joey
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 31. Október , 2009, 15:20:45 » |
|
to neviem ci sa da takato vec nejak dobredu vymysliet. ta hala to bud odspieva alebo nie. ak to odspievala kazda hala v ktorej koncertoval pocas celeho turne, tak to potom hovori za vsetko si myslim
|
|
« Posledná zmena: 31. Október , 2009, 15:21:09 od joey »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sandmann
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180
When it's too loud, you are too old
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 31. Október , 2009, 16:45:19 » |
|
Bol som tiez nanho mrknut ale ak mam byt uprimny pripadal mi skor ako uvadzac kapely (moderator) a nie ako spevak, inak ten jeho spev ...mne to znelo ako ked som videl v telke nejakeho svedka trestneho cinu s vykockovanym xichtom a zdeformovanym hlasom a presne takto mi pan Muller znel ked spieval a hlavne ked uvadzal skladby.... doprovodna kapela super, na mieste gitaristu by som tam strasne rad videl ineho pana ale bohuzial.......... a tie vokalistky mnam
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez co ine? haha
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 31. Október , 2009, 17:14:25 » |
|
Bol som tiez nanho mrknut ale ak mam byt uprimny pripadal mi skor ako uvadzac kapely (moderator) a nie ako spevak, inak ten jeho spev ...mne to znelo ako ked som videl v telke nejakeho svedka trestneho cinu s vykockovanym xichtom a zdeformovanym hlasom a presne takto mi pan Muller znel ked spieval a hlavne ked uvadzal skladby.... doprovodna kapela super, na mieste gitaristu by som tam strasne rad videl ineho pana ale bohuzial.......... a tie vokalistky mnam neberte drogy toto su najlepsie varovne ukazky .....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 31. Október , 2009, 17:27:15 » |
|
Bol som tiez nanho mrknut ale ak mam byt uprimny pripadal mi skor ako uvadzac kapely (moderator) a nie ako spevak, inak ten jeho spev ...mne to znelo ako ked som videl v telke nejakeho svedka trestneho cinu s vykockovanym xichtom a zdeformovanym hlasom a presne takto mi pan Muller znel ked spieval a hlavne ked uvadzal skladby.... doprovodna kapela super, na mieste gitaristu by som tam strasne rad videl ineho pana ale bohuzial.......... a tie vokalistky mnam predovsetkym Muller nikdy nemal nalepku spevaka a aj sam to vzdy hovoril ze spevak nie je, a to si treba aj uvedomit ked ide niekto komentovat jeho spev. Dalsia vec ze v jeho songoch ani nikdy o spev neslo a ani nemalo ist. Co sa predstavovania tyka tak to robi dost casto co som aj na inych koncertoch/zaznamoch videl a nepride mi na tom nic cudne. A k jeho hlasu, ten panko si odsral sraciek na tony. To ze si za to moze sam je druha vec.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 31. Október , 2009, 17:40:10 » |
|
neberte drogy toto su najlepsie varovne ukazky .....
a hlavne nebudte geneticky predisponovani a nachylni psychicky ochoriet, silnu volu a vsetko ide, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sandmann
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180
When it's too loud, you are too old
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 31. Október , 2009, 17:42:45 » |
|
nn nepochopil si ma nemyslel som ze je cudne ze uvadzal songy ale, ze mi prisiel ako moderator vecera a nie ako osoba okolo ktorej sa toci cely vecer.... To co som chcel som dostal pretoze som isiel hlavne koli kvalitnym muzikantom ktori hraju s panom Mullerom listok som mal zadara takze to co som chcel som dostal a som spokojny a co sa tyka toho jeho spevu-nespevu tak proste som mal dojem ze si dal pred koncertom a aj pocas prestavky v strede koncertu pekne dlhu lajnu rovno do nosa a mozno aj nieco viac lebo to co zo seba vyludzoval znelo ako : ouuuouaaaoouuuaaoouu sorry neviem to tak dobre napodobnit textom
|
|
« Posledná zmena: 31. Október , 2009, 17:43:31 od sandmann »
|
Zaznamenané
|
Ibanez co ine? haha
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 31. Október , 2009, 19:18:54 » |
|
