Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
21. November , 2024, 23:49:08
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: airbrush  (Prečítané 21159 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
sandman
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 112

« Odpoveď #30 kedy: 22. Január , 2005, 00:12:48 »

kazdemu sa ine paci :combo:
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #31 kedy: 25. Január , 2005, 10:11:10 »

Ešte pár pre inšpiráciu http://www.gmwguitars.com/custompaint.html Ako som spomínal mne sa páči najviac drevený look niečo takéto:
Zaznamenané

tatko fóra
karol
nováčik
*
Príspevkov: 63

« Odpoveď #32 kedy: 27. Január , 2005, 14:26:46 »

keby ste vedeli o nejakom ""tanierovi"" :-), čo by mi vedel na gitaru nastriekať nejaký motív od Iron Maiden, tak dajte vedieť...je to fest dôležité. Dík
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #33 kedy: 27. Január , 2005, 20:11:06 »

karol: ty si nejak zatazeny na I.Maiden? :)) nepripadalo by Ti dost blbe ist hrat na koncert vlastne songy s kapelou a mat na gitare motiv I.M.Huh! :hm:
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #34 kedy: 27. Január , 2005, 20:23:14 »

hm. az take blbe sa mi to zas nezda. hej karol ma rad iron. viem o tom svoje. inak, vitam karola opat medzi nami.
Zaznamenané
sandman
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #35 kedy: 27. Január , 2005, 20:35:37 »

na tom nemusi byt nic blbe.. ty chces mat tiez krize sabbathu na gitke, ne? Žmurk ja by som rad nieco pjekne, originalne. obrazky uz mam, ale neni toho, kto by mi to nastriekal (ziadne dvojzmysly)
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #36 kedy: 27. Január , 2005, 23:05:22 »

ok, mne osobne pripada tematika Iron Maiden jedna osuchana a jednak dost gycova ale sak ok. ked sa mu to paco, nech si ju tam kludne da :) sandman: tak pekne po poriadky: este neviem ci bude gitka, ci tam tie krize budu a hlavne to nie su krize Sabbathu, ale krize templarov a ak mapoznas, moju dusu historicku, tak vies z ja moc rad stredovek :) tak Sabbath ako Sabbath.......
Zaznamenané

BOOGIESOUND

karol
nováčik
*
Príspevkov: 63

« Odpoveď #37 kedy: 27. Január , 2005, 23:13:14 »

no.....praveze asi budeme hrat so skupinou covery od Iron Maiden...tak preto...a neskor, ked budeme hadam koncertovat...niekde za 5 rokov :-))) vlastne songy, tak do vtedy si snad kupim nejaku dalsiu. Darthez...keby si prisiel do mojej izby, pochopil by si :-)) locksmith...diky kamo... Iron je neoddelitelna sucast mojho JA :-)) ale samozrejme dalsi moji oblubenci su napr. Helloween, Stratovarius a v poslednej dobe vdaka locksmithovi aj DT. Asi tak, ze od nich mam uz 2 DVD...a to od Ironov tiez :-) Takze 50/50.
Zaznamenané
Ivoss
pravidelný návštevník
Príspevkov: 154

« Odpoveď #38 kedy: 28. Január , 2005, 00:00:47 »

Iron :lease :band :?.... Ale da sa to počúvať... No ja skôr Metallica a Creed :)
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #39 kedy: 28. Január , 2005, 01:41:42 »

guitman: pozeral som tu stranku s tymi gitarami, co si uviedol. zaujimava stranka. ale ani jedna z nich sa mi nelubila. nevravim ted o tych dvoch co si ukazal obrazky, taka uparava je skutocne krasna ale tie obrazky o ktorych tu je vlastne rec, neviem neviem. inak tiez takto ""zaujimavu"" gitaru ma aj Murphy z Death-u, on tam ma nejaky cintorin ci co.... ..za vrchol gycovitosti pokladam gitaru, ktora tam je pod cislom 144, na tele ma Monu Lisu sandman: pozri si tu stranku, su tam aj ceny, dost zaujimave niektore, ze 1200 dolacov, dost teda. ale sak aj lacnejsie tam su. len to by som si rozmyslel ci za tu cenu uz nekupim aj novu gitaru :))
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #40 kedy: 28. Január , 2005, 03:01:00 »

guitman> co je na tom drevenom looku tak drevene vyzerajuce? mne sa toto vobec nepaci. ci uz ide o nieco od gigera, alebo cintorin.... an gitaru rozhodne nie taky vyrazny motiv.
Zaznamenané

guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #41 kedy: 28. Január , 2005, 09:27:24 »

Tebe sa nepáči look tvojej UPG?Ja mám rád drevo a čím brčkavejšie tým lepšie.Keď gitaru tak s dreveným lookom keď je nastriekaná môže byť aj z drevotriesky a nevidno to.
Zaznamenané

tatko fóra
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #42 kedy: 28. Január , 2005, 11:18:23 »

ty si sem dal dve foto - ten zeleny a modry airbrush a ja som to pochopil tak, ze to je podla teba dreveny look. a to sa mi vobec napaci - vyzera to ako fraktal...
Zaznamenané

kubo
okukávač

Príspevkov: 0

« Odpoveď #43 kedy: 28. Január , 2005, 16:01:24 »

martinLM..... to modre a zelene neni airbrush, ale doska z ""flamed maple"", neviem co sa ti na tom nepaci :-) ved je to nadherne..., co by som za to dal keby som mal take na gitare :-)
Zaznamenané
sandman
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #44 kedy: 30. Január , 2005, 22:53:39 »

mno ja ten dreveny look moc nemusim Žmurk darthez: ja som len vravel, ze sabbath tam ma tie krize.. to je na porovnanie, ako keby som si dal lebky ( co ma kirk hammet) na hmatnik.. kazdy by si to spojoval s metallicou, aj ked ja napriklad mozno nie. dufam ze vies co myslim :)
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 22 otázok.