Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

Martinlm

Momentalne je v BA aj matkosafko, dobehnem s nim, ak bude rozumny termin. Cize tento ani buduci stvrtok nie, v piatok neviem ci bude zasa on moct.

rastis

No dobre - pome zorganizovat nejake seriozne pivo, vsak furt chodim len s tym Progom a Robom, jak taki tepli bratia.

Kazdy stale rozprava, jak by mohlo byt pivo a hovno.

Kto chce ist na pivo ?

JA

Kto dalsi ?

Nejake terminy ?

Pitu - prosim Ta nesprav zase to, ze naposlednu chvilu zadres "ja vtedy a vtedy nemozem, ale kto chce, nech pride za mnou vtedy a vtedy tam a tam" ...  takto sa Ti podarilo v minulosti nechtiac zrusit uz 2 takmer dohodnute terminy...

zakky

Ja chcem ist :) ale asi nekedy cez vikend, ale ne tento :)

Altostratus

Proti víkdenom zas máva námietky Rastis, ale niekedy aj Pitu a vôbec väšina aktívne hrajúcich jedincov, ktorí po víkendoch hrávajú. Ale ja by som bol tiež za víkend - vyhovoval by mi viac. Zatiaľ môžem takmer kedykoľvek...navrhnite niekto konkrétny deň a ja tak deň pred tým budem vedieť, či stíham, alebo nie.

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

homar

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

rastis

preco vikend ? okokote den.

ale prisposobim sa.

19.1 - dobre

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Altostratus

Ja vtedy zatiaľ môžem.

homar

Quote from: rastis on 10. Január , 2008, 17:17:51
preco vikend ? okokote den.

ale prisposobim sa.

19.1 - dobre
tak to bol cisto len navrh, ono sa to moze zmenit ten datum
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

proghopik

Quote from: rastis on 10. Január , 2008, 15:24:55
vsak furt chodim len s tym Progom a Robom, jak taki tepli bratia.

Ale zas tie nase pivnokonspiracne a vintageaparatyoslavujuce teorie za to stoja nie?  :laugh: :drink:
Mal si dojst (aj Robo) aj vcera, sme spominali s Iggym na stare pocitacove hry a na nasu mladost.  :)

rastis

Dobre, takze konstruktivne:

19.1 nie.

Dalsi termin na ktorom sa zhodneme ?

pista58

pome sa ozrat, ak to bude vyhovovat tak dojdem. naposledy to s pivniciarmi dopadlo bolestivo.
o-yep sro

Milos1

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk

Martinlm

Pondelok je ok. Dojde aj matkosafko urcite.