rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #990 kedy: 15. August , 2008, 15:38:02 » |
|
Nemusite . Tak teda nic . Budem doma smutny sediet a tukat refresh sam opusteny tomto fore, kedze sa vsetci budu najebavat . ale bozinku bozinku, to bol for, asi nejapny, SORRY - SI VITANY !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #991 kedy: 15. August , 2008, 15:38:33 » |
|
rastis, semish, zakky, martillm... musim si dat stare tricko metallicy nech sa infiltrujem, budem sa muset tvarit chrumkavo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #992 kedy: 15. August , 2008, 15:39:54 » |
|
ale bozinku bozinku, to bol for, asi nejapny, SORRY - SI VITANY !
Ved aj moja odpoved bola nejapny for . By som sa dovalil aj keby ste to tajili . Mozno dovediem aj jednu gitarovu hviezdu .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #993 kedy: 15. August , 2008, 15:42:31 » |
|
koho, pana jingviii konovalcuka? :-) ja uvidim, ci ukecam frajerku.. rad by som sa stavil..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #994 kedy: 15. August , 2008, 15:43:39 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #995 kedy: 15. August , 2008, 15:44:35 » |
|
Pici Swordy, ze si naspat sa dozvedam od neviem akych cudzich ludi, ale staremu choremu priatelovi sa neozves. habyj s nama na pivo dneska, vezni aj Hurikana Kika !
Rasticek prosim ta, dosiel som len tu hned nedavno, co som sa stihol len vysrat... Ano som tu na nejake dva tyzdne , musel som sa koli jednemu nahravaniu vratit totiz... A okrem toho teba som chcel zavolat na pivo so vsetkou slusnostou a zdvorilostou, ne len tak medzi recou, tak sa pripravujem na to dokladne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #996 kedy: 15. August , 2008, 15:45:00 » |
|
koho, pana jingviii konovalcuka? :-) ja uvidim, ci ukecam frajerku.. rad by som sa stavil..
Nie, nie, Michal to nie je . Ani ty Ondriiiik (aj ked si gitarova hviezda lokalneho formatu ). Mozno nahovorim Maja Tokara, ked Vadim vyhral tu Gitariadu ci ako sa to volalo ta sutaz v Prahe, tak Majo bol druhy (hral tam songy od Steveho Vaia, a hral to teda fakt ze popici).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #997 kedy: 15. August , 2008, 15:45:50 » |
|
tka je cas mu to povedat znova. tak umelka okolo 21:00...snad nebudu roztrateni gitaristi sediet kazdy pri inom stole
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #998 kedy: 15. August , 2008, 15:48:53 » |
|
rastis, semish, zakky, martillm... musim si dat stare tricko metallicy nech sa infiltrujem, budem sa muset tvarit chrumkavo Mozem ti pozicat Manowar, HIM alebo Judas Priest, vyber si.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #999 kedy: 15. August , 2008, 15:53:13 » |
|
Nie, nie, Michal to nie je . Ani ty Ondriiiik (aj ked si gitarova hviezda lokalneho formatu ). Semi, ja som format hviezdneho lokalu.. lavaci predsa nemozu byt dobri gitaristi a uz vobec nie s robenymi gitarami :-) inak fakt by som tam chcel dotiahnut janku :-) ak zvladne vecer v spolocnosti sialenych a chvalenkarskych gitarerov bez tazkej ujmy na dusevnom ci fyzickom zdravi, tak si ju vezmem za zenu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #1000 kedy: 15. August , 2008, 15:54:00 » |
|
ja som basak, kludne si s nou pokecam aj o niecom inom ako vplyve ockovaneho javoru na trioly vo vyssich polohach
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #1001 kedy: 15. August , 2008, 15:55:54 » |
|
Nie, nie, Michal to nie je . Ani ty Ondriiiik (aj ked si gitarova hviezda lokalneho formatu ). Mozno nahovorim Maja Tokara, ked Vadim vyhral tu Gitariadu ci ako sa to volalo ta sutaz v Prahe, tak Majo bol druhy (hral tam songy od Steveho Vaia, a hral to teda fakt ze popici). No dones, aj tak budedruhy, lebo najvacsia hviezda globalneho formatu je bez debat rastik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #1002 kedy: 15. August , 2008, 15:57:41 » |
|
No dones, aj tak budedruhy, lebo najvacsia hviezda globalneho formatu je bez debat rastik to je samozrejme bez debaty . Swordy ty sa kde momentalne nachadzas v rebricku najlepsich slovenskych gitaristov ? (to je for, rad ta stretnem , ked sme spolu hrali ten koncert, tak to sme sa asi ani nebavili spolu).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #1003 kedy: 15. August , 2008, 16:00:25 » |
|
asi si bol namysleny vtedy alebo co Ja som v rebricku dost vysoko urcite som v prvej desine slovenskych flamencovych gitaristoch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1004 kedy: 15. August , 2008, 16:03:53 » |
|
ako hovori nas leader Vladko ked mi chce velmi pochlebovat, tak ja som ten najhorsi gitarista z tych najlepsich a ked ma chce urazat, tak to otaca, ze keby som bol aspon najlepsi z tych najhorsich, ale ani to nie som
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|