iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 19. Máj , 2007, 09:21:30 » |
|
ja mam 18
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 19. Máj , 2007, 11:28:15 » |
|
Ty si nebol vlastne na ziadnom, ved pivo nepijes.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 19. Máj , 2007, 14:20:40 » |
|
ja si nepametam
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 20. Máj , 2007, 10:23:10 » |
|
Ĺudia, tak čo s tým pivom?? Mne by najviac sedela streda, alebo štvrtok.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 22. Máj , 2007, 19:07:38 » |
|
ĽUDIA, PIVO!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 23. Máj , 2007, 01:29:01 » |
|
Ľudia, súrne potrebujem GPC pivo. Po tom čo ma frajerka krátko pred Guitarfestom podrazila, rozišla sa so mnou bez mihnutia oka po 7 rokoch, čo som ju stále miloval, lebo si našla iného, nemôžem sedieť doma. Guitarfest som zvládol horkoťažko len zo zotrvačnosti, už ale nevládzem, zachráňte ma, potrebujem chodiť každý deň von, lebo sa zbláznim!!! KEDY BUDE PIVO??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 23. Máj , 2007, 07:29:30 » |
|
Fúúúha, toto fakt potrebuje prvu pomoc. Dobehni aj cez den na kavicku.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
RobG
Hosť
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 23. Máj , 2007, 07:40:38 » |
|
Pitu to mi je fakt ľúto. Poznám to. Vydrž.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 23. Máj , 2007, 08:08:17 » |
|
No,keby som vždy,ked frajerky podrazili mna a ked som ja podrazil frajerky, išiel na pivo,tak mi na tele miesto chlpov rastie chmel. Preto,najvernejšia frajerka je GITARA. A najlepši liek na podobne problemi je HUDBA. A rada do života: Na svete su asi 3 miliardy žien,tak prečo sa trapit kvoli jednej ? Rychlo si treba najst druhu. / Trošku som to odlahčil,ale....... život je takovej a jinej nebude......./
|
|
« Posledná zmena: 23. Máj , 2007, 08:32:07 od rudy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 23. Máj , 2007, 08:54:18 » |
|
KABáT Kdyby ženský nebyly
Kdyby ženský nebyly chlapi by se nemyli od rána až do noci lachtany si honili
Ale že ty ženský jsou jak blázni se o ně rvou kvůli nim je všechno zlo chlapi za nic nemůžou
Tak už si uvědomte že je to všechno kvůli vám
Refrén: Kvůli vám chlap začne klidně vodu pít jen kvůli vám, to je co říct Kvůli vám udělá co budete chtít jen kvůli vám, co chcete víc?
Chlapi my tu bejt sami jo to bysme chlastali až do rána celou noc a do práce nevstali
Nebyly by žádný hádky já nevěřim na pohádky kdyby tu s náma nežily to bysme se nudili
Tak už si uvědomte že je to všechno kvůli vám
|
|
|
Zaznamenané
|
uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 23. Máj , 2007, 09:21:52 » |
|
Fajn, takže Piťovi na prvú pomoc! Kto môže DNES? (streda 23.mája), eventuélne zajtra (štvrtok?)
Ako vidím, JE TO SÚRNE!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 23. Máj , 2007, 09:32:03 » |
|
Mozem dnes aj zajtra.
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 23. Máj , 2007, 09:50:30 » |
|
No,keby som vždy,ked frajerky podrazili mna a ked som ja podrazil frajerky, išiel na pivo,tak mi na tele miesto chlpov rastie chmel. Preto,najvernejšia frajerka je GITARA. A najlepši liek na podobne problemi je HUDBA. A rada do života: Na svete su asi 3 miliardy žien,tak prečo sa trapit kvoli jednej ? Rychlo si treba najst druhu. / Trošku som to odlahčil,ale....... život je takovej a jinej nebude......./ Pitu, to ma velmi mrzi, ale casom to rozchodis. Myslim ze Rudy to vystihol uplne presne. Co sa piva tyka, mozem dnes aj zajtra.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 23. Máj , 2007, 09:56:33 » |
|
Jasne, že gitara je aj teraz na prvom mieste, ale toto sa len tak ľahko nerozchodí..
Tak dnes? Kde?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|