Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

Altostratus

rastis

co vo stvrtok ? ja som uz s Robertom dohodnuty ze ideme riesit nase zivotne osudy na najblizsie dve 5rocnice, tak co to zhromadnit niekde v klasiackom Bastione ?

Roberto

Quote from: rastis on 05. Máj , 2008, 15:52:16
co vo stvrtok ? ja som uz s Robertom dohodnuty ze ideme riesit nase zivotne osudy na najblizsie dve 5rocnice, tak co to zhromadnit niekde v klasiackom Bastione ?
gaga, zase sa spijem ako rocker pred skuskou. ale zvykam si   :drink: 8)
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

Pitu

Nechcete sa vo štvrtok rozbiť u Očka? Je to 50m za Randallom naľavo v smere 203 na Kolibu.
Chystáme si tam len taký jammík s Danom-spevákom z Taktikov a Andrejom-basákom odtiaľ. Žiadne oficiálne hranie. Zahráme si nejaké pesničky, kto sa bude chcieť pridať, môže si zahrať tiež. Môžeme pokecať, vypiť si, pozabávať sa, aj si zahrať. ;)  :drink:

Dugo

ok, dojdem a dame si rock n roll  :evil: :evil: :evil:

Roberto

neviem hosi, predsalen som stary kader a spijam sa radsej dekadentne popri rozbijani pollitrakov. navyse s rastom musim prebrat vyslovene intimnu temu, takze bud vymenicka vedla mojho domu alebo bastion. :drink:
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

Pitu

Quote from: Roberto on 05. Máj , 2008, 17:29:03
neviem hosi, predsalen som stary kader a spijam sa radsej dekadentne popri rozbijani pollitrakov. navyse s rastom musim prebrat vyslovene intimnu temu, takze bud vymenicka vedla mojho domu alebo bastion. :drink:

Možno vás nalákam na Budvar 12, ale ešte skôr na výborný Stein 10 tlakovanú vzduchom za myslím 26,- Sk. :)   :drink:

Pitu

Quote from: Dugo on 05. Máj , 2008, 17:25:43
ok, dojdem a dame si rock n roll  :evil: :evil: :evil:

Kľudne príď, ak teda nebudeš hulvát a nebude ťa treba dať vyviesť. Barman má skoro 2m a 150kg, tak sa budeš musieť krotiť.  8)

Ale rozbiť sa môže každý. ;)

rastis

tiez sa priklanam za Bastion - hromadne piva maju prave tam najlepsiu tradiciu - inde to nikdy doteraz poriadne nefungovalo.

Dugo

Quote from: Pitu on 05. Máj , 2008, 17:39:23
Kľudne príď, ak teda nebudeš hulvát a nebude ťa treba dať vyviesť. Barman má skoro 2m a 150kg, tak sa budeš musieť krotiť.  8)

Ale rozbiť sa môže každý. ;)

preco by som mal byt hulvat, nechapem  :ohmy: pil si uz niekedy so mnou?  :whistle:

Pitu

Quote from: rastis on 05. Máj , 2008, 17:43:02
tiez sa priklanam za Bastion - hromadne piva maju prave tam najlepsiu tradiciu - inde to nikdy doteraz poriadne nefungovalo.

Tak skúste túto krčmu. Vyzerá to tam super, pivo lacné, pizza a domácka obsluha - môj spolubývajúci. Atmosféra bude ok. A bude sa dať vymyslieť aj krčmové džemy. Môžeme začať vo štvrtok. ;)

Pitu

Quote from: Dugo on 05. Máj , 2008, 17:46:18
preco by som mal byt hulvat, nechapem  :ohmy: pil si uz niekedy so mnou?  :whistle:

Nie, ale kecal tu. Ak si ok, tak dobehni v pohode.

Dugo

Quote from: Pitu on 05. Máj , 2008, 17:48:43
Nie, ale kecal tu. Ak si ok, tak dobehni v pohode.

Som shizos, takze asi nemozem prist....  :'(

Roberto

Quote from: Dugo on 05. Máj , 2008, 17:51:46
Som shizos, takze asi nemozem prist....  :'(
nepindaj a dojdi, lebo si ta najdem \m/

rastis

ja poznam ten podnik, uz som tam par razy bol... mne je jedno - kam pojde vacsina, tam dojdem. ale nechcete si nechat to vyhravanie na inokedy ?  :evil:

neverim, ze Dugo dojde, ale ked hej, mozme si dat preteky v piti  :laugh: