Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 22:51:31
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: queen  (Prečítané 55276 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #45 kedy: 26. August , 2007, 19:56:28 »

hehe haluz Na zdravie!
Zaznamenané

brmbolec
stály hosť
Príspevkov: 906

« Odpoveď #46 kedy: 26. August , 2007, 20:29:51 »

dosť slušné :) Až na niektoré pasáže kde si z toho robia riť :) Ale chýba tam gitara :)
Zaznamenané

Malé, ale potešia :)
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #47 kedy: 26. August , 2007, 20:37:00 »

a niekedy sa mi to zda falosne neviem preco :) Popiskujem si
Zaznamenané

brmbolec
stály hosť
Príspevkov: 906

« Odpoveď #48 kedy: 26. August , 2007, 20:46:45 »

šak sa na začiatku ladili podľa nejakej harmoniky  Beeee  ...asi by to chcelo prehnať cez nejaký doladzovač :)
Zaznamenané

Malé, ale potešia :)
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #49 kedy: 26. Júl , 2008, 07:29:20 »

Vcera davali v telke dokument o Queen , tak som si trosku zaspominal :

Princess Of THe Universe:

The Miracle:

PLay The Game:

Innuendo:

Bohemian Rhapsody:

These Are The Days Of Our Lives:

Mustapha:

Freddie Rulezzzzz  Na zdravie!
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #50 kedy: 27. Júl , 2008, 20:00:19 »

ti vokalisti boli dobri, vlastne fakt to iba oni spievaju nazivo cele, inak nieje zname o inych pripadoch. bolo tam pocut aj basove linky a aj gitarove sola. no bolo to take parodicke samozrejme tak nemusite tam za kazdu cenu hladat falosne miesta a porovnavat s originalom do detailov.
   napadlo ma ze v tom muzikali we will rock you to je mozne ze tusim tiez spievaju opernu cast nazivo, je ich tam na to dost. zatial ten muzikal tusim nieje este na dvd lebo ho stale hravaju nazivo v roznych mestach.
   ja som skusal hrat mincou na gitare, naco ti je k tomu fotka, na to prides sam. len ti co hravaju s makkym brnkatkom na to nepridu mozno.
   existuje aj pocitacova hra queen. je to o tom ze typek (hlavna postava) v buducnosti po mnohych rokoch kedy uz poctiva hudba vymizla zo sveta objavi platne queen a tym objavi nieco vynimocne a znamena to velku zmenu a prinos pre ostatnych. od reality tato myslienka nema vobec daleko.
   malokto vie ze mercury trocha aj maloval a spravil niekolko velmi vystiznych portretov hendrixa ktoreho mal velmi rad.
alebo ze ma sestru. no jeho rodina nastastie nebola tercom medii. ze jeho zivotna laska bola marry austin s ktorou sa dokonca schylovalo k svatbe no priznal sa jej raz ze je bi a ona mu na to ze je gay. 
  v juznej amerike si po koncertoch zvykol zajst do g-clubov a vyberal si miestnych mladych chlapcov do postele, niekedy aj 6 naraz. inokedy mal zase chut na riadnych silnych chlapov typu vodici kamionov.
 fuziky pod nosom, kratky strih, vycvicene svaly, to bolo spolocne znamenie gayov v osemdesiatych rokoch tiez preto mal taky image. v jednej knizke mam aj fotku mercuryho so skupinou gayov v jednom bazene a vsetci vyzeraju jak jeden.
 dlhodoby vztah z muzom mal z Jimom Huttonom. No vo svojom zivote prezil este jeden intenzivny vazny vztah s nemeckou hereckou Barbarou Valentine.
 skoro cely svoj majetok aj s hudobnymi pravami zanechal Marry Austin. ako priatelia sa stretavali cely zivot aj ked uz zila s inym muzom a mala deti. on vedel ze to je pre nu lepsie ako keby zila s nim, v tej dobe by sa nevedel usadit rodinnym zivotom a zil tym svojim burlivym rockerskym. on nechcel ani mat deti. ked sa ho marry pytala ci by nemali deti vraj povedal ze nechce deti radsej si kupi macku. choval asi 6 perzskych maciek.
   ako zacinajuci hudobnik venoval usilie aj tomu aby bol stredobodom pozornosti, aby ohuril kazdeho ked vojde do miestnosti. trvalo roky kym nasiel cestu k umiernenejsiemu sposobu zivota, sam seba a tuzil byt mimo podia ako obycajny clovek, nie superstar. to uz bolo asi vsak v dobe kedy vedel o svojej chorobe.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #51 kedy: 28. Júl , 2008, 00:34:15 »

choval macky ? no to je moj clovek :) ale aj bez toho bol v kazdom ohlade neobycajny typek :)
Zaznamenané
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #52 kedy: 04. September , 2008, 20:20:49 »

takto sa ma hrat bohemian rhapsody nazivo cele.. v podani johna milesa.

keby ste nevedeli kto je john miles tak toto je jeho superhit :

nenechajte sa odradit sladkym zaciatkom skladby, dalej je to dost prog/art/symph., take male veldielo.

Zaznamenané
Tomgunny
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 119

« Odpoveď #53 kedy: 06. September , 2008, 19:48:36 »

Queen je kapela, ktorá mi zachránila detstvo... naučila ma harmoniu a formy rocku... skvelá práca po každej stránke....
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #54 kedy: 08. September , 2008, 11:19:39 »

Dlho dlho som hladal na youtube live video Queenu ako hraju Bohemian Rhapsody ale aj so strednou "galileo" pasazou. Vsade to pustaju z playbacku.

A napokon som nasiel toto a som velmi spokojny, uzasni chlapci.

http://youtube.com/watch?v=UyqpjkCwEI4
uuuužasneee ,nič lepšie som zatial nevidel, to hrat je sranda proti spievaniu a to taketo ani nevravim a ešte vtipneee ,palec hore aj na nohach uf Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie! Zdravíčko Zdravíčko Zdravíčko
Zaznamenané

Zvuk
stály hosť

« Odpoveď #55 kedy: 09. September , 2008, 06:20:55 »

Dobri su  Zdravíčko. Maju tam aj ine covery .
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
crespi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 587

« Odpoveď #56 kedy: 16. September , 2008, 18:02:52 »

A novy album The cosmos rocks je na svete  :)

http://www.queenonline.com/
Zaznamenané
misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #57 kedy: 22. Október , 2008, 14:04:16 »

http://aktualne.centrum.sk/kultura/hudba/clanek.phtml?id=1167169
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #58 kedy: 22. Október , 2008, 16:22:22 »

Môj nazor:  pokial  50%  "slavnej" kapely nie je už jej sučastou, mala by ta druha polka zvažit vystupovanie pod inym nazvom. Zdravíčko
Zaznamenané
Zvuk
stály hosť

« Odpoveď #59 kedy: 24. Október , 2008, 17:02:06 »

Môj nazor:  pokial  50%  "slavnej" kapely nie je už jej sučastou, mala by ta druha polka zvažit vystupovanie pod inym nazvom. Zdravíčko
Mam podobny pocit.
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.113 sekund, 22 otázok.