Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 21:57:54
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Richard Muller  (Prečítané 21847 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #60 kedy: 31. Október , 2009, 15:20:45 »

to neviem ci sa da takato vec nejak dobredu vymysliet. ta hala to bud odspieva alebo nie. ak to odspievala kazda hala v ktorej koncertoval pocas celeho turne, tak to potom hovori za vsetko si myslim  :)
« Posledná zmena: 31. Október , 2009, 15:21:09 od joey » Zaznamenané
sandmann
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180

When it's too loud, you are too old

« Odpoveď #61 kedy: 31. Október , 2009, 16:45:19 »

Bol som tiez nanho mrknut ale ak mam byt uprimny pripadal mi skor ako uvadzac kapely (moderator) a nie ako spevak, inak ten jeho spev ...mne to znelo ako ked som videl v telke nejakeho svedka trestneho cinu s vykockovanym xichtom a zdeformovanym hlasom a presne takto mi pan Muller znel ked spieval a hlavne ked uvadzal skladby.... doprovodna kapela super, na  mieste gitaristu by som tam strasne rad videl ineho pana ale bohuzial.......... a tie vokalistky mnam :)
Zaznamenané

Ibanez co ine? haha
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #62 kedy: 31. Október , 2009, 17:14:25 »

Bol som tiez nanho mrknut ale ak mam byt uprimny pripadal mi skor ako uvadzac kapely (moderator) a nie ako spevak, inak ten jeho spev ...mne to znelo ako ked som videl v telke nejakeho svedka trestneho cinu s vykockovanym xichtom a zdeformovanym hlasom a presne takto mi pan Muller znel ked spieval a hlavne ked uvadzal skladby.... doprovodna kapela super, na  mieste gitaristu by som tam strasne rad videl ineho pana ale bohuzial.......... a tie vokalistky mnam :)

neberte drogy  toto su najlepsie varovne ukazky .....
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #63 kedy: 31. Október , 2009, 17:27:15 »

predovsetkym Muller nikdy nemal nalepku spevaka a aj sam to vzdy hovoril ze spevak nie je, a to si treba aj uvedomit ked ide niekto komentovat jeho spev. Dalsia vec ze v jeho songoch ani nikdy o spev neslo a ani nemalo ist.
Co sa predstavovania tyka tak to robi dost casto co som aj na inych koncertoch/zaznamoch videl a nepride mi na tom nic cudne.
A k jeho hlasu, ten panko si odsral sraciek na tony. To ze si za to moze sam je druha vec.
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #64 kedy: 31. Október , 2009, 17:40:10 »

neberte drogy  toto su najlepsie varovne ukazky .....
a hlavne nebudte geneticky predisponovani a nachylni psychicky ochoriet, silnu volu a vsetko ide, nie?
Zaznamenané
sandmann
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180

When it's too loud, you are too old

« Odpoveď #65 kedy: 31. Október , 2009, 17:42:45 »

nn nepochopil si ma nemyslel som ze je cudne ze uvadzal songy ale, ze mi prisiel ako moderator vecera a nie ako osoba okolo ktorej sa toci cely vecer....
To co som chcel som dostal pretoze som isiel hlavne koli kvalitnym muzikantom ktori hraju  s panom Mullerom listok som mal zadara takze to co som chcel som dostal a som spokojny a co sa tyka toho jeho spevu-nespevu tak proste som mal dojem ze si dal pred koncertom a aj pocas prestavky v strede koncertu pekne dlhu lajnu rovno do nosa a mozno aj nieco viac   :) lebo to co zo seba vyludzoval znelo ako : ouuuouaaaoouuuaaoouu  ha ha ha sorry neviem to tak dobre napodobnit textom  Zdravíčko
« Posledná zmena: 31. Október , 2009, 17:43:31 od sandmann » Zaznamenané

Ibanez co ine? haha
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #66 kedy: 31. Október , 2009, 19:18:54 »

a co sa tyka toho jeho spevu-nespevu tak proste som mal dojem ze si dal pred koncertom a aj pocas prestavky v strede koncertu pekne dlhu lajnu rovno do nosa a mozno aj nieco viac   :) lebo to co zo seba vyludzoval znelo ako : ouuuouaaaoouuuaaoouu  ha ha ha sorry neviem to tak dobre napodobnit textom  Zdravíčko

ale ved o to pri Mullerovi vzdy islo a ide,    Bavím sa skvele 
nikdy ma nenapadlo riesit kvalitu jeho spevu. jednoducho ked on jebne tu tlakovu niz tak padnem na rit ci ma uz v sebe kilo perkeltu alebo prst v nose...   Bavím sa skvele
jednoducho ma nieco v sebe co v mojich ociach presti ovela lepsich spevakov, a ver tomu ze to nema nic spolocne s tonami
« Posledná zmena: 31. Október , 2009, 19:19:53 od joey » Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #67 kedy: 31. Október , 2009, 19:25:14 »

