 » |
|
... a potom na Berklee. len kto to bude platit
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #204 kedy: 22. Júl , 2008, 16:32:54 » |
|
len kto to bude platit Štipendium.Sponzori.Nadacie. Su možnosti.
|
|
« Posledná zmena: 22. Júl , 2008, 16:33:50 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #205 kedy: 22. Júl , 2008, 16:39:26 » |
|
Štipendium.Sponzori.Nadacie. Su možnosti. ved ja viem, ale vacsinou ti to nevykryje naklady ani na studium, + este byvanie a ziskat nejake stipko je dost zlozite
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #206 kedy: 22. Júl , 2008, 16:46:46 » |
|
ved ja viem, ale vacsinou ti to nevykryje naklady ani na studium, + este byvanie a ziskat nejake stipko je dost zlozite Treba skušat. Možno sa podari. A ako povedal XY: na Berklee ta už moc nenaučia,ale tie skusenosti a kontakty su k nezaplateniu. Stači ist na 1/2-1 rok a da ti to strašne vela.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #207 kedy: 22. Júl , 2008, 17:20:32 » |
|
moze hravat po veceroch. ked je dobry angazma si najde ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lubo
|
|
« Odpoveď #208 kedy: 22. Júl , 2008, 19:48:26 » |
|
aku vasnivu debatu som tu rozputal ale diky za nazory. inak co kedsa to nehra? hralo sa to pred 40 rokmi nie 70 hudba je o pocitoch nie o case. to z klasiky sa uz tym padom nemoze nic hrat taky bach sak to sa uz 300 rokov nehra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #209 kedy: 22. Júl , 2008, 20:12:31 » |
|
No verim ze sa to hravalo aj pred 40 v roku 1968 ale to uz ficala ina hudba takze tych 70 rokov dozadu je ten povod ? alebo z ktoreho roku je ta skladba len mi prosim ta nenapis ze si to skomponoval sam minuly tyzden v ktorych rokoch sa hravali tieto jazziky bez vyhuleneho marshallu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|