Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

spyros

Quote from: dusky on 14. November , 2008, 21:23:28neboj pojdeme......

Ta ja som tu... vcera som sa zene venoval a dnes... we shall see :-D
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

dusky

uvidime kolko sa chalanov prihlasi... ja by som navrhol blue ale ved uvidime

rastis

no dobre - ako ? co ? kde ?

spyros

Ta mate stastie, ze som este na nete :-D prave som dosiel z mesta obzriet sportove a hudobne obchody (INAK MA FASCINOVAL JEDEN OBCHOD NA KOLLAROVOM NAMESTI S CD, CHODTE SA POZRIET AKO SA VOLA!!! TAKMER SOM ODPADOL), najem sa a tak 19-20:00 mozem dojst kde treba, ale kedze tak neskoro, tak na kofolku... budem autom. Toz Dusky napis kde a ulicu, nech pozriem de to je.

Pitu

Na Trnávku ma dnes nikto nedostane. Ak to bude niekde v meste, tak dajte vedieť. ;)

Martinlm

Co je na tom obchode take mega? Chodil som okolo dost casto.

rastis

Dusky mi pisal, ze v Aligatore bude hrat Miro Dvorsky, predpokladam, ze nejaky klasicky bigbit v triu. hm ?

spyros

Quote from: Martinlm on 18. November , 2008, 18:13:10Co je na tom obchode take mega? Chodil som okolo dost casto.

Tak mi robia zadarmo reklamu v centre mesta, pozri ako sa ten obchod vola.

2Rastis: Ja som kludne za ten aligator, Laurinsku trafim... 21:00 to ma zacat, tak co tak 20:45 pred klubom sa stretnut?

rastis

podumam, som celkom nakloneny... uz sa to riesi aj ako OT separatne v inej teme :)

Pitu

Tak sa môžeme prípadne stretnúť večer v Aligátore. Mira Dvorského som už roky nevidel, som zvedavý na novú zostavu.

dusky

ja musim, ja som mirkovi slubil ze dojdem tak potrebujem moralnu podporu  a lamem spyrosa ked je autom, ci by pre mna nedosiel...

spyros

Quote from: dusky on 18. November , 2008, 18:20:45ja musim, ja som mirkovi slubil ze dojdem tak potrebujem moralnu podporu  a lamem spyrosa ked je autom, ci by pre mna nedosiel...

Uz ma zlomil... ale Dusky spat idem na opacnu stranu do Karlovky, takze road back po vlastnej osi  :drink:

dusky

jasnacka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pista58

dobehnite kto chcete do blue cafe dneska  :drink:
o-yep sro