ale ved o to pri Mullerovi vzdy islo a ide,    Bavím sa skvele 
nikdy ma nenapadlo riesit kvalitu jeho spevu. jednoducho ked on jebne tu tlakovu niz tak padnem na rit ci ma uz v sebe kilo perkeltu alebo prst v nose...   Bavím sa skvele
jednoducho ma nieco v sebe co v mojich ociach presti ovela lepsich spevakov, a ver tomu ze to nema nic spolocne s tonami
Pod toto sa podpisujem, muller vôbec nie je o speve. On keď príde na pódium tak každý padne na riť.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #68 kedy: 01. November , 2009, 09:59:02 »

hlavne neviem ci niekto z vas teda videl koncert ked hral muller s tymi americanmi, lebo vobec neslo o technicku uroven ale o to aku spravili show a aku to malo energiu. tajne som dufal ze to bude teraz aspon trochu energickejsie, nebolo, nevadi, nabuduce uz nepridem lebo to nieje moja salka caju a mozu s nim spievat naraz aj stadiony v afrike cez telemost  :) to ze ho ludia stale zeru nech hra ako hra je jeho velke pozitivum.
Zaznamenané

o-yep sro
udry
Hosť
« Odpoveď #69 kedy: 01. November , 2009, 10:20:09 »

V Mullerovej tvorbe nie je spev to najdôležitejšie.Podstatna je atmosfera a čo spieva. Neviem kde ten koncert bol ale viem,že jeho tvorbe "velke saly" nesedia. Sila je vystupení je v "malych" kluboch v komornej atmosfere. Myslim,že je chybou ked ho nutia /a možno sám chce/  robit velke  koncerty jak pop hviezdy.
Zaznamenané
m4jo
nováčik
*
Príspevkov: 54

« Odpoveď #70 kedy: 06. November , 2009, 09:17:32 »

nehovoriac o songu "spocitaj ma" ktory odspievalo komplet publikum len s doprovodom akustickej gitary. vtedy uz nechapal aj sam Muller

v KE to bolo tak isto:

inak mne sa ten koncert velmi pacil, atmosfera super, saxofonista Michal Zacek genialny a Muller tiez spieval dobre -  hovorte si co chcete, ale mne to usi nerezalo :)
Zaznamenané
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #71 kedy: 29. Január , 2010, 16:06:23 »

Ja som bol v Nitre, tiež celkom blízko pódia, v celku pohode koncert, Rišo občas vedel chytiť stojan od mikrofónu iba na tretí-krát, ale spieval v pohode. Markuliaka by som pochválil, bol určite nadpriemerný. Hudobníci nesklamali aj diváci boli v pohode, takže som spokojný. Zdravíčko

Markuliak je vyborny gitarista, vsak je od nas z Kubina  Žmurk  Mam od neho jednu prepotenu gitaru, ked som mu ju pozical na jednu jammku. Az na podiu zistil ze pouzivam nestandardne ladenie. Vobec ho to nerozhodilo a hral aj tak ako boh.  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
Kimlo
stály hosť
Príspevkov: 754

comfortably numb

« Odpoveď #72 kedy: 03. Február , 2010, 18:51:52 »

neviem kolky krat to teraz zopakujem, no najlepsi Mullerov album je pre mna LSD Si píš!!!
doteraz je to pre mna najlepsi slovensky "rockovy" album vobec... pre mna  Zdravíčko
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,71076.0.html
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #73 kedy: 21. Jún , 2010, 15:44:54 »

Cez vikend som videl Mullera na dnoch Petrzalky a to bol jeden uzasny koncert.
Muller ma charizmu a vyborne pesnicky, to staci.
Z kapely som sa posral zo saxafonistu. Bol som trosku pripity, ale s urcitostou viem povedat, ze hral krasne. gitarista - Markuliak....prvy krat som o nom pocul a prvy krat som ho pocul. Velke prekvapenie pre mna...vyborny zvuk mal do vsetkych Mullerovych skladieb.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #74 kedy: 21. Jún , 2010, 15:50:57 »

Cez vikend som videl Mullera na dnoch Petrzalky a to bol jeden uzasny koncert.
Muller ma charizmu a vyborne pesnicky, to staci.
Z kapely som sa posral zo saxafonistu. Bol som trosku pripity, ale s urcitostou viem povedat, ze hral krasne. gitarista - Markuliak....prvy krat som o nom pocul a prvy krat som ho pocul. Velke prekvapenie pre mna...vyborny zvuk mal do vsetkych Mullerovych skladieb.

jj suhlas.. aj na majalese ci co to bolo hrali a koniec..ten klavesako/dychar naklada jedna radost, ani mi tam nevadil ten mullerov hlas
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.055 sekund, 23 otázok.