a co sa tyka toho jeho spevu-nespevu tak proste som mal dojem ze si dal pred koncertom a aj pocas prestavky v strede koncertu pekne dlhu lajnu rovno do nosa a mozno aj nieco viac lebo to co zo seba vyludzoval znelo ako : ouuuouaaaoouuuaaoouu sorry neviem to tak dobre napodobnit textom ale ved o to pri Mullerovi vzdy islo a ide, nikdy ma nenapadlo riesit kvalitu jeho spevu. jednoducho ked on jebne tu tlakovu niz tak padnem na rit ci ma uz v sebe kilo perkeltu alebo prst v nose... jednoducho ma nieco v sebe co v mojich ociach presti ovela lepsich spevakov, a ver tomu ze to nema nic spolocne s tonami
|
|
« Posledná zmena: 31. Október , 2009, 19:19:53 od joey »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 31. Október , 2009, 19:25:14 » |
|
ale ved o to pri Mullerovi vzdy islo a ide, nikdy ma nenapadlo riesit kvalitu jeho spevu. jednoducho ked on jebne tu tlakovu niz tak padnem na rit ci ma uz v sebe kilo perkeltu alebo prst v nose... jednoducho ma nieco v sebe co v mojich ociach presti ovela lepsich spevakov, a ver tomu ze to nema nic spolocne s tonami Pod toto sa podpisujem, muller vôbec nie je o speve. On keď príde na pódium tak každý padne na riť.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 01. November , 2009, 09:59:02 » |
|
hlavne neviem ci niekto z vas teda videl koncert ked hral muller s tymi americanmi, lebo vobec neslo o technicku uroven ale o to aku spravili show a aku to malo energiu. tajne som dufal ze to bude teraz aspon trochu energickejsie, nebolo, nevadi, nabuduce uz nepridem lebo to nieje moja salka caju a mozu s nim spievat naraz aj stadiony v afrike cez telemost to ze ho ludia stale zeru nech hra ako hra je jeho velke pozitivum.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 01. November , 2009, 10:20:09 » |
|
V Mullerovej tvorbe nie je spev to najdôležitejšie.Podstatna je atmosfera a čo spieva. Neviem kde ten koncert bol ale viem,že jeho tvorbe "velke saly" nesedia. Sila je vystupení je v "malych" kluboch v komornej atmosfere. Myslim,že je chybou ked ho nutia /a možno sám chce/ robit velke koncerty jak pop hviezdy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
m4jo
nováčik
Príspevkov: 54
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 06. November , 2009, 09:17:32 » |
|
nehovoriac o songu "spocitaj ma" ktory odspievalo komplet publikum len s doprovodom akustickej gitary. vtedy uz nechapal aj sam Muller
v KE to bolo tak isto: inak mne sa ten koncert velmi pacil, atmosfera super, saxofonista Michal Zacek genialny a Muller tiez spieval dobre - hovorte si co chcete, ale mne to usi nerezalo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 29. Január , 2010, 16:06:23 » |
|
Ja som bol v Nitre, tiež celkom blízko pódia, v celku pohode koncert, Rišo občas vedel chytiť stojan od mikrofónu iba na tretí-krát, ale spieval v pohode. Markuliaka by som pochválil, bol určite nadpriemerný. Hudobníci nesklamali aj diváci boli v pohode, takže som spokojný. Markuliak je vyborny gitarista, vsak je od nas z Kubina Mam od neho jednu prepotenu gitaru, ked som mu ju pozical na jednu jammku. Az na podiu zistil ze pouzivam nestandardne ladenie. Vobec ho to nerozhodilo a hral aj tak ako boh.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 03. Február , 2010, 18:51:52 » |
|
neviem kolky krat to teraz zopakujem, no najlepsi Mullerov album je pre mna LSD doteraz je to pre mna najlepsi slovensky "rockovy" album vobec... pre mna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 21. Jún , 2010, 15:44:54 » |
|
Cez vikend som videl Mullera na dnoch Petrzalky a to bol jeden uzasny koncert. Muller ma charizmu a vyborne pesnicky, to staci. Z kapely som sa posral zo saxafonistu. Bol som trosku pripity, ale s urcitostou viem povedat, ze hral krasne. gitarista - Markuliak....prvy krat som o nom pocul a prvy krat som ho pocul. Velke prekvapenie pre mna...vyborny zvuk mal do vsetkych Mullerovych skladieb.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 21. Jún , 2010, 15:50:57 » |
|
Cez vikend som videl Mullera na dnoch Petrzalky a to bol jeden uzasny koncert. Muller ma charizmu a vyborne pesnicky, to staci. Z kapely som sa posral zo saxafonistu. Bol som trosku pripity, ale s urcitostou viem povedat, ze hral krasne. gitarista - Markuliak....prvy krat som o nom pocul a prvy krat som ho pocul. Velke prekvapenie pre mna...vyborny zvuk mal do vsetkych Mullerovych skladieb.
jj suhlas.. aj na majalese ci co to bolo hrali a koniec..ten klavesako/dychar naklada jedna radost, ani mi tam nevadil ten mullerov hlas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|