MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 14. September , 2010, 17:44:42 » |
|
Je to Revival, takze pochopitelne sa snazi obliekat a česať a nosiť sa ako Fredy. Ale slovo "karikaturka" sa mi zda trochu silne a urazlive. A spev by si kludne mohol okomentovat, to by ma zaujimalo, ved spev je to najpodstatnejsie. Co podla teba sa farbou hlasu nepodoba, alebo nevytiahne nejaky ton, alebo je nerytmicky, alebo to nema namakane? Ak ano, tak potom mame asi kazdy ineho dodavatela na zvukovod Neladi, podla mna (co som videl na livke) spieva dost zle, falosne, nepresne, nepesvedcivo.. a este je aj tlsty. Mne on pripada strasne lacno, ale strasne. A nerozumiem mu nic. toto je akoze ok?
|
|
« Posledná zmena: 14. September , 2010, 17:46:38 od MMM »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 14. September , 2010, 19:11:58 » |
|
toto je akoze ok? No ten druhy je podla mna ovela lepsi a autentickejsi, co hral s Robertom a MMHardkym v Elame nedavno.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 14. September , 2010, 19:34:51 » |
|
Neladi, podla mna (co som videl na livke) spieva dost zle, falosne, nepresne, nepesvedcivo.. a este je aj tlsty. Mne on pripada strasne lacno, ale strasne. A nerozumiem mu nic. toto je akoze ok? nema ani z 5 kilometrov podobny hlas jak mercury..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 14. September , 2010, 20:36:23 » |
|
Neladi, podla mna (co som videl na livke) spieva dost zle, falosne, nepresne, nepesvedcivo.. a este je aj tlsty. Mne on pripada strasne lacno, ale strasne. A nerozumiem mu nic. toto je akoze ok? ojoj, dáva do toho príšerný afekt, aký Mercury nikdy nepoužíval, všetko otrasne skracuje, hlce slabiky, zlé-divné frázovanie... Jeho akože ležérnosť zneje skôr ako odfláknutosť a hovorový prejav, pokriky sú úplne mimo Mercuryho. Aj výrazový prejav a pobehovanie po pódiu, to je zlé.. Za tie roky to už mal dávno poriadne okukať. Hlavne ak chce byť v Európe jednotka v imitácii. Tu ma strašne sklamal.
|
|
« Posledná zmena: 14. September , 2010, 21:03:32 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 14. September , 2010, 20:45:59 » |
|
Je otrasne z F.M. robit toto, Pacut, ci ako sa vola je jeho karikaturka a este dost zle vystihnuta a lacna. (to jedine mozem povedat na jeho vystupenie a uzna to kazdy normalny a pocujuci clovek)
|
|
« Posledná zmena: 14. September , 2010, 21:04:30 od MMM »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 15. September , 2010, 01:24:29 » |
|
Ja som toho názoru, že z queenu sa nedá robiť revival. Podobné akoby chcel niekto robiť na slovensku revival led zeppelin alebo stones... pre vysvetlenie... revival by mal podľa mňa vytvoriť ilúziu videnia kapely ktorú kopíruje. T.j. keď som videl kiss forever band, po pár poldecákoch a skladbách strávených v prvej rade som skutočne na chvíľu nadobudol pocit, že je predomnou kiss, len na menšom pódiu, s menším aparátom, akoby si len tak odskočili zabaviť sa. Podotýkam bola to fascinujúca show. Tak isto ma zabil český ac/dc revival (nevím teraz ktorý lebo je ich tam vraj viac) kde okrem originál nástrojov (Gibson SG, Gretch doublecut atd...) chlapi aj rovnako vyzerali, solo gitarista behal po podiu, skvely zvuk, dobry spev...opat - zabavil som sa...
Späť ku queenu a myšlienke revivalu. Dá sa to hrať pre zábavu, ale ako revival určite nie..i keď veľmi rád by som si chcel nechať tento názor vyvrátiť.
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 17. September , 2010, 09:04:48 » |
|
ten pacut je zly. videl som ho parkrat nazivo v minulosti, a zdalo sa mi ze to bolo o hodne lepsie. je to zle nemam nic proti aj uplnemu kopiroviu, ale trosku citu a respektu k osobnosti ktoru imituje by to chcelo. nie si z toho robit taku "vlastnu" show, ak to nerobi fakt na 105 percent.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 18. September , 2010, 12:57:56 » |
|
mne sa paci. Spevak z Dreamu nevie napodobnit ani sam seba a nevadi mu to. Pacut ma len tu smolu, ze ho budu vzdy porovnavat s geniom.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 05. September , 2011, 18:04:03 » |
|
Dnes by mal tento vynimocny spevak 65 tak si ho mozeme pripomenut..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 05. September , 2011, 18:49:00 » |
|
aj gugl si na neho dnes spomenul.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 14. September , 2011, 14:41:04 » |
|
aj gugl si na neho dnes spomenul.
tak najblizsie, ked si na neho spomeniete, mozete gratulovat mne. fredymu je to uz aj tak naprd a ja to oslavim aj za neho
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 14. December , 2011, 22:52:06 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 30. September , 2014, 09:01:05 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 13. Október , 2014, 10:41:57 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 13. Október , 2014, 11:34:54 » |
|
pojdem kuknut tu v Mnichove.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
|