zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #750 kedy: 12. Jún , 2008, 19:08:11 » |
|
trolejbusom na trnavku a vystupit pri kulturaku, zastavka tusim Bulharska. a tam sa spytat, ktora je Vietnamska a po nej sa vybrat a to sa uz najde.
dojdem po teba autom a bdes ma navigovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #751 kedy: 12. Jún , 2008, 19:09:29 » |
|
uz tu nie som
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #752 kedy: 13. Jún , 2008, 08:17:09 » |
|
diky chlapi za vcerajsie pivo, dobre bolo, aj ked som na hodku odbehol. zucastnili sme sa ja, Rasto, Dusky, Brano, Robo a Homar. musim skonstatovat ze pivo v Mexico city mi uplne vyhovuje. Dusky, dufam ze sme tam neboli naposledy
|
|
« Posledná zmena: 13. Jún , 2008, 09:21:43 od Darthez »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #753 kedy: 13. Jún , 2008, 09:10:46 » |
|
diky chlapi za vcerajsie pivo, dobre bolo, aj ked som na hodku odbehol. zucastnili sme sa ja, Ratso, Dusky, Brano, Robo a Homar. musim skonstatovat ze pivo v Mexico city mi uplne vyhovuje. Dusky, dufam ze sme tam neboli naposledy budte radi ze ste nezazili dorazacku v Alfe zase som dosiel domov o tretej. Hroza a des, ranne vstavanie (hoci som prakticky nepil) po 4 hodinach spanku je udesne.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #754 kedy: 13. Jún , 2008, 10:20:24 » |
|
budte radi ze ste nezazili dorazacku v Alfe zase som dosiel domov o tretej. Hroza a des, ranne vstavanie (hoci som prakticky nepil) po 4 hodinach spanku je udesne. My sme este boli v Auparku na zaverecne ranne.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #755 kedy: 13. Jún , 2008, 10:23:13 » |
|
asi zmenim robotu, nech mozem aj ja zakoncovat gitarove piva a vitat novy den s pivom pred sebou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #756 kedy: 13. Jún , 2008, 10:24:04 » |
|
asi zmenim robotu, nech mozem aj ja zakoncovat gitarove piva a vitat novy den s pivom pred sebou Ja som uz zmenil , dnes to je ale aj tak velmi zle.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #757 kedy: 13. Jún , 2008, 10:27:30 » |
|
chod delat vyčapniho a potom možeš predat diplom a ho prechlastat,alebo začni aktivne hravat ako ja a spavaš do obeda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #758 kedy: 13. Jún , 2008, 10:31:00 » |
|
chod delat vyčapniho a potom možeš predat diplom a ho prechlastat,alebo začni aktivne hravat ako ja a spavaš do obeda Vidis, zabudli sme Ti vcera zavolat vecer a pochvalit sa ako sa mame dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #759 kedy: 13. Jún , 2008, 10:42:17 » |
|
ja som paralerne chlastal s vami doma na balkone
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #760 kedy: 13. Jún , 2008, 11:06:15 » |
|
chod delat vyčapniho a potom možeš predat diplom a ho prechlastat,alebo začni aktivne hravat ako ja a spavaš do obeda vycapneho nie, to by som bol skorej v liehu ako by som pajzel otvoril
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #761 kedy: 13. Jún , 2008, 14:21:35 » |
|
My sme este boli v Auparku na zaverecne ranne. fakt ? s kym ste boli ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #762 kedy: 13. Jún , 2008, 14:25:24 » |
|
fakt ? s kym ste boli ? S nejakym typkom opitym.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #763 kedy: 13. Jún , 2008, 14:43:06 » |
|
homar, ako sa Ti pacilo s tymito panmi ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #764 kedy: 13. Jún , 2008, 15:02:29 » |
|
homar, ako sa Ti pacilo s tymito panmi ? vsetko prijemni ludia, s niektorymi som sa stretol po prvy raz, s niektorymi uz par krat hej, skoda ze som nebol dlhsie, vsak snad sa nabuduce pridam, ak ma budu chciet
